Nikola Krstović je opcija za Glazgov Rendžers

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.07.23. | 10:37

I dalje se čeka napadač Fajnorda Danilo

Period pun uspona i padova u Crvenoj zvezdi, i potom igračka ekspolazija u redovima slovačkog DAC-a. Mnogo je iznenadila odlična sezona Nikole Krstovića u slovačkom klubu, koja ga je učinila jednim od najtraženijih igrača sa ovog podneblja.

Prethodne takmičarske godine bivši napadač crveno-belih je postigao 26 golova u svim takmičenjima i dopseo u žižu interesovanja Glazgov Rendžersa. Prvi put se to pominjalo još u februaru, a sada je priča ponovo podgrejana.

Izabrane vesti

Naime, kako pominju pojedini škotski mediji Glazgov Rendžers je ponovo zagrizao za Nikolu Krstovića i ne bi bilo iznenađenje da bivši član Zete karijeru nastavi na Ajbroksu.

Krstović nije prva želja Rendžersa, već je to napadač Fajenorda, Danilo. Međutim, deluje da klubovi ne mogu da se dogovore oko iznosa obeštećenja, te će se u tom slučaju Rendžers okrenuti Krstoviću, koga je svakako mnogo jednostavnije dovesti.

Krstović je karijeru počeo u Zeti, da bi 2019. godine potpisao za Crvenu zvezdu, odakle je 2021. otišao u Dunajsku stredu za nešto manje od pola miliona evra. Za reprezentaciju Crne Gore je debitovao 2022. od kada je upisao devet nastupa i jedan gol.


tagovi

Nikola KrstovićLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara