Nemilosrdni Gaučosi udarili na Laoza: Beskoristan i nedostojan zadatka, nadamo se da više neće suditi

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.12.22. | 01:58

"Sudija im je dao sve. Deset minuta je produžio utakmicu bez razloga. Imali su dva ili tri puta slobodan udarac u opasnoj zoni. Samo je želeo da postignu gol", kaže Emilijano Martinez

Španski sudija Mateo Laoz bio veđ u samoj završnici Mundijala u Kataru, ali posle sinoćnog četvrtfinala između Argentine i Holandije, gde je često gubio konce, ostaje upitnik da li će dobiti poverenje FIFA onda kada se bude odlučivalo o najvažnijem trofeju u svetskom fudbalu.

Iako slave plasman u polufinale, gde ih čeka okršaj sa Hrvatskom, Argentinci su bili posebno kivni na Španca.

Izabrane vesti

"Frustrirajuće, veoma frustrirajuće. Utakmica nije trebalo da se završi na ovakav način. Ne želim da pričam o sudiji jer ću biti kažnjen. Ne mogu da buem iskren i kažem šta stvarno mislim, ali verujem da su svi videli šta se dogodilo. Bili smo uplašeni pre utakmice jer smo znali šta sledi. Mislim da FIFA mora da razmilsli o tome, ne može da postavi takvog sudiju za ovako važnje, ključne utakmice. Sudiju koji nije dorastao zadatku", rekao Lionel Mesi.

Heroj penal serije Emilijano Martinez bio je znatno direktniji i opušteniji kada su u pitanju komentari o deliocu pravde.

"Sudija im je dao sve. Deset minuta je produžio utakmicu bez razloga. Imali su dva ili tri puta slobodan udarac u opasnoj zoni. Samo je želeo da postignu gol. To je u suštini bilo to. Naamo se da više neće suditi jer je beskoristan", rekao je ljutiti Martinez.

O tome da je Španac pogubio konce na večerašnjem meču pokazuje i činjenica da je podelio 16 žutih kartona, od čega dvojici igrača koji nisu bili na terenu, a dva je dao i tokom izvođenja jedanaesteraca.


tagovi

Katar2022Emilijano MartinezLionel Mesi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara