Komentari na vest

Nemanja Motika: U Zvezdi mi je obećano mnogo, a ništa nije održano - imam kvalitet da jednog dana zaigram za vrhunski klub

l

lunac

pre 9 meseci

...da imas pameti,ti nikada nebi iz bajerna dosao u zvezdu...
G

Gall

pre 9 meseci

Jbg nisi dopustio da ti Terza menadzerise…
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

Dokle su dogurali, neka mukica grobarska se registrovala sa mojim Nikom, sada moram da stavim tačku na kraju kako bih mogao da ostavim komentar sa mojim Nikom koji koristim više od tri godine. Ne znaju šta će od muke jer ih urnišem komentarima, pa se mukoslav registrovao sa mojim Nikom. Boli ih što stalno veličam Zvezdu. "Fizički nemoguće je a znaš da želimo to, da 1000 puta za minut Zvezdo postigneš gol. I da vodimo 1000:0 da nas ne stignu nikada, 1001 kada padne neka ga ponište zbog ofsajda"
Z

Zeder

pre 9 meseci

Vratite mukici nick.
D

Džigerica

pre 9 meseci

@Zeder. Jedina mukica ovde si ti. Prodje ti mladost a još ne znaš kako je to biti šampion Srbije u fudbalu i košarci.
R

Real

pre 9 meseci

Decko je totalni promasaj
B

Bane1989Ns

pre 9 meseci

Sto se tice talenta Motike u njemu je talenat zaspao 😂
S

Sischke

pre 9 meseci

Trebao si da promeniš menadzera,i dobio bi šansu !
P

Prvi jole

pre 9 meseci

Aj pitaj švabe što su te prodali Zvezdi kad si wunderkid? Jel jeli bunike pa prodali nevidjenog talenta? Ne prijatelju.. Videli Nemci ono sto i sad Srbi.. Da duplo golo! 'se kladimo da ces tako proci i u Sloveniji! Sledeca stanica bosna ili bugarska..
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA.

pre 9 meseci

Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. Gde smo bili pre Gospodina Terzića, a gde smo sada. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače, napravio od Zvezde Evropski klub. Samo napred Gospodine Terziću u inat lažnim Zvezdašima, U INAT DUŠMANIMA.
G

Gost1818

pre 9 meseci

Bice da je to zasluga gospode Terzica i Mrkele 🤣
Z

Zabrinut

pre 9 meseci

Hahahahaha ma njihova zasluga 100 posto.
D

Danilo911

pre 9 meseci

Jel ovo terza ili mrkela pisao komentar?
G

Gostiona

pre 9 meseci

Si iskren?!?!?!?!
G

Gall

pre 9 meseci

Pazi, sve i da je tacno, taj botovski momenat koji se od prvog slova oseca u tvom tekstu nekako coveka mahinalno povuce da kaze “fuj” i klikne minus
:

:D

pre 9 meseci

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
A

Astoria

pre 9 meseci

Da ne dužim puno: ništa nisi pokazao, Nemanja! Treba biti iskren prema samom sebi, doza samokritičnosti mora da postoji, nisi ti više balavac. Treninzi ok, ali ako u prvenstvenim mečevima nemaš konkretan učinak, a doveden si uz masnu proviziju iz giganta kakav je Bajern, moraš da praviš razliku na terenu! Ako imaš kvalitet, a to je već upitno. U protivnom, ideš u neki drugi klub, u lošiju ligu , u Olimpiju u kojoj, gle čuda, takođe nisi ništa uradio.
D

DekiSum

pre 9 meseci

a realno nije dobio adekvatnu sansu...kad je spojio dve utakmice?...ni u superligi gde smo imali veliku prednost.
B

Bizon

pre 9 meseci

Nema leba bez Motike!Docice dan kada ce vam i on biti nedostizan.
.

....

pre 9 meseci

Amin!!!
A

Aca LJotic

pre 9 meseci

Bizon O cemu pises?
G

Gall

pre 9 meseci

Vrlo interesantne zelje jednog navijaca partizana… cak i dete kada pise deda mrazu pismo sa zeljama ima bolju strategiju oko zelja… evo da ti pomognem… mozda bi mogao da pozelis moral svojim sabornicima sa tribine, u smislu da ne palite svece coveku koji ima operaciju na taj dan recimo… onda npr sportski da pozelis da ubodete sa nekim igracem kao recimo kada ste uboli sa Leonardom… ili recimo na polju srece, da uspete sutra da odigrate dobru utakmicu i povecate sanse za ulazak u ligu konferencije
G

Gost ali bukvalno

pre 9 meseci

Pa normalno je da ima malu minutažu kad smo imali trenere kojima su pri rezultatu 3:0 u igru ulazili Srnić, Gobeljić, Krstičić... Da nije došao Bahar i sad bi bilo isto a Šljivić, Lučić, Mijatović, Nedeljković i ostali bi bili na tribinama.
D

Dragan Parfe

pre 9 meseci

Preveo ga doktor zednog preko vode.
G

Gnjatić Paviljoni

pre 9 meseci

Nije problem sto je mali drvo (Motika) vec sto je za to drvo neko platio 2.5 miliona eura a posle rek’o da je mali nezreo. Plus se hvalio kako kupuje od Bajerna…
D

Dokon

pre 9 meseci

Motika je metalni deo,a drzalja je drvena,tako da nema leba bez motike.
Ч

Чокот

pre 9 meseci

Чак и у Олимпији из Љубљане "без конкретног учинка" . Можда само стицај околности, а можда и нешто друго...
Ч

Чуме

pre 9 meseci

Просто није могуће да, чак и за тако малу минутажу, није показао ама баш ништа. А тако је било. Имам утисак да је момак мислио да ће одмах бити звезда тима, само зато што је дошао одакле је већ дошао. Вероватно има неки потенцијал, можда ће бити одличан играч, али за сада се то не види.
N

Novak majstor

pre 9 meseci

Zasto sam ja sve vreme dok je bio u Zvezdi mislio da se zove Nemanja Lopata ? Znam razliku izmedju motike i lopate ali na fudbalskom terenu su obe beskorisne
M

Momak

pre 9 meseci

Nemoj da se ljutiš, ali ti veze sa fudbalom nemaš.
D

Dingo

pre 9 meseci

I ja sam navijac zvezde pa znam da ne mogu da igram fudbal u svom klubu. P.S. da terza nije u zvezdi ti ne bi zvezdu video nikada
d

don joe redington

pre 9 meseci

bla bla, prilagođavanje, mentalitet ilii jesi ili nisi nema trećeg
G

Gost241

pre 9 meseci

Sine mani se ovih tekstova. Meni nesto obecali, igrao sam ali nedovoljno. Da si zaradio igrao bi vise, niko nije lud da mu ekstra klasa sjedi na klupi i da klub ne zaradi od njegove prodaje. Vidjeli smo te na dijelu na zalost nije to dovoljno za Zvezdu. A ti ako mislis da grese, pokazi svima na djelu. Ja ti zelim da u Real odes.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 9 meseci

@ Gatsby Poštovani prijatelju, u mnogo čemu se skažem sa tobom... Ali ........ Terzić nije glup čovek, naprotiv... On je bio fudbaler , ne baš neka klasa ali sasvim solidan , iON VEOMA DOBRO ZNA I VEOMA DOBRO PREPOZNAJE ŠTA JE DOBAR IGRAČ ,A ŠTA JE RAGA ILI ŠKART. Prema tome, on ništa nije promašio već je vrlo svesno on lično (ili odobrio) dolazak : Dionija, Rišaira, Žandera,Motike,Tomanea, Bakajoka ,Pićinija, Spiridonovića,Kulibalija itdddddd.....škarta koji niko neće , a to zbači : UGRADNJA ILI PLJAČKA ZVEZDINE KASE. I baš zato opravdanja nema, budali se može oprostiti ,jer budala ne zna da je budala i svašta radi , a ovaj lik nije budala , nego je veoma pametan. Pozdrav Tebi i vaskolikom ZVEZDAŽKOM BRATSTVU.
a

aks

pre 9 meseci

Zato je 80% igraca bilo promasaj koje je on dovodio. Ove igrace sad aminovao je Bahar, sa njim ne moze kao sa predhodinim trenerima.
T

Terza Madjija

pre 9 meseci

Podrška za Terzića u inat dušmanima.
D

Doktor fudbala

pre 9 meseci

STOP lažnim Zvezdašima. Podrška za Terzića U INAT DUŠMANIMA.
.

