Novi milionski transfer IMT-a: Vukić potpisao za Al Džaziru

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.02.24. | 11:00

Mladi vezista otišao u Emirate

Neverovatnih šest meseci za maleni IMT: Najpre je izborio plasman u Mozzart Bet Superligu Srbije prvi put u istoriji, da bi ove zime napravio dva istorijska, najveća transfera otkako klub postoji!

Posle Miloša Lukovića, koji je za 5.000.000 evra prodat Čelsijevoj filijali Strazburu, uz ostanak među Traktoristima do kraja sezone, IMT je danas zvanično završio još jedan milionski transfer: mladi vezista Nikola Vukić (19) potpisao je za Al Džaziru iz Emirata!

Izabrane vesti

IMT se pohvalio da je transfer premašio milion evra, ali nije otkrio i kolika je konačna visina ovog posla.

Novi milionski transfer još jednog našeg igrača. Sa ponosom saopštavamo da je FK IMT postao lider u stvaranju vrhunskih igrača na ovim prostorima. Naša posvećenost razvoju talenata u fudbalskoj akademiji rezultirala je još jednim izvanrednim transferom. Nikola Vukić, jedan od naših sjajnih igrača, sada će svoj talenat demonstrirati u redovima Al Džazire. Želimo Nikoli sve najbolje u njegovoj novoj fazi karijere, gde će biti ambasador našeg kluba. Potpisao je ugovor do 2027. godine“, stoji u saopštenju Traktorista.

Nikola Vukić, koji igra na poziciji ofanzivnog veziste, odigrao je sve utakmice za IMT do jučerašnje protiv Partizana i na tih 20 mečeva postigao je dva gola.


tagovi

IMTNikola VukićAl DžaziraMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara