Lukić protiv Zdjelara (©Starsport)
Lukić protiv Zdjelara (©Starsport)

Nenad Lukić: Ne nosimo belu zastavu u Beograd

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.05.21. | 13:29

TSC u sredu gost Partizana

Bez obzira na slabiju formu kako se prvenstvo bliži kraju, fudbalerima TSC-a ne fali kuraži pred duel s Partizanom u Humskoj (sreda, 16.00).

Iako prepuštaju crno-belima ulogu favorita, Topolčani veruju da mogu da uzmu makar bod na Topčiderskom brdu. Jednom im je to uspelo, što ne bi moglo da se ponovi, rezon je golgetera Nenada Lukića.

Izabrane vesti

Idemo na noge apsolutnom favoritu, ali mi smo u poslednjoj utakmici u Humskoj pokazali da možemo da ostanemo neporaženi. U Beograd sigurno ne idemo sa belom zastavom. Nadam se da ćemo sutra pružiti dobru igru i da ćemo biti dostojan protivnik. Ovo je idealan trenutak da izađemo iz male krize. Ako ostanemo neporaženi, to će nam sigurno dati vetar u leđa za preostale tri prvenstvene utakmice“, kazao je Lukić.

Kec na Partizan - 1,22

Kapiten Saša Tomanović kaže da su ovo mečevi koji izvlače maksimum iz svakog fudbalera.

Nadam se da ćemo ponoviti igru od prošle godine kada smo u Beogradu ostali neporaženi, jer nama svaki osvojeni bod protiv ovako dobrog protivnika mnogo znači. Nadam se da ćemo i sutra pokazati dobru igru. Upravo su to mečevi u kojima se svako trudi da se prikaže u najboljem izdanju, pa tako i mi“, istakao je Tomanović.

Partizan je u jesenjem delu sezone slavio u Topoli sa 4:0 golovima Holendera (dva), Sume i Asana.


tagovi

Superliga SrbijeNenad LukićSaša TomanovićTSC Bačka Topola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara