Savo Milošević i Umar Sadik (© Star sport)
Savo Milošević i Umar Sadik (© Star sport)

Nikad kraći Savo Milošević: Samo dve rečenice o žrebu

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.08.20. | 14:15

Maki Banjak se seća duela s Letoncima

Presedan. Bilo je neatraktivnijih rivala, ne i skromnijih izjava. Pitanje je kako u Partizanu tretiraju RFS iz Rige, međutim, jedno je sigurno. Kraću reakciju Savo Milošević odavno nije imao.

Mada mu je elokventnost jača strana, a komunikacija sa medijima oduvek bila zadovoljavajuća, posle žreba prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, trener crno-belih je zapažnja sveo na minimum. Svega dve protokolarne rečenice, dostavljene preko klupskog portparola Biljane Obradović.

Izabrane vesti

Zadovoljan sam što igramokod kuće. Od nas zavisi“, poručio je Milošević posle saznanja da bi na početnoj stanici ka grupnoj fazi Parni valjak 27. avgusta trebalo da ugosti drugoplasirani tim prvenstva Letonije.

Ovako „rečit“ Savo nije bio nijednom otkako je seo na klupu Partizana.

Za razliku od šefa struke, štoper Maki Banjak je delovao raspoloženo pričajući o RFS-u.

Dobar su tim, igrao sam protiv njih prošle sezone, ali su na nekim pozicijama napravili promene i doveli nove igrače. Jedan od glavnih fudbalera je moj prijatelj Kaudio (napadač iz Obale Slonovače, op. aut.)“, podsetio je Kamerunac da je lane u ovom periodu njegov tadašnji tim, Olimpija, prošao tako što je izgubio na Stožicama (2:3), a u revanšu slavio sa 2:0 i preko rezerviste Stefana Savića u drugom minutu nadoknade na jedvite jade osigurao prolaz.

Pamti Banjak duel u Rigi po nesvakidašnjem detalju:

Teren je dobar, ali kad igra protiv tima kao što smo mi ne zaliva ga“

Srećom po crno-bele, ne moraju na put. Ako epidemiološka situacija dozvoli, meč bi trebalo da se igra u Humskoj 27. avgusta. U suprotnom, u opticaju je Kipar.


tagovi

FK PartizanRFSMaki BanjakSavo Milošević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara