Komentari na vest

Nišlije u zmajevom gnezdu – pet godina bez gola na Krovu

a

abraham

pre 6 meseci

kec na voždovac, sinoć su pojedini fudbaleri radničkog bili u restoranu u centru beograda sa devojkama sumnjivog morala, kasnije može da se nasluti gde su bili i šta su radili, danas dolaze isceđeni na utakmicu, kec na Voždovac sam
r

radeeee oo

pre 6 meseci

jel ti i mesarevic ispotovao dogovor tako sto si mu rekao da ne racunas na njega pa ti pola priprema odradio sa imtom pola sa tobom???
n

nislijaaa

pre 6 meseci

a pejovic ti je ispostovao dogovor, najveca drukara i najgori igrac. sramota za grad, nek ste dozvolili da legenda kluba sale marjanovic trenira odvojeno od ekipe. a igrao bi ti iz zadnje linije da imas sa kim, ali posto imas jedno tri cetir zimzelena drveta onda nije ni cudo sto to ne forsiras
G

Gost1989

pre 6 meseci

Legenda kluba? Jel legenda kluba ode brže bolje u bg blizanca Partizan prvom ponudom? Jel legenda kluba ode u rivalski Napredak i tamo proslavlja golove protiv nas kao da je finale lige šampiona? Jel legenda kluba psuje i vređa svakog trenera i saigrače od kad se vratio prošlo leto? Jel legenda kluba objavljuje slike na svome instagramu u kome veliča Partizan? Jel legenda kluba kaže pred ispadanje, neću ja da igram, ne računajte na mene? Ne bih rekao da to može da se nazove legendom. Bitan jeste, Nišlija jeste ali da se naziva legendom pored stvarnih istinskih legendi našeg kluba ne može!
b

batabane

pre 6 meseci

Tako je druže,Pejovic ne može da igra kvalitetno jer je prespor.Pejovic zna fudbal,ali prespor,koči igru.Marjanovic jeste igrač za Radnički,još uvek.Nije on kriv što su ga u Napredku bolje procenili i bolje platili,pa je tamo igrao.Opet je normalno da kad je vec kao omladinac,a kasnije i bio član prvog tima Partizana ,da oseca pripadnost i tamo.Na kraju,najvažnije je ko koliko pruža na terenu,i doprinosi uspehu.Rodoljubive izjave ne donose bodove,vec učinak na terenu.