Ni Holandija, ni Kipar, ni Engleska - Van la Para završio u Španiji

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.11.20. | 21:11

Doduše u Segundi...

Devet i po meseci pošto je zvanično raskinuo ugovor sa Crvenom zvezdom Radživ van la Para (29) pronašao je novi angažman. Prethodnih dana i meseci pominjalo se nekoliko holandskih klubova, u igri je navodno bila kiparska Omonija, a danas su engleski mediji pisali kako je iskusni krilni napadač blizu povratka u Čempionšip - Stouk ili Kvins Park Rendžers. Na kraju ništa od toga - nova destinacija velikog promašaja srpskog šampiona je Španija i tamošnji drugoligaš Logronjes.

Imajući u vidu da je dugo bez kluba, kao i to da tokom boravka u Beogradu nije imao zapažen učinak Španci su mu ponudili ugovor do kraja sezone, što je Van la Para prihvatio.

Izabrane vesti

Logronjes je novi član španske Segunde i trenutno je u odličnoj formi. Tim mladog stručnjaka Serhija Rodrigeza nanizao je četiri pobede, tako da se nalazi na samo dva boda od mesta što vodi u doigravanje. Otuda će posebno biti zanimljivo videti kako će se Holanđanin uklopiti.

Podsetimo, Radživ van la Para definitivno je precrtan u Crvenoj zvezdi kada je ekipu preuzeo Dejan Stanković. Posle samo nekoliko treninga na Kipru bilo je jasno da za njega više nema mesta u timu. Uprava crveno-belih dugo se mučila da pronađe rešenje i raskine ugovor, da bi na kraju nekako uspela.

Od tog trenutka Van la Para je tragao za novim klubom. I evo, konačno mu se posrećilo. Pitanje je samo hoće li se posrećiti i Logronjesu.

U periodu avgust 2019. - april 2020. Holanđanin je odigrao 16 utakmica za Crvenu zvezdu. Postigao je jedan gol i upisao dve asistencije. Plaćen je Hadersfildu 1.200.000 evra.

Olakšavajuća okolnost za Logronjes jeste što ga dobija za džabe.


tagovi

Radživ van la Para

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara