Nemanja Motika srušio Hajduk iz Splita!

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.07.23. | 20:25

Golom nekadašnjeg igrača Crvene zvezde Olimpija slavila protiv hrvatskog vicešampiona – 1:0

Neće po dobrom pamtiti navijači i čelnici Crvene zvezde Nemanju Motiku! Bivši omladinski reprezentativac Srbije stigao je prošle zime kao veliko pojačanje iz redova minhenskog Bajerna. plačen je 1,5 miliona evra, uz nadu da će crveno-belima doneti mnogo na sportskom i finansijskom planu.

Međutim, mladi krilni fudbaler se nije snašao u Ljutice Bogdana. Postigao je tek jedan gol u zvaničnim mečevima. I kada je dobijao šansu nije bio preterano opasan, ili pokazivao da bi mogao da pravi razliku u skorijoj budućnosti. Posle šestomesečne pozajmice u Austriji, odlučio se da pređe u Olimpiju iz Ljubljane.

Izabrane vesti

U toku je pripremni period, ali početak Nemanje Motike u redovima prvaka Slovenije – obećava. Upravo golom mladog Srbina Olimpija je slavila u današnjem prijateljskom meču protiv Hajduka iz Splita (1:0). Motika je šansu dobio u drugom poluvremenu, a u 72. minutu je pogodio za pobedu Zmajčika.

-Nije to bila majstorija Nemanje Motike. Bivši krilni fudbaler Crvene zvezde je iskoristio veliku grešku golmana Hajduka Tonija Silića. Čuvar mreže Bilih je dodao Motiki loptu na 20 metara od gola, a mladom Srbinu je ostao lakši deo posla – da pogodi praznu mrežu.


tagovi

Nemanja Motika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara