Komentari na vest

OCENE – PARTIZAN: Ovakav Dača Pantić – može! Dijabate naučio šta je karma, Vujačić kao nekad štoperi na Ostrvu

H

Hermano7

pre oko 1 godinu

Vujacic kad trci 100 metara mere mu brzinom kalendarom
b

batabane

pre oko 1 godinu

Zbog tog spavanja golmana tokom sezone izgubljeno je, ne samo drugo mesto,nego i titula.Ako se pogledaju svi golovi koje je Partizan primio tokom sezone ,vidi se da vise od 50%,ide na dusu Popovica,kao ovaj protiv Čukaričkog ,Stevanovicu.Generalno ocena utakmice igre Partizana u derbiju je: Partizan je konačno probao da igra ,i nije bilo loše.Inače ona taktika sa zadnjim veznim koji loptu samo vracaju nazad,bez zelje da je ponesu napred je parodija fudbala.Da se tako razmisljalo tokom sezone,o igri,a ne goloj opstrukciji i rezultati bi bilji mnogo bolji.Ne znam jedino zasto nije igrao Zivkovic umesto Filipovica koji se vuce po terenu.
J

Jan

pre oko 1 godinu

Ali najjači komentar Vujačić kao štoper na ostrvu. Odavno se ovako nisam nasmejao. Moja baba u 84 god je pokretljivija od njega
D

DS1989

pre oko 1 godinu

Voleo bih da mi neko objasni igru, ponasanje i sve ukupno vezano za Pesica? Decko svaku loptu koju dobije u prostor izgubi, uvek kasni, po neki nebitni duel dobije... Katastrofalan je ali ok los je ali sta je sa ponasanjem toliko arogancije se vidi kod Kristijana Ronalda moze nabedjen, ubedjen da je najbolji... Nadam se da ce biti visak sledece sezone nije ni za drugog spica a ne prvog
D

Dexaman

pre oko 1 godinu

Kakva se ideja videla kod Duljaja?! Da stavi Diabatea iza Rikarda? Pa, videlo se da je tek nakon izlaska Meniga, kad je došao na svoju prirodnu poziciju, mogao nešto da odigra (iako je u rangu cirkuzanta). Šta predstavlja Filipović? Je l moguće da nemamo krštenog beka?! Radujemo se propuštenim prilikama, izvrćemo jadnu realnost...Tužan je ovaj Partizan i sa ovakvim igračima i trenerom. Za upravu kluba ne treba trošiti reči...
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

@@@Yui Ja sam navijac Partizana ali ovo je stvarno kao predstava za Partizanovu publiku jer Partizan gubi od Vojvodine,Tsca,Cukarickog dva puta i cele sezone igra lose.Slag na tortu je Partizanova VELIKA BRUKA I SRAMOTA u Ligi Konferencije protiv Serifa i sramotna igra i ispadanje.Zvezda je isto ocajna ali je za ovaj Partizan trenutno Mancester Siti,Real ako cemo realno.
G

GostSombor

pre oko 1 godinu

Voleo bi ti da je Partizan jadan i bedan kao Zvezda.
l

lololol

pre oko 1 godinu

Ova zvezda je jadna i bedna!! Ubedljivo najgori tim koji ce igrati LS ove godine Sluzice za gol razliku uz sigurno 3 petarde... Bolje ovo mesto da prodaju nekoj ozbiljnoj ekipi, ovakvi kakvi jesu nisu ni za LE Koja je ovo smejurija od utakmice, na amaterskom nivou!!! Ne razumem ljude koji ce ici i koji idu da ovo gledaju??? Beda i jad!
S

Statistika

pre oko 1 godinu

Najgori klub u istoriji Lige sampiona je Partizan, u 12 utakmica 3 boda.
i

ime nije bitno

pre oko 1 godinu

vi takvih briga nemate
J

Jagnjilo

pre oko 1 godinu

Vujacic kao stoper na ostrvu, vuce sa ledja,lomi koske. Strasno sta procitah
G

Gosten

pre oko 1 godinu

Za Zvezdu napisali da je raspad a ove nahvalili kao da nisu ni gledali utakmicu. Virtuelan svet neki kao i sve u Srbiji
g

giovinco

pre oko 1 godinu

Možda je mislio na neko crnogorsko ostrvo :D
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 godinu

Zadovoljni smo sto nismo izgubili,sto nas Zvezda nije pregazila i sto smo imali nekoliko sansi.Nema veze sto igraci Partizana ne umeju da daju gol,sto su sutevi neprecizni,mlaki i kilavi.Sto smo na deobi cetvrtog i petog mesta a pitanje je da li cemo igrati Evropu.Sestice,sedmice u derbiju nije lose ali nema nikakve koristi od toga.Jedan obican pucanj u prazno,jedna praznina i beznadje.Nezna covek,Partizanovac da li da navija da pobedimo ili da izgubimo sve do kraja pa da se ovi iz uprave tornjaju sto dalje od kluba i da se sa dna polako krene u oporavak.
y

yyyeeesss

pre oko 1 godinu

Da li ste vi uopste gledali utakmicu pa kazete da Gomes nije dobijao lopte? Dobio ih je najmanje 10 ali je sve duele sa Erakovicem izgubio. Jos mi nije jasno kako Gomes od 2m svaki duel izgubi od mladjeg i nizeg Erakovica.
M

Mogu vam reci

pre oko 1 godinu

Bio jednom jedan veliki evropski derbi u Beogradu......
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

A Natho?!Gde je ocena za Natha?!
S

Savatije

pre oko 1 godinu

A zašto profesoru Darjanu treba ovoliko vremena da zaključi ocene? Zna li neko?
J

Jelenko P

pre oko 1 godinu

Pantic i Vujacic su bili opasniji po gol PARTIZANA nego igraci CZ.Jovic i Gomes su ocajni.
V

Vretanija

pre oko 1 godinu

Vujačić kao nekad štoperi na ostrvu, ali možda na Islandu ili Farskim ostrvima. On nije ni za fk Dečić Tuzi. Biti bolji od Pešića je kao kad bi se Đokovič hvalio pobedom nad petnaestogodišnjim detetom ometenim u razvoju.
N

Nikad vise...

pre oko 1 godinu

...jsd mozzart,cela Srbija uz Meridianbet!
F

Fejnord 8.kom

pre oko 1 godinu

EVO JA KAO ZVEZDAS KAZEM,SAMO TAKO NASTAVITE... 6.GOD BEZ TITULE I PREKO 20 BEZ ODIGRANE LS,NE MENJAJ NISTA,PUNA PODRSKA!👍
g

gost iz Draznja

pre oko 1 godinu

Au rođaci, pa koju ste vi utakmicu gledali?! Previsoke ocene za veliko nista na terenu.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Ovo je podela bodova zbog mira u kuci da Partizanova publika poveruje da Partizan ipak ima neki kvalitet.Jeftina predstava sta reci.
Y

Yui

pre oko 1 godinu

A to sto niste dobili na Jna 7 godina i to je za neki mir u kuci ?
g

gost234

pre oko 1 godinu

zaboravili ste natha
z

zeljko pantici

pre oko 1 godinu

Moli se Kolorado da izvadi Kangu, Kataia, Kanvgu i Bukarija iz dzepa xaxxaxa
R

RealNo1

pre oko 1 godinu

Јокса разумијем да навијаш за Партизан, али дај трунку реалности. Звезда очајно одиграла јер им није требало. Да су мало запели, прошао би Партизан као против ГАТ-а.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Partizan je rasturio galaktikose ali lopta nije htela u gol! Bilo bi zanimljivo Ispitati zasto Partizan ovako ne igra protiv “malih” ekipa i zasto ovakav krs od ekipe kao sto je zvezda gazi te male timove sa pola gasa? Nije cudo sto su u Evropi ponizeni i sto je patos obrisan sa njima jer protivnici nisu hteli da se igraju sklanjalice! Ovo prvak sa 30 bodova viska?
H

Haha

pre oko 1 godinu

Jel si tesio sebe da ste rasturili Zvezdu sa 0:0? Hahahahahaa
G

GostSombor

pre oko 1 godinu

A,sto pises(gluposti)kad nepratite fudbal.
I

Ipak

pre oko 1 godinu

Ipak pratite fudbal. Bravo! Sad ste oktrili ko ste.
i

ii

pre oko 1 godinu

Ako si vec neki novinar onda napises detaljno kako jeste a istina je da je derbi bio kao da je treca liga..Vi kao novinari treba da budete realni i i onda od vas treba da krenu neki normalni komentari a ovako procitas vas teks i pogledas utakmicu i smejes se...
p

postic

pre oko 1 godinu

i to da su igraci partizana zasluzili dva crvena kartona
H

Haha

pre oko 1 godinu

Auuu kako se hvale kao da su oni osvojili titulu i igraju LS,a njihove igrace trazi klubovi iz Top 5 Liga,a realno je da dele peto mesto i da se bore za Evropu i to LK.
o

ovo nije normalno

pre oko 1 godinu

vujačić kao štoper na ostrvo🤣🤣
p

prstic

pre oko 1 godinu

Drvo ostvrsko
V

VS

pre oko 1 godinu

Mislio je na Megvajera 😆😆😆