Printscreen
Printscreen

Nesuđeno Zvezdino pojačanje: Razgovarao sam sa Krasoom, ali sam znao da Beograd nije za mene i pored Lige šampiona

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.09.23. | 09:31

Marokanski vezista otvoreno o interesovanju šampiona Srbije ovog leta

Angažmanom Hvan In Boma Crvena zvezda je obavila kapitalan posao i popunila poziciju koja je u smiraj letnjeg prelaznog roka bila okarakterisana kao goruća u Ljutice Bogdana. Centralni vezista koji je u srpsku prestonicu stigao kao najskuplja investicija u istoriji šampiona Srbije praktično je predstavljao šlag na tortu iz perspektive crveno-belih, međutim pre transfera realizovanog u smiraj poslednjeg dana predviđenog za registracije igrača u Ligi šampiona, Zvezda je praktično nedeljama tražila adekvatnu opciju za veoma važnu ulogu u sistemu Baraka Bahara.

Jedno od imena koje se pre reprezentativca Južne Koreje pominjalo kao opcija u Ljutice Bogdana bio je Banžaman Bušuari, marokanski vezista. Fudbaler rođen 2001. godine mogao je da postane drugi igrač iz Sent Etjena koji je prešao u Zvezdu obvog leta posle Žan Filipa Krasoa, ali je za razliku od ofanzivca imao drugačiji pogled na potencijalni prelazak u Beograd.

Izabrane vesti

"Nisam hteo da idem. U Crvenoj zvezdi su bili zainteresovani za mene, ali sam od početka rekao da to nije za mene. Razgovarao sam o tome sa Krasoom, zvao je, ali sam znao da to nije sredina u koju želim da idem. Više sam želeo da ostanem u Sent Etjenu nego da odem tamo čak i ako su igrali Ligu šampiona, nije mi delovalo primamljivo", rekao je vezni igrač u razgovoru za lokalne medije.

Fudbaler koji je u prethodnoj sezoni stigao iz holandske Rode u Francusku, uspeo je da se nametne kao arhitekta igre drugoligaša, a posle pet kola u aktuelnoj sezoni jasno je da će istu ulogu imati i u narednom periodu.

"Otišao bih samo da je za mene bio zanimljiv projekat. Ako mogu da napravim korak napred sa novim korakom, nije loše da odem, ali samo ako je to projekat koji mi se sviđa. Inače, nema smisla napuštati Sent Etjen. Bilo je ponuda, ali ništa što bi me zaista zadovoljilo. Sa druge strane, Sent Etjen ima poverenja u mene, to je važno za mladog igrača. Ovde mi je dobro, poznajem ljude koji su odlični sa mnom i znaju kako igram. Dobro je okruženje, imaju poverenja u mene, napredujem i igram. Neću da idem nigde i da se izgubim ili završim na klupi samo kako bih rekao da sam otišao. Potrebna mi je stabilnost koju imam ovde i lakše mi je", izjavio je Bušuari.


tagovi

FK Crvena zvezdaSent EtjenBenžaman Bušuari

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara