Nikola Štulić (©Starsport)
Nikola Štulić (©Starsport)

Nikola Štulić iz Partizana u Radnički za procente

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.01.22. | 12:48

Odiseja u Humskoj po svemu sudeći je završena

Ostalo je da se zvanično potvrdi, ali prema saznanjima Telegrafa Nikola Štulić već je napustio Partizan i priključio se niškom Radničkom u kome će nastaviti karijeru i to ne kao pozajmljen igrač.

Telegraf piše da su crno-beli pustili 20-godišnjeg napadača da na Čair ode bez obeštećenja, ali su zadržali određene procente od naredne prodaje. Ne navodi se tačno koliko. Uostalom, nije baš ni Radnički klub koji je poznat po skupim prodajama, samo su Lazar Ranđelović, Đorđe Crnomarković i Nikola Čumić probili granicu od 500.000 evra.

Izabrane vesti

Nije doduše ni Partizan imao osnova da zahteva nekakvo veliko obeštećenje, jer 20-godišnji napadač je ove jeseni kod Aleksandra Stanojevića odigrao samo 14 minuta. I letos su mu crno-beli tražili klub, on je rešio da ostane da se bori za šansu, nije uspeo, pa mu je ovog januara jasno rečeno da se ne nada mestu u timu lidera Superlige zbog čega nije bio ni u avionu koji je ekipu odveo na pripreme u Antaliju.

Nadali su se svi ponudi iz inostranstva, nije stigla, pa bi Štulić, završava Telegraf, trebalo da u Radničkom potpiše ugovor na dve godine.

Umesto njega, konkurencija Rikardu Gomešu u Partizanovom špicu biće Marko Milovanović.


tagovi

Nikola Štulić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara