Nikola Gulan je slobodan igrač

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.12.20. | 22:07

Srpskom defanzivcu nije produžen ugovor

Još jedan od igrača koji su slobodni u izboru nove sredine je srpski defanzivac Nikola Gulan.

Švedski Haken je saopštio da neće nastaviti saradnju sa levim bekom koji je jesenas sa njim potpisao kraktoročni ugovor do kraja godine. Postojala je tada mogućnost da se saradnja nastavi na još godinu dana ako obe strane budu zadovoljne ali Haken je odlučio da se rastanu.

Izabrane vesti

„Nikola Gulan je ekstremno profesionalan fudbaler koji je uprkos kratkom periodu u klubu ostavio jako pozitivan utisak. Došao je da pomogne da obezbedimo mesto u Evropi i pomogao nam je. Ipak, odlučili smo da završimo saradnju i Nikola je od 1. januara slobodan igrač. Želimo mu sve najbolje u karijeri“, rekao je Hakenov sportski direktor Martin Erikson.

Gulan ima 31 godinu i u Hakenu je odigrao četiri meča od 19. oktobra kada je potpisao ugovor. Pre Hakena je igrao za Hapoel Haifu. Ponikao je u Partizanu iz kojeg je kao talentovani tinejdžer otišao u Fiorentinu koja ga je slala na pozajmice u Sampdoriju, Minhen 1860, Empoli i Kjevo. Potom je igrao za Modenu, pa se vratio u Partizan u kojem je proveo godinu dana i karijera ga je dalje vodila u Majorku, Muskron i pomenuti Hapoel u kojem je igrao pre Hakena. 


tagovi

HakenNikola Gulan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara