Nevreme u Antaliji prekinulo Zvezdinu poslednju proveru

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.02.22. | 10:38

Kombinovani tim Dejana Stankovića odigrao samo 25 minuta protiv Altaha

Želeo je Dejan Stanković u poslednjoj proveri protiv Altaha da šansu ukaže kombinovanom timu, odnosno igračima sa manjom minutažom, ali se isprečila viša sila. Crveno-beli su odigrali samo 25 minuta protiv Altaha, a zatim je glavni arbitar meča prekinuo susret. Razlog: strašno nevreme u Beleku.

Od početka susreta duvao je jak vetar uz jaku kišu. Padavine su se pojačavale kako je vreme prolazilo. Odolevali su igrači oba tima. Međutim, kada je u Beleku počeo grad, svi su se složili da se sparing prekine.

Izabrane vesti

Vrlo brzo je saopšteno da se više neće igrati, tako da Crvena zvezda boravak u Antaliji završava sa tri odigrana meča. Ostvarila je pobedu nad LASK-om, remizirala u sudaru sa Mariborom, dok je u susretu sa Šahtjorom poražena (2:3).

Prava je šteta za mlađe igrače, kao i još neke momke što nisu odigrali 90 minuta susreta sa Altahom. Do prekida utakmice crveno-beli su imali više pokušaja. Najbliži pogotku bio je Rišairo Živković posle centaršuta Falka. Pogodio je prečku. Solidan pokušaj imao je i Milan Pavkov. Austrijanci su imali jedan dobar udarac sa distance.

Ponovo je zapažen bio mladi Stanković u visokom presingu, pokazavši da bi mogao da dobije solidnu minutažu na proleće.

Zvezda je duel protiv Altaha počela u sledećem sastavu: Gordić, Pičini, Eraković, Đurić, Gajić, Krstičić, Stanković, Falko, Živković, Pavkov.


tagovi

Filipo Falko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara