Nikola Milenković (Star Sport)
Nikola Milenković (Star Sport)

Nikola Milenković napustio tabor reprezentacije i propušta meč sa Rusijom

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.03.24. | 18:50

Štoper Fiorentine otputovao za Italiju da oda poslednju počast preminulom direktoru kluba Džou Baroneu

Novi problemi sa štoperima za selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija pred prijateljske utakmice sa Rusijom i Kiprom. Naime, sa inicijalnog spiska pre nekoliko dana prvo je, iz privatnih razloga otpao Matija Nastasić, a danas je tabor Orlova napustio i Nikola Milenković, saznaje Informer. Razlog - štoper Fiorentine je otputovao za Italiju kako bi odao poslednju počast preminulom izvršnom direktoru Viole Džou Baroneu.

Prema informacijama Mozzart Sporta, Milenković će se saigračima ponovo pridružiti 22. marta, dan nakon što Piksijevi puleni budu odigrali utakmicu sa Rusijom. Dakle, u Moskvi će Orlovi morati da igraju bez popularnog Blekija koji će biti na raspolaganju za duel protiv Kipra četiri dana kasnije.

Izabrane vesti

Kada je reč o direktoru Viole, Barone je tokom današnjeg dana u 57. godini života preminuo u milanskoj bolnici San Rafaele od posledica srčanog udaraca. U nedelju, dok je sa ekipom Fiorentine bio u Bergamu i čekao duel sa Atalantom, Baroneu je pozlilo, utakmica je u međuvremenu odložena, a čelnik Ljubičastih je helikopterom prebačen u pomenutu bolnicu u Milanu. Nažalost, nije uspeo da preživi.

"Sa dubokim bolom i neizmernom tugom Fiorentina je danas izgubila jednu od svojih referentnih tačaka. Ličnost koja je obeležila noviju istoriju kluba i koja nikada neće biti zaboravljena", stoji u saopštenju Fiorentine.

Nekadašnjeg direktora nisu zaboravili ni nekadašnji fudbaleri Fiorentine Dušan Vlahović i Luka Jović. Obojica su se od Baronea oprostili putem društvenih mreža.


tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeNikola Milenković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara