(©Reuters)
(©Reuters)

Nije ISIS, padaju fudbalske bombe u Madridu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.04.24. | 22:47

Revija spektakularnih pogodaka na Santjago Bernabeuu

Treperilo je crveno svetlo na stadionima širom Evrope, zapretila je Islamska država napadima. Terorističkog akta (hvala Bogu) nije bilo ni u Londonu, ni u Madridu, ali su na stadionu Santjago Bernabeu padale bombe. Fudbalske!

Ovo je noć koja se pamti, ovo može samo fudbal da podari. Madrid se trese, podrhtava. Za desetak minuta čitav stadion je tri puta bio u neverici.

Izabrane vesti

Krenimo redom, od Fila Fodena. Bombardovanje je počelo od njega. Započeo je Bernardo Silva akciju na desnom krilu, Džon Stouns distribuirao loptu, a lucidni engleski ofanzivac otvorio stopalo i – ubio pauka! Pod prečku, za stanje šoka domaćih navijača.

I to nije bilo sve od Mančester Sitija. Ako se od Fila Fodena i očekuju maestralni potezi i golovi nalik ovog, od Joška Gvardiola baš i ne.

Hrvat je izašao visoko napred dok je Real Madrid bio sabijen u kaznenom prostoru, nešto lošije primio loptu, a onda poslao munje i gromove ka golu Andrija Lunjina. Zaprepastio je sve u Kraljevskom klubu, ostali su skamenjeni. Ali, ne zadugo...

I te kako Real Madrid ima sa čime da se trka. Luka Modrić je povukao, Vinisijus Žunior prebacio na kontra stranu, a Fede Valverde poklopio loptu. Strela po dijagonali. Ni ovo se ne brani.

Totalna ludnica u Madridu!


tagovi

Real MadridMančester SitiLiga šampionaFil FodenJoško Gvardiol

Obaveštavaj me

Real Madrid
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara