O Jankovićevom skidanju dresa: Kad pobediš Crnogorca u sebi - bićeš igrač

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.05.18. | 15:45

Saveti Miroslava Đukića

Pogodak Marka Jankovića u derbiju četvrtog kola plej-ofa Superlige jeste bio lep, ali je gest Partizanovog veziste posle izjednačenja u Novom Sadu diskutabilan. Skidanjem dresa, crnogorski reprezentativac je zaradio četvrti žuti karton u sezoni i sam sebe izbacio iz konkurencije za duel sa Napretkom (subota, 18.00, TV Arenasport 1), ostavivši dilemu kome je i šta želeo da poruči sredinom prvog poluvremena susreta sa Vojvodinom.

Skidanje dresa i pokazivanje istog publici možda priliči zvezdama kakve su Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo (uradili to prošle godine), opšte je mišljenje ne i fudbaleru koji je postigao tek četvrti prvenstveni gol ove sezone.

Izabrane vesti

Jasno je to i treneru Miroslavu Đukiću, upitanom šta Jankoviću nedostaje da bi postao ozbiljan igrač.
Ako uspe da pobedi onog Crnogorca u sebi biće veliki igrač“, predočio je strateg Partizana. „Potrebno je da shvati kako 90 minuta mora da bude konstantan, da radi za ekipu, jer ima vrhunske kvalitete. Sve je na njemu. On ne mora da se bori sa nijednim protivnikom, već sam sa sobom. Da popravi pristup“.

Đukiću je krivo što baš na Marka Jankovića ne može da računa na susretu protiv Napretka.
Šteta. Odigrao je vrhunsku utakmicu u Novm Sadu, dao gol, napravio tri kolosalne šanse saigračima. Šteta što prekida kontinuitet, dobro bi nam došao“, smatra strateg Partizana koji zbog isključenja ne može da računa na Sašu Zdjelara. „Da je sudija ranije svirao faul ne bi došlo do Zdjelarove reakcije. Ovako, dobio je drugi žuti karton u afektu. Žali i on za tim“.

FOTO: Star sport


tagovi

Marko JankovićMiroslav Đukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara