Komentari na vest

Novi ugovor za Edina Terzića? Prvo neka osvoji Ligu šampiona

J

Jes jes jes

pre 12 dana

Vreme je i daa madrid padne u finale samo hradro edine
К

Кљаки

pre 12 dana

Не желим да потцењујем човека. Подсећа ме на Ди Матео случај. Деси се да се поклопе коцкице. Биће занимљиво видети у ком правцу ће се развијати његова каријера након финала.
N

NE

pre 12 dana

Ima da ide silaznom putanjom. Mada ni ovo finale ne dajem njemu u korist. Vise igracima zasluge.
П

Певац 021

pre 12 dana

Објективно човек је просечан тренер, што је показала и прошла и ова сезона. Бундес јако лик, у ЛШ сплетом срећних околности (као Интер прошле) наравно уз борбеност, која се не може порећи, стигли до финала. Групу су прошли уз доста среће, Њукасл их је прегазио код куће кад су на срећу извукли 1:0, као и ПСЖ у задњем колу кад је било 1:1. У свакој рунди нокаут фазе имали су најлакше противнике које су могли извући у истој. У 1/8 финала ПСВ, који је био бољи у оба меча и испромашивао се у Дортмунду. 1/4 Атлетико, који је у Мадриду лагано могао победити 3:1 или 4:1, у Дортмунду су их размонтирали (Симеоне као и увек у гостима поставио игру на бункер). ПСГ бољи обе утакмице, поготово другу, ал су на борбеност и срећу прошли. Финале немају шта да траже против Реала.
S

Sanel 19

pre 12 dana

Ne laprdaj
A

Al si se nalupao

pre 12 dana

Prošli grupu uz dosta sreće, a bili su prvi. Imali ubedljivo najtežu grupu. Za razliku od drugih klubova iz grupe oni su obezbedili prolazak još u predzadnjem kolu. A šta onda reći za Real? Branili se protiv Lajpciga, Sitija i uz pomoć sudija preko Bajerna stigli do finala.
П

Певац 021

pre 11 dana

Да си гледао у тој групи неку утакмицу видео би на који су начин били први. Реал је избацио Сити који их је прегазио у другој утакмици. Да више пратиш фудбал знао би да не пролази увек бољи....
S

Sinisa mitrovic123

pre 12 dana

Idealan trener za bolonju kad ode mota.ili za atalantu jer forsira talente
N

NR

pre 12 dana

Valjda ce uspeti. Real je stinki ekipa. Samo odbranu da ponove kao protiv Parisa

1902

pre 12 dana

Vini, Belinghem, Rodrigo napad a iza Cuameni, Kroos i Velverde :D bas ce da bude stinki :))))))))))