... draw your attention

pre 9 meseci

"nije glup čovek" i "bio je fudbaler" jako retko mogu u istu rečenicu ahhah. SporCki pozdrav
v

vask

pre 9 meseci

Gde je nestao onaj drugi gastoski supertalenat Savo Arandjel
D

Dejani

pre 9 meseci

Kakav Motika… Nema on pojma. U Zvezdi ništa nije pokazao, Austria isto ništa, evo sada u Olimpiji… Ako tako nastavi eto njega uskoro u Oberliga…
а

армата

pre 9 meseci

дечко гледали смо те у младој репрезентацији, улазио си на почетку да играш за Звезду...реално гледано ништа ниси показао. Сав си у неким ненормалним мишићима али све остало на ниском нивоу. Нажалост многи много бољи играчи нису ни толику шансу добили кроз историју него што си ти. Ове паре које се спомињу, вјероватно су менаџери ишли на ту неку карту враћања твоје каријере па сад ваде кестење.
m

mac alegri

pre 9 meseci

Zato ih je na Severu 350, a na ostalim tribinama 570
Ч

Чокот

pre 9 meseci

За разлику од увек препуног лавора.
v

vask

pre 9 meseci

A gde je nestao onaj drugi
П

ПГ

pre 9 meseci

Реал је промашио са Јовићем и Азаром. Нравно то је фудбал и дешава се да играч из разноразних разлога се не уклопи. Само ми је жао пто је звезда имала бар двадесет промашаја.(25 мил €), а највећи са Д Станковићем! (50 мил€)
L

Luja

pre 9 meseci

Zvezda je imala preko 50 promašaja u poslednjih 6-7 godina. Skoro svaki tansfer je bio promašaj. Od Rikardinja do Kulibalija. Mita je neponovljiv po tom pitanju.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 9 meseci

Gospodo , zamislite molim vas ovo, čovek (Terzić), plati ovog 2, 50 miliona evra,,, a onda kaže : "Motika mora da sazri i da promeni sebe" ,,,a svako ko bar nešto zna o fudbalu posle nedelju dana gledajući ovog momka na treninzima ili na utakmici jasno može da vidi da je dečko jedva ,jedva prosek i da takvog ili vrlo sličnog igrača za tačno deset puta manju cenu možeš da kupiš i u Mađarskoj i u Austriji i u Ruminiji i u Bugarskoj,,,,,gde hoćeš, onda lik ode tako reći za džabe u Olimpiju gde takođe ne igra ili igra jedva po malo,,,i nikom ništa. Njegove izjave nikog pametnog ne treba da zanimaju , nego : A ŠTA JE SA PARAMA ?! A sad da vidim ekipu "the sandvich boys" bar 264 minusa u narednih pet minuta.
G

Gatsby

pre 9 meseci

Da ne ispadne da sam iz ekipe "sendvič bojs" o Terziću kao čoveku mislim sve najgore, ali dok se ne privatizuju naši klubovi, u upravama će sedeti mutni tipovi. Ili dok se društvo ne promeni iz korene, što će se jako teško desiti. E sad od tih mutnih tipova, neko je sposoban, neko nije. Recimo Terzić je spooban( i imao mnogo sreće sa Milojevićem), Mamić je sposoban, a recimo Lukić, Piksi,Spasojević, Vazura, Vučetić...su pored toga što su mutni,jako nesposobni. Terzić je srećom i pameću digao Zvezdu, hteli to da priznamo ili ne. Imao je mnoge dobre transfere, ali i promašaje. I PSŽ, Real, Čelzi daje stotine miliona pa mnogo puta promaši. Meni se sviđa kod Terzića, što je video da je Mrkela odavno doživeo svoj zenit, pa je doveo Marina. Tako i za ovog dečka, da se poklopilo, dobio bi možda lagano 15 miliona, ali nažalost došla 0. Da je prodao Nikolića 5 miliona pre nekoliko godina, svi su ga napadali da če se uzeti uskoro 10,a na kraju bila 0. Evo i sad za ovog Lekovića, isti ljudi pišu ne prodaj ga, vredeće 3 puta više,a za 2 godine će da psuje Terzića što ga sad nije prodao. Jednostavno nekad se promaši kod transfera, negde progodi, ali napisao sam več da Zvezda treba da svake godine da barem 2-3 miliona za nekoliko igrača ispod 18, jer ako samo jedan bude vanserijski, isplatiće takav način rada za minimum 5 godina
D

Djinobili

pre 9 meseci

Putuj igumane nećeš nedostajati realno
C

Cccc

pre 9 meseci

Ti se dečko potrudi da demantujes ove u Zvezdi neznalice kojih je uvek bilo i biće. Npr Nemanja Matić čovek dokazao da nisu znali prepoznat kvalitet. Ti kako si krenuo sumnjam i samo moze biti do tebe. Nebi ti bio u Bajernu da nešto ne poseduješ,tezak je Bajernov dres ali ni Zvezdin nije lak.
D

Djapex

pre 9 meseci

Pokusali, videli da nije to to... u Bajernu je bio godinama, verovatno su videli da nije potencijal za njih pa ga prodali... problem je sto je placen 2,5 evra... pa posle godinu i po, uključujući 1 pozajmicu, Motika je otisao besplatno... ko odgovara za to ? Da je privatnik dao te pare, trazilo bi se krivca, ovako nikom nista... 2,5 miliona je izmedju 5 i 10% Zvezdinog godisnjeg budzeta ! Jos gora kupovina nego Van la Para...
p

peki30

pre 9 meseci

Setimo se Sume, rekordno pojacanja, placen 1.6m, mediji u srbiji mesecima trubili kako partizan baca pare, lik odigrao 28 evro meceva 8 golova, glavni u timu. Ovaj placen 2.5mil., nije ni zaigro. A terza madjija ima ovakvih transfera na kilo i slovi ko veliki transfer mag. Jeste mag, ali cega?
И

Искрено

pre 9 meseci

не знам да ли да плачем због тога што је плаћен толико или да се смејем на ову његову изјаву,па ми смо имали Месија у тиму али му нисмо дали шансу.
I

Irska

pre 9 meseci

Druskane, imao si ti sasvim dovoljno minuta da pokazes ko si i sta si. Nista nisi pokazao, statican si, neupotrebljiv, u tebi zivota nema, agilnost nula. Zali Boze para i vremena.
P

Pokaži,dokaži...

pre 9 meseci

Usta moja,hvalite me ako niko neće...Do duše,nisam baš skroz vjerovao u Stankovićeve izbore ali kvalitet ako postoji ne može tek tako ispariti.Sve u svemu,ovo je bio mačak u džaku Terze i kompanije.
I

Ivan FCRS

pre 9 meseci

Super. Neka ti tamo taj njihov austrijsko nemacki mentalitet. Nesto ne vidim da su se mnogo ovajdili u evropi od takvog mentaliteta. U zvezdi je pritisak, to ti se ne dopada, jer kada nista ne pokazes na terenu, druga sansa se ne dobija odmah.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Čovek je mislio na život tamo.
m

monteroo

pre 9 meseci

Da je on uzeo 2.5 miliona dobio bi sansu taman da je kao onaj spiridonovic.... Ali posto nije dobio nista,kad se ukrste sve interesne grupe kao sto terza kaze.....ne postojis.... Moze da igra neku holandiju,belgiju....a da je bolji od lucica,stamenica.....nema sanse....ili znas ili ne znas.... Pa onaj gavric imao sansu godinu dana a bivao sve gori i gori....
s

ssssssss

pre 9 meseci

Ne znam, Krasou i Olajinki nesto ne treba proces prilagodjavanja, vec pokazuju klasu od starta.
B

Brato

pre 9 meseci

Ne treba im zato sto su profesionalci, a mozda bi i on bolje prosao da je imao sadasnjeg trenera.
Y

YayaT

pre 9 meseci

imao si sansu,nisi je iskoristio. Videcemo te u Ljubljani.
G

Gazda30

pre 9 meseci

Najskuplji promašaj u istoriji Srpskog fudbala. Alo ejj platili ga 2 i po miliona evra plus još godišnja plata koja nije bila ispod 300 000e. Bruka i sramota.
G

Gostoljubiv

pre 9 meseci

Pa dobro, dobili para od nekoliko liga sampiona i liga evrope, moze nekad i da se promasi... Odlican posao se radi u Zvezdi, dzabe dosli Kraso, Olajinka i Stamenic... Bravo, nadoknadili su 4 Motike sa tim igracima
M

Mjv

pre 9 meseci

Pa ne znam bas dal su nadoknadili dionija, van la paru, kulibalija, motiku, causica, spidija, kafua, viga, tomanea. Retko ko nas je tu kostao ispod milion, a mnogi preko 2,3, naravno sa platama koje su isto pare. Nemoj da zbog 2 dobra pojacanja zaboravimo 7 ocajnih prelaznih rokova.
r

realno85

pre 9 meseci

tebi decko prezime sve govori. ti si ipak motika, a motuka mlze samo u redak kukuruza a nikako ne na Marakanu. Ti si sinko samo posluzio terzi madjiji da se kinta uzme l. na tebi su milione oprali. pazi ejj bajern bi tebe pustio tamo nekoj zvezdi za dva miliona da vredis ej bajern. pa nije tamo sportski direktor mitar mrkela. dete opameti se igrat ces na kraju trecu ligu slovenije eto toliki si potencijal
K

Korner

pre 9 meseci

Jednog dana mozda, sad jok, caooo
R

Raa

pre 9 meseci

A dolazak Marka Marina je pokazao šta znači u upravi imati čoveka koji se razume u fudbal a ne samo u kombinacije i muljanje. Konačno dovedena pojačanja za tim a ne samo za direktorskomenadžerske račune i džepove.
R

Raa

pre 9 meseci

Svi pričate o njemu i da li je inao dovoljno minuta i dobar menatalitet a niko da spomene velike magove u upravi koji su dali 2.5 M za klinca koji nije spojio 3 tekme u seniorima. Pa mu onda ne daš šansu, jer realno je nije dobio. I onda najgore pustiš ga za dž, čak i bez procenata. Pa to samo doktor može. Doktor otimačine. A kad se pogleda ko je malom menadžer, sve postaje jasnije. Dečko nije ni doveden da bi dobio šansu nego da bi se velike pare na njemu izmuljale. E to ovde treba da bude tema i za novinare i za vas koji ovde dangubite po komentarima. Sportski pozdrav.
e

eeeej

pre 9 meseci

Realnost je sledeca-da je vredeo,ostao bi u Bajernu ......Ne bi ga oni pustili nikad,ovako tu je gde je ......
1

1310

pre 9 meseci

Nije momak bio u pravo vreme u Zvezdi. Morao je Srna militari da igra. Ipak je on bio projekat kluba. Da je ostao Stankela i Cokna isto bi prosli Mitrovic,Mijatovic i Lucic.
Š

Škrabotina

pre 9 meseci

Zbog ovog mentaliteta ga je Bajern i šutnuo. Talenta, realno, ima za tačno tamo gde i jeste.
G

Gosthjk

pre 9 meseci

Da je dobio sansu, dobio je. Da je nije dobio dovoljno, nije. Ali da je pokazao vise kad je dobio, dobio bi i vise minuta. Mada, deluje da se njegov agent i Terza nisu dogovorili kako treba, i da je i to imalo uticaja. Takodje mislim da bi i on u ovom Baharovom sistemu procvetao, jer njegov stil igre je daleko blizi ovom nacinu igre. I tu dolazimo do nekih stavova. Igrao bi i za Srbiju i za Nemacku, u fazonu, ko me pozove. To samo govori da ga briga i za jednu i za drugu zemlju. Onda, mentalitet u Sloveniji je kao nemacki, nije kao na Balkanu? Brate mili, pali. Kad vec nipodastavas ljude ovde, koji ces nam djavo? Novi Jankovic, Neca Mihajlovic, Stevanovic... Ne bi me cudilo da za neku godinu dodje u Partizan.
P

Partymaker

pre 9 meseci

Možda je bio u pogrešno vreme u Zvezdi, možda su očekivanja bila mnogo veća jer momak ipak dolazi iz Bayerna... Neka sada dokaže da su u Zvezdi pogrešili ako je sve tako kako je izjavio. Kako god srećno mu bilo
M

Miksea

pre 9 meseci

Nije isto, ali liči sve na Luku Adžića. Ima tu nekog talenta i sve, ali je mnogo poleteo i mislio da vredi više, tražio više nego što je realno u tom trenutku. Verovatno mu je i okruženje takvo, pune im glavu da su Nejmar i Mesi lično, šteta.
А

Аџић

pre 9 meseci

тражио загарантовану минутажу🤔🤔🤔
Е

Ел Думо

pre 9 meseci

И Бабунски дошао из Барселоне Б па шта...Мисле ако су играли за велики клуб да морају да имају велику каријеру и да је Звезда само развојни клуб.Не иде то баш тако.Много зноја мора да се пролије да би сте били велико име у фудбалу.Чак и ако сте екстра талентовани.Мотика вероватно јесте талентован али не толико колико мисли.Да јесте не би нам га Бајерн продао.Иако сам на моменте видео да зна фудбала утисак ми је да се скривао на терену...Иначе што се овог менталитета и Балкана тиче делује малициозно али мислим да је хтео да каже само да је код нас доста опупштеније и са одређеном дозом ленштине док је у Љубљани и на Западу строжије и са више рада.Сурови професионализам.Нешто слично причао је и Драговић па га људи нису хватали за сваку изговорену реч...
k

kup

pre 9 meseci

Dečko ti si kombinacija da se uzmu pare... Samo si sada shvatio da su te odradili za kintu, pa si od jednom postao svestan kakav si kvalitet...
p

prti

pre 9 meseci

Auu intervju a i u Sloveniji se raspada gore nego u Zvezdi.
И

И

pre 9 meseci

Ajde sad ima stvarno mnogo dobrih krila u Zvezdi, ali pre dve godine je konkurencija bila daleko slabija. Da je igrač, izborio bi se i sa 18 godina za prvu postavu. Sve ostalo je demagogija. A Bajern je dobro poznat kao klub koji ne voli neradnike i neposlušne i da se rade ozbiljne procene ličnosti. Da je on profesionalac, zadržali bi i oni njega posle dobrih partija u B timu.
И

И

pre 9 meseci

Da se dopunim, stoji i činjenica naravno da tada u Zvezdi nije imao pravog trenera koji bi ga usmerio. To je greška Zvezde, ostalo je njegova.
G

Goust

pre 9 meseci

U ovom slucaju, mozda i prvi put do sada, verujem Terzi kad je rekao da mora da namesti glavu i da je nadobudan. Platili za tebe 2,5 M i ocekivali za koju godinu 10 M. Niko vise od uprave nije zeleo da uspes (da bi se hvalili nama, navijacima, kakav su posao napravili). Vidi se iz aviona da si prepotentan, kao da si Ronaldo a ne neki klinac koji pokusava da uspe u fudbalu. U svakom slucaju srecno ti u Olimpiji, i sve ove kritike shvati dobronamerno.
b

brdo

pre 9 meseci

a uprava je inače tu samo da bi se hvalila vama navijačima kakve poslove rade
b

boki66

pre 9 meseci

neka si ti otisao sto se mene tice igraj za Bajern ,u Zvezdi nisi pokazao nists
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Vidi sada i na Mocartu piše 2.5 miliona evra. A uporno ste non stop pisali 1.5 miliona evra. Ne znam čemu to foliranje. Pročitao sam još pre godinu dana na nekom Nemačkom sportskom sajtu da je plaćen 2.5 miliona evra, na transfermarketu je pisalo isto 2.5 miliona evra. Više nije ni važno, te pare i još mnogo mnogo previše para koje su bačene na baš dosta promašenih igrača ne mogu da se vrate. To je završena priča, i ne volim da se vraćam na to. Hoću da verujem da su se dozvali pameti i da su počeli da rada kako treba, a ovo što se dešava ove sezone mi govori da su se stvari promenile iz korena na bolje. Ovo je sada neka druga Zvezda, i očekujem da će Zvezda iz godine u godinu biti sve bolja i bolja. Što se tiče ovog lika, nikada od njega neće biti vrhunski igrač, nikada. To se vidi iz aviona. Ne zna šta je Doktor video u njemu, pre mislim da ga je neki menadžer uvalio u Zvezdu na lepu reč. Dobijao si ti šanse u Zvezdi dovoljno. Igrao si u omladincima, čak ni tamo nisi pravio razliku. Igrao si u prvom timu, nisi se video. Igrao si u Austriji i sada u Sloveniji, ni tu nisi niša specijalno pokazao. Na kraju će ispasti ono najgore po Zvezdu, otići će za džabe iz Olimpije po isteku ugovora, a Zvezda neće dobiti procente. Daj Bože da grešim.
g

gott

pre 9 meseci

Gledam ga sinoc protiv Galatasaraya izgubljen u prostoru i vremenu.Za sebe igra,bez emocije i nista od njega .
u

uwhqhqvqvqvq

pre 9 meseci

kad ti igras da mi pogledamo tebe emotivni covece? u kom kaficu radis hahahahahahahahaha
g

gott

pre 9 meseci

Kako si znao čoveče. Radim u 'Mamuti' na otoku Cresu pa navrati na koktel.

Darkoki

pre 9 meseci

Talenat je ne sporan..jedino sto mu zameram je lezarsnost..al jedno je sigorno svaka cast Dekiju Stankovicu na uradjeno al brt definitivno nezna da radi sa mladim igracima..i to je uticalo na mnoge mlade igrace.
v

vlajko jagodinac

pre 9 meseci

U tandemu sa Pavel Kukom bi bio strah i trepet. Pa kad Kuka i Motika podju u napad a ono svi drhte.
G

Galiot

pre 9 meseci

Dosao si u giganta i najveci klub na ovim prostorima,sa stavom"ja sam Bajernov klinac"!!! Druze,zasluzi na terenu minute,ipak si dosao u klub evropskog i svetskog prvaka.... Za 2,5 miliona si morao da izgledas mnogo mnogo bolje!!! Recimo Stamenic koji je dosao za 0€ je vec pokazao veliki potencijal i postao nezamenljivi deo ekipe,ne vidim zasto bi tebe neko hejtovao i davao ti laznu nadu,a pritom je potrosio ozbiljne novce....
Ч

Чика

pre 9 meseci

Момку ништа не замерам, он је показао колико (не)зна. Али онај ко даде толике новце за њега треба да одговара!
G

Gatsby

pre 9 meseci

Dečko ima neki talenat, ali se nije snašao u prelazu iz juniorskog u seniroski fudbal. DObijao je šansu, ali nikad nije ništa pokazao. Evo sad Šljivić i Nedeljković, sa nekoliko poteza se vide da su klasa. Sad okreće priču kao mnogi fudbaleri, da mu je drugi kriv, a čuo sam priče da je jako prepotentan. Vidi se da je po mentalitetu, i ako to negira pravi Balkanac, tj.gastarbajter sa Balkana. Došao iz Bajerna i mislio da će svi da mu se sklanjaju, a nije napredovao ni fizički,tehnički i taktički ni mrvicu. Pusti sad priče, izbori se prvo mesto u Olimpiji, ako možeš, pa onda razmišljaj da li ćeš da igraš za Srbiju ili Nemačku. IMaš još 15-ak godina karijere, radi, treniraj, bori se, pa dokaži svima da su pogrešili. Najgore za Zvezdu sa ovom Motikom, je što je to trebao da bude pravac kojim bi se Zvezda trebala da razvija. Da se kupe po 2-3 jako mlada igrača , ne bitno da li iz Srbije, Afrike, J.Amerike...uloži u njih po par miliona za dovodjenje, i ako neko od njih ekspodira dobiješ igrača od preko 10 miliona. Naravno za to je potreban jako dobar skauting, jer sve ekipe imaju podatke o mladim igračima bolje od CIA-e. I naravno treba razumevanje javnosti, da se istrpi i podrži mladi igrač, što skoro nikad nemamo
t

trky

pre 9 meseci

I tad kad si igrao nista nisi pokazao! Steta! Teren ce uvek biti merilo kvaliteta!

Proficap

pre 9 meseci

Ma gledao sam ga na treninzim dok sam radio u FK Crvena zvezda kao snimatelj. Decko je ubica, ogroman talenat, ali je mnogo nadobudan. A kada vec govorimo o tome, bas kao i braca Mituljkic, vanserijski talenti, ali su veci od Mesija u njihovoj glavi i nikako da smire glavu. Bolji su bre cak i od Kabica, ali ovaj decko radi, a oni su zvezde sa manje od 19 godina.
B

Brankoni84

pre 9 meseci

Udzbenički primer nekoga ko je "Nabeđen do bola" da je igračina.😂😂😂
?

???

pre 9 meseci

Sta je hteo da kaze s tim "u sloveniji je kao u nemackoj i autriji, a ne kao na balkanu"? To moze da se protumaci kao pljuvacina za balkance ili srbiju, kako sam ja i protumacio. Tako da je dobro sto si otisao, obicno kad odu pokazu pravo lice. Neki kude, neki hvale
m

milo123

pre 9 meseci

Kako moze da se protumaci tebra? Ako nisi nikad bio u Sloveniji, idi na jednu kratku ekskurziju. Ljudi su dosovce kao Svajcarska. Ne znam sta ti nije jasno. :D Kako se spustas preko Hrvatske, Srbije, ka Bugarskoj i Turskoj sve vec jad i cemer, od mentaliteta, infrastrukture, nacina i standardna zivota. Sve je ispravno rekao sto se toga tice.
g

ghh

pre 9 meseci

radim u jednoj firmi u Sloveniji nije velika plata i firma nije nešto ali izdržaće se pa se može tražiti druga sve ostalo je super za vrlo kratko vreme sam odlučio u suprugu da prevedem ovamo 15 godina dole i tpljenje svega i svačega od poslodavca do nekih drugih stvari vidim koliko zapravo možeš biti opušten niko te ne je*e
T

Tetorika

pre 9 meseci

Bolji je od Pesica hiljadu puta
3

34 titula

pre 9 meseci

E moj sine da si toliko dobar nebi te Bajern šutnuo za sitne pare.
?

???

pre 9 meseci

Boga mi za bajern sitne, za nas i nisu bile bas.
b

botino terzina

pre 9 meseci

koje sitne pare 2,5 miliona E.
Z

Zvezda 91

pre 9 meseci

Obećano ako ti nesto pokažeš, ali ti nisi pokazao ama baš ništa, to je problem.
O

Ojadjeni Penzioner

pre 9 meseci

Mi te platili 2,5 miliona evra!
B

Bolest

pre 9 meseci

A šta si do sada uradio u Austriji i Olimpiji?
G

Grajkula

pre 9 meseci

Nedorecen igrac. Niti sam video brzinu, probojnost, dribling... Od svega pomalo, konkretno nista. Lucic je za njega licno Mesi.
Г

Гост442

pre 9 meseci

Узе ми реч из тастатуре. Мотика играч средња жалост, као и Митровић, само што је овај бржи. Слично ће бити и са Мијатовићем. Лучић већ доказано, а на добром путу и Шљивић за ову тројицу играчине
Г

Геџа Србијанац

pre 9 meseci

Управо то! Још дошао из Регионалне лиге де играо са аматерима, па се љут што му нису дали шансу. Ниси се изборио, момче. Тачка. Још помиње менталитет Балкана, иди бегај, а сам га није променио (ако то уопште постоји на том просторном нивоу, а да се погрешно не меша са културним и осталим разликама)...
o

otodjibaje

pre 9 meseci

Au druze, ti ako stvarno misliš sve ovo sto si rekao, ti i imas velikih problema....Svi drugi su krivi osim tebe...Daj nemoj nas zezati, videli smo sve i shvatili da si jedan od najvećih promašaja u rangu Van La Pare, ili onog Dioni, ili kako se vec zvao....
B

Bez etiketa

pre 9 meseci

Dioni je sasvim dobar napadač, a svojevremeno je imao i višemilionsku prodaju. I danas igra za Anže. I u Zvezdi je dobro počeo, ali je očigledno zbog opuštenog ponašanja skrajnut iz tima.
S

Statler

pre 9 meseci

Ono što smo videli na terenu bilo je slabo tako da nije do minutaže već do tebe.
N

Nenadovic N

pre 9 meseci

2,5 miliona evra je placeno samo obestecenje za ovog, plus mesecne plate i premije! Koliko je samo jaka Zvezda danas kada i pored desetina ovakvih promasaja dominira u Srbiji!
n

nidza1981

pre 9 meseci

mnogo price decko, pokazi nesto na terenu pa nateraj Terzu da pojede svoje reci.. ovako mrka kapa...