Miljan Momčilović i generalni sekretar kluba Fikret Međedović
Miljan Momčilović i generalni sekretar kluba Fikret Međedović

Novi Pazar rešio bonus pitanje ugovorom sa Partizanovim detetom

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.07.22. | 14:33

Miljan Momčilović potpisao na dve godine

(Od dopisnika iz Novog Pazara)

Ono što je na obalama Jošanice i Raške izgledalo kao gotova stvar prošlog leta, finalizirano je skoro 13 meseci kasnije. Fudbaler iz Partizanove škole Miljan Momčilović stigao je u Novi Pazar i pojačaće konkurenciju u defanzivnoj veznoj liniji. Osim toga, 21-godišnji momak iz Milića pooštriće dilemu šefa struke Vladimiru Gaćinoviću po pitanju obaveznog bonusa.

Izabrane vesti

Za razliku od prethodnog flerta, ovog puta nije reč o pozajmici već o ugovoru na dve godine.

Momčilović je prošao mlađe selekcije Partizana, kojem se 2019. obavezao na četvorogodišnju vernost, a potom je prošao i letnje pripreme s ekipom na čijem je čelu tada bio Savo Milošević. Nije dobio priliku da zaigra u prvom timu, a šansu da se dokaže imao je u Teleoptiku.

Prošle sezone bio je glavna pokretačka snaga crno-bele ispostave iz Zemuna, koja je završila u najboljem sekstetu Srpske lige Beograd.

Momčiloviću naravno neće biti zaragarantovano mesto u startnih 11, jer Vladimir Gaćinović ima još nekoliko igrača rođenih posle 1. januara 2001. godine kojima može da reši pitanje bonus igrača. Tu se prvenstveno misli na Semira Alića i Mitra Ergelaša – obojica su bili starter u meču sa Voždovcem – te golmana Lazara Slavkovića, pa Mihajla Obrenovića, Rijada Kocu, Dženana Kurtanovića i Ibrahimu Fuljaninu.

Plavi će prve bodove u Mozzart Bet Superligi Srbije potražiti u petak uveče (20.00) protiv Čukaričkog, pred praznim tribinama novopazarske Džaizkoin arene.    



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara