Fudbaler Ludogoreca Nonato (©Reuters)
Fudbaler Ludogoreca Nonato (©Reuters)

Nordsjeland smenio celu upravu - Ludogoreca

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.10.23. | 14:35

Danski vicešampion ubedljivom pobedom naterao rukovodstvo bugarskog kluba da krene ka izlaznim vratima

Posle debakla u susretu sa danskim Nordsjelandom spremaju se velike promene u bugarskom Ludogorecu. Izgubio je tim iz Razgrada 1:7 od danskog vicešampiona u Ligi konferencije, a posle poraza čitava uprava kluba podnela je ostavku. Uz sve to, bugarski šampion ima sezonu ispod svih očekivanja, pošto je posle 10. kola u prvenstvu tek šesti sa 20 bodova.

Kako se navodi, rukovodstvu Ludogoreca, uključujući i stručni štab, odlučilo je da se povuče posle rekordnog poraza. Kolektivna ostavka je na stolu vlasnika Kirila i Gjorgija Domuščijeva, koji će odabrati da li je da prihvate.

Izabrane vesti

"Ovim potezom, rukovodstvo i stručni štab preuzimaju kompletnu odgovornost za poraz u Danskoj, koji je jedan od najvećih ovog tima u istoriji na evrosceni", stoji na zvaničnom sajtu Ludogoreca.

Čeka se odluka vlasnika, koji nemaju mnogo vremena, jer fudbalere već za nekoliko dana čeka meč domaćeg prvenstva protiv Pirina.

Da stvar bude još gora po tim iz Razgrada, Nordsjeland nije slavio na šest vezanih utakmica pre njihovog okršaja, ali je ipak uspeo da osramoti bugarski tim. Danci su se ove sezone izgleda pretplatili na nanošenje teških poraza rivalima, pošto su savladali i Partizan u kvalifikacijama za Ligu konferencije 5:0 kod kuće (1:0 u Humskoj).


tagovi

LudogorecNordsjeland

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara