Novi broj MOZZART Sporta u kladionicama

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.06.18. | 08:43

Od petka 8. juna na svim MOZZARTOVIM uplatno-isplatnim mestima preuzmite besplatni primerak časopisa

I ovog utorka na 56 stranica štampanih na visokokvalitetnom papiru dobićete najpregledniji prikaz kladioničarske ponude za utorak, sredu i četvrtak, a naši novinari za Vas su analizirali najzanimljivije mečeve koji nas očekuju. Ali, dobićete i nešto više pošto vas u našim uplatno-isplatnim mestima širom Srbije i Republike Srpske očekuje veliko i to besplatno iznenađenje od MOZZARTA – SPECIJAL RUSIJA 2018. koja je ekipa MOZZART Sporta napravila samo za vas! I to u koloru na 128 strana!

Izabrane vesti

A glavni fokus u današnjoj listi su analizze poslednjih pripremnih utakmica za Svetsko prvenstvo u Rusiji koje počinje narednog četvtrka duelom domaće ekipe i Saudijske Arabije. Orlovi će u subotu od 18 časova u Gracu imati poslednju i ključnu proveru protiv slabašne Bolivije, što je meč koji bi nakon fijaska protiv „drugog tima“ Čilea trebalo da nam pokaže da li imamo uopšte čemu da se nadamo.

Pored tog susreta analizirali smo i mečeve naših rivala iz Grupe E pošto Brazil igra sa Austrijom, Švajcarska sa Japanom, a Kostarika sa Belgijom. A tu su i analizze susreta Hrvatska – Senegal i Francuska – SAD.

Sem fudbala tu je i tenis u ovom izdanju MOZART Sporta, to jest nastavak sezone nakon Rolan Garosa, jer sada sledi trava i povratak najvećeg - Rodžera Federera već naredne sedmice u Štutgartu.

Naravno, tu je i mnogo zanimljivih statističkih podataka u našim već naširoko poznatim Proigravanjima.

Požurite do najbližeg MOZZARTA i preuzmite besplatni primerak MOZZART Sport, kao i MOZZART SPECIJAL, kompletan pregled Svetskog prventsva u Rusiji na 128 strana!


tagovi

mozzart sportčasopis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara