Toni Kros (©Reuters)
Toni Kros (©Reuters)

Nemci bez Tonija Krosa, u Realu strepe

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.03.21. | 17:09

Iskusni vezista morao da se vrati u Madrid zbog povrede kuka

Reprezentacija Nemačke moraće da počne kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. bez Tonija Krosa. Vezista Real Madrida propustiće duele sa Islandom, Rumunijom i Severnom Makedonijom zbog povrede kuka, ali teško je i pomisliti da će se Panceri u tim mečevima mučiti, bez obzira na odličnu formu 31-godišnjeg fudbalera. Mnogo veća briga za zdravstveno stanje Krosa trenutno je u Madirdu.

ČETVRTAK, 20.45: (1.15) NEMAČKA (7.75) ISLAND (18.0)

Izabrane vesti

Real će posle pauze zbog termina za reprezentacije igrati protiv Eibara kod kuće i, po pisanju lista AS, iskusni vezista propustiće tu utakmicu jer potom slede možda i prelomnih nedelju dana za Kraljevski klub u tekućoj sezoni. Od 6. do 14. aprila Real igra dvomeč četvrtfinala Lige šampiona sa Liverpulom i, između tih utakmica, derbi Primere sa Barselonom. Bez Krosa, velike probleme imao bi Zinedin Zidan.

Nemac se nalazi u odličnoj formi, protiv Selte je prošlog vikenda upisao dve asistencije, a u poslednjih mesec dana je namestio saigračima četiri pogotka i jednom sam pogodio. Ukupno je ove sezone dao dva gola i upisao devet asistencija.


tagovi

Toni KrosReal MadridFudbalska reprezentacija Nemačke

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara