Komentari na vest

OCENE – ZVEZDA: Stankovićev istorijski propust iz mentalne pripreme! Kangina standardna režija

Н

Никола

pre preko 1 godinu

Канга једини доктор на терену. Његовом изменом, Звезда је истог тренутка испала. Срнић орао терен !? 😂Није знао на коју страну напада Звезда
g

gilepr

pre preko 1 godinu

Preslaba kritika za Stankovica.
M

Maximilion

pre preko 1 godinu

Ocigledno da postoji problem za Stankovica da spremi ekipu za velike utakmice. Vec 3. put se desava ista stvar i to nije slucajno. Ekipa mu nije spremna u ovom periodu sezone i vec je konstantno da ne mogu da igraju cvrst fudbal. Na isti nacin ih je prosle godine Serif izbacio, a Rendzers ih je isto ugasio cvrstom igrom. Pogotovo je problem kada se igra na Marakani, pojede ih pritisak nekako i umesto da odigraju i bolje nego sto mogu, oni podbace skroz. A forsiranje Pavkova i sklanjanje Ohija se vratilo na najgori moguci nacin, ali postoji nesto sto se zove karma i kad igracima pricas jedno, a radis porpuno drugo kao trener, onda ti se vrati kao sinoc.

Miki Rudinski

pre preko 1 godinu

Na žalost , još uvek smo mi daleko od realnog fudbalskog sveta…. Da li možete da zamislite da Bajern , Juventus ili Real Madrid dovedu direktora koji je 3 godine bio na poternici te države , sportskog direktora amatera ili trenera početnika za najviše sportske rezultate ?

Branko Nikolić

pre preko 1 godinu

Najbolja analiza stanja u klubu.
T

Tabloid

pre preko 1 godinu

koliko vas plaća Stanković
B

BBB

pre preko 1 godinu

Da ste smijeli napraviti 11 zamjena uslo bi 11 afrikanaca.
D

Dzi

pre preko 1 godinu

Francuska igra sa barem 8 ili 9 svako prvenstvo u inat vama rasistima.
G

Gost samo gost

pre preko 1 godinu

Ko tebe 🐒🐒 igra jedanaest stranaca plus 4 zamene stranci (Srbi) pa nikom nista.
4

456

pre preko 1 godinu

Borjan bi primio gol i da Pavkov nije zakacio loptu, opet se ukopao i gleda kako lopta prolazi.
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Vratio nam se Salzburg..tada smo nezasluzeno usli na slican nacin, idemo dalje, glavu gore. Liga Evrope i jeste nas nivo, dobro da nas je ovo spustilo malo na zemlju, da se trgnemo. Igrali smo protiv banana timova i poleteli previše. Treba nam desni bek, Erak to nije, ovako smo izgubili Bukarija, jer nije imao pomoc sa te strane, a i Rodu, jer se vise islo levom stranom, pa je izginuo. Ne znam sta svi Kangu prozivaju..on jedini zna da stane na loptu i kreira napad..bez njega praznina velika, zato smo i pali u drugom poluvremenu. Decko nije izgubio loptu u 16 metara, vec krenuo u kontru na 30-35 m od gola, izgubio balans, klizav teren, pa hteo faul da iznudi. Tu je trebalo Srnic da bude, a on i Borjan slave penal u to vreme, pa ni Srnica u bloku, ni Borjana na svom mestu na golu..realno je Borjan pogresio i kod drugog gola, pozurio, dao loš pas Ivanicu, koji je kasnio i pravio faul, posle koga je uspavani Pavkov dao gol..ali ne treba ni Borjana prozivati, desi se, neka loša sreca bas..branio je ostalo dosta dobro, ali ne treba ni Kangu, jer je nosio igru dok je igrao, kao i inace sto radi. Kangva je tanak još..Pavkov je bez srca usao, mlitavo, ne znam sta je sa likom..potonuo i pre autogola. Inace nas nije htelo, stativa, dva suta ka golu i pogodiko njihove igrace, ali u rame i grudi, pa nije penal..a oni bez šuta dobili penal, lopta van gola pogodi Srnica u ruku..nije nam se dalo baš
G

Grobaroos

pre preko 1 godinu

Tek ce da vas SPUSTAJU...TEK CETE DA VIDITE KOLIKO STE VELIKI SA vucicem i ELVISOM I LAKOVICEM I CEFERINOM.. TEK CE DA VAS PONIZAVAJU...SAMO BUDITE STRPLJIVI. REKAO SAM DA VISE NIKAD VISE NECETE IGRATI LS.. I EVO, NEMA LS...NISTE VI TAKVI KAKVI STE ZA OZBILJAN FUDBAL....NI PRIBLIZNO.
S

Sava011

pre preko 1 godinu

Ako Dejan ne podnese ostavku, odmah mu dati otkaz! Čovek je 0 (nula) od trenera, veze nema, Zvezda nikada nije jadnije izgledala! Da se Ljupko vrati sa njegovih 75 godina, igra bi bila bolja! Mrš iz Zvezde, "mister"!
r

realno85

pre preko 1 godinu

odbranis penal, pa primis gol s 30 metara po sredini gola. U 90 min bacas skocicu igracu da pogine i primas gol. Ok jeste Borjan doneo zvezdi mnogo ali veceras je uz tzv " Mistera" najveci krivac za ispadanje
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Da nije bio direktan krivac za oba gola protiv Šerifa bih rekao "ali Salzburg". Da nije katastrofa u vazduhu, sa nogama, i u skoro svakom taktičkom smislu bih rekao "ali Kopenhagen". Nema više ali. Dosta alibija. Penzija.
H

Herman_Melviile_1027121896792502272@twitter.c

pre preko 1 godinu

Odavno je neko rekao da se samo u Srbiji korov zaliva
G

Goostt

pre preko 1 godinu

Strah od Kim Dzon Una, raste...
N

Nebo

pre preko 1 godinu

Trener koji za 3 godine izgubi 3 najvažnije utakmice sezone i to u nizu i nije bas do ekonoma zar ne??
ш

шуми

pre preko 1 godinu

и то од далеко слабијих ривала Омоније ,Шерифа ,Макабија
G

Ghostly

pre preko 1 godinu

Kad će veliki Terzin intervju? A da - to može samo posle pobede.
G

Goostt

pre preko 1 godinu

Nemogu da se setim ni jedne velike utakmice i pobede Stanjovića kao trenera. Jasno je kao dan da ga gura neko na sili od ovih huligana sa vlasti. Uništijo je karijeru Degeneku i Krstičiću pa Stojkoviću, direktni je krivac za posrtanje Falko i Bena, bez razloga sad kažnjava Ohija, Motiku, Mitrovića i Sonoga gde su sad mladi Nikolić i Stanković... Velika si trenerska nula dokazano više puta na delu. Nulo...
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Falko: nije JEDAN PUT igrao na prirodnoj poziciji. NI JEDAN PUT. Ohi: 23 utakmice, 11 golova, većinu tih utakmica odigrao 2/3. Degenek: šta reći? Gde vam je Hladni Raša, sad? Motika: pa kad će taj momak dobiti priliku? Eraković: sazreo u solidnog štopera, da li će on ikad ponovo igrati tu poziciju u Zvezdi? Katai: kad će on biti tretiran adekvatno? Odnosno, kad će nestati njegov status Djeneral u PeMziYa? Kako Ohi ne valja za ovaj nivo a Krstovića bukvu si gurao opuštenzi? I tako dalje i tako dalje. UPRAVA NAPOLJE!!!
P

Pazi

pre preko 1 godinu

Ako smo mi vas usrećili sa ovim onda nek ide sve. Muka mi više da vas gledam potuljene.
D

DjulaMeshter

pre preko 1 godinu

Obavezno da se dovede neki dobar sportski psiholog u ovaj klub. Dokle vise ovakvi kiksevi i glupa ispadanja
O

Oho

pre preko 1 godinu

Kanga za Kapitena. Stankoviću idi ko boga te molim, Povedi :Rodića,Kataia,Ivanića Što je dosta, Dosta je više.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Šta vi pišete? Srnića celu utakmicu nije bio kod lopte. Jedino što je napravio penal rukom. Lopta u igri on grli Borjana koji se glupira i mi primamo gol. Nula od igrača. Balvan je korisniji od njegana terenu bar bi nekad zasmetao protivniku.
m

medeljin

pre preko 1 godinu

Šta pričaš ti? Stalno je pomagao u udvajanju igrača, par puta išao iza naše odbrane i kada igrač prođe Srnić ga dočeka i zaustavi, nekoliko dobrih blokova i nekoliko puta otvorio napad. Šta očekuješ od igrača koji ceo život igra krilo da uradi na toj poziciji, da se odjednom pretvori u Frenkija de Jonga?
W

WanBi

pre preko 1 godinu

Vrhunac trenerske inteligencije je bilo izvođenje Kange na početku drugog poluvremena, a ostavljanje Srnića u igri. Svaki napad je započinjao Kanga i u trenutku kada treba da napadaš, ti izvodiš glavnog pokretača svega. Pomisliš ne može dalje, ali onda mag Stanković uvodi Pavkova, a na klupi ima Bena i Ohija. Bravo Stankoviću i hvala ti što si nam obezbedio Ligu Evrope svojim znanjem.
m

marekpgj

pre preko 1 godinu

Miloje, vrati se.
S

SamoTi

pre preko 1 godinu

Zvezdo volim te!
S

Sumaaa

pre preko 1 godinu

Kao navijac Partizana mogu da kazem sledece: Borjan i pored kiksa je fantasticno branio kao i uvek. On je ubedljivo najbolji vec godinama! Ne znam sta se desilo sa Rodicem koji uvek da 150 % sebe! Katai van forme. Strance ne bi komentarisao!!! Stankovic nije dorastao za ligu sampiona, Miloje je za njega kako vi kazete doktor! Mislim da je prosao losiji tim. Svaka cast za atmosveru! Ovo ste morali dobiti! Srecno u LE
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Kog kiksA? Onaj kad je primio puzavac posred pupka ili kad je onim retardiranim dodavanjem Ivanića naterao na faul? Ili možda kad je buljio u prazno i primio autogol na bližu stativu? Hoćemo li malo o Šerifu? Hvala mu za Salcburg i Kopenhagen. Sad nam je pomogao da dve LŠ i dve nas koštao lično. Hvala za uspomene. Penzija.
R

Reče jednom jedan znalac

pre preko 1 godinu

2:0 je najopasniji rezultat...
S

SERIF OD OMONIJE

pre preko 1 godinu

OTETO PROKLETO

Miki

pre preko 1 godinu

Ocene realne! Veče kada se pokazalo da tim nema fizički i mentalni potencijal, popunjena sva mesta u timu, trenera za velike evropske utakmice i da je Uprava napravila još jedan promašaj sa pojačanjem - Kangvom. Tim ne može "šibicarski" u LŠ već mora mnogo bolje, organizovanije i bez euforije.
D

DUH KOJI LEBDI NAD CMARAKANOM

pre preko 1 godinu

JOJ KUKU MENI SAD MORAM DA VRACAM RIO TINTO I CEO BOR DA RUSIM DA ISPLATIM 63 IGRACA NA PLATNOM SPISKU
B

Bracafaca

pre preko 1 godinu

A tu ce se prelije malo za kkp a i za licencu fkp
G

Gostiina

pre preko 1 godinu

Kanga najbolji na terenu! Stankovic sedi 1
B

Budak

pre preko 1 godinu

Terzo,vracaj sliku na zid ili....
G

Gos

pre preko 1 godinu

Lepo sad potrošeni budžet za 10 tamnoputih igrača mora da se nadoknadi...
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Imate više od nas.
ш

шуми

pre preko 1 godinu

то је већ попунило творзићев и станковићев џеп ,јер јуче стартују 9 Срба и 2 црца ,очито ови други су доведени да дају пола плате менаџменту а ко неће типа Охија он и не игра.Уништавање Звезде у сваком погледу.Да је приватан клуб сваке године би играла лигу шампиона и имал нов стадион.Овако све опљачкаше лопине
G

Gos

pre preko 1 godinu

Karma
G

Gostćiš

pre preko 1 godinu

Nisu Pavkov i Borjan krivi, kriv je Vesić što je izmalerisao kao i za Olimpijakos onomad
@

@bezEU4ije

pre preko 1 godinu

Koliko god bolno bilo, najbolje za nas je LE jer tamo mozemo da se nadigravamo i taktiziramo do mile volje..za LŠ treba duh, ideja,originalnost a pre svega KONDICIJA...da budemo iskreni oni monstrumi iz Sitija, Psz, Bajern...ljudi trce po 180 minuta...bilo bi smesno gledati nase da igraju 50-60 min i.. sta onda. Super je LE..tamo i mozemo da se nadamo nekom rezultatu. SREĆNOOO🍀
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

A u subotu ce galaktikosi da daju Javoru sedam komada a Borjanka ce biti nezaposlena, da pokazu silu... pet komada od velesile iz Izraela a u ekipi Magiko, ekstra talentovani Erakovic, neprelazni i nezamnenjivi Dragovic sa sve misterom na klupi i doktorom koji sve zna, pa zar je moguce?
J

Joxxx

pre preko 1 godinu

Ja stvarno ne bih ni rec rekao da ste vi obraz Srbije , da Srbiji donosite mnogo radosti sa koeficijentom. Ne bih nista rekao da ste osvojili titulu i kvalifikovali se u LS. Ne bih nista rekao da ste prosli one kiprane. Ali ovako... brate budi malo realan i razmisljaj pre nego sto pustas komentare tipa Zeljko Pantic. Trenutno smo bar 1 nivo iznad vas.
B

Bingocka

pre preko 1 godinu

Au covece,nije tebi lako.Ti pises kao da je Zvezdu Makabi pregazio a ne srecno prosao golovima u zadnjim sekundama prvog i drugog poluvremena. Pa vi ste u Ivanjici dali Javoru cetri komada a pojma nemate,to dovoljno govori da vas pustaju jer vam na 20 i kusur utakmica bod nisu otkinuli
S

Skrillex

pre preko 1 godinu

Zasto je pola ekipe ovako lose fizicki pripremljeno(Rodic, Ivanic, Katai, Pavkov pa i Dragovic)? Sta se radi na pripremama?? Gde je desni bek?? Zasto Srnic pre Sanoga? Gde je Ohi? Zasto nemamo adekvatne zamene za Ivanica, Kataija i Pešica?
m

militao

pre preko 1 godinu

kako nemate zamene pa imate dva podjednako dobra tima, vas drugi tim bio bi prvi u domacoj ligi sa +20, kako sad da nema nijedan kvalitetan da uleti sa klupe, o cemu se tu radi?
G

Ghostly

pre preko 1 godinu

Makabi - ukupna vrednost 18 miliona EUR. Zvezda - ukupna vrednost 55 miliona EUR. Stankela - neprocenjivo.
1

1962godiste

pre preko 1 godinu

Ne znam cemu analize,ostavke i sl...Stariji sam navijac Zvezde,znam i gledao sam kao dete tkz.prodatu utakmici u Atine Panatenaikos - Zvezda 1972,ali ovo je tek tako lepo namesteno,odradjeno. Kladionice uticaj,dogodine direktno se ide u tu LS,trece igras protiv Izraeleca i zna se sta sledi...pazite Zvzeda da napada u II poluvremenu ka SEVERU gde trese se tribina i ne stvori sansu,pa to nije nikada bilo,ali nikada od postanka Zvezde. A 45 min I poluvremena penal i iznosenje lopte Kange je vec najava bila svega.
N

Nenaddd

pre preko 1 godinu

Auuu sta ti pricas covece....daj molim te nemoj vise da komentarises i pricas ovakve gluposti...najezim se od ovakvih komentara...ispada da je zvezda stala namerno i da nismo hteli da prodjemo....ma daj bre....teoreticar zavere
ш

шумадинац

pre preko 1 godinu

да најава Станковићевог дебакла али пошто он образа нема остаће овде да зида по Београду уништава Звезду ( за ове три године нам отео 20 милиона),да
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Jadan si. Ova tekma je repriza Ludogoreca od pre 6 godina. Identična. Samo smo tu preživeli do produžetka ali smo izlaskom Kange, tad kao i sad, postali letargični penzosi u popodnevnoj šetnji. Ne postoji "12i igrač". Jeftina parola za vas nostalgičare i teoretičare zavera. Išibala nas tri put fizički jača ekipa. Onaj Šeri od 35 godina pravi krugove oko naših bakica. Koga god stavili na desni bok izbacio je Rodića deset metara iz ležista. Pjer Dragovića i Milunovića tambura ko malu decu. Kakva nameštaljka, bre? Ubili nas na mišiće kao što je i Šerif. Sramota da porediš ove rekreativce sa tom generacijom.
D

Duh iz usana

pre preko 1 godinu

Ovo nece olako proci...velike pare su ulozene...Terzicu na raport.
r

riđobradi

pre preko 1 godinu

šerif, Kairat, omonia, Haifa, nastavi niz...ne može se protiv velesila, ipak. Haifa je 163. tim na svetu !! pa vam je spakovao 5 komada.E pa, radujte se zbog Pyunika i razvaljujte Kolubare i Radnički koji skinu gaće i pre početka.Ovo je rezultat vaših sklanjalica i nameštaljki
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 1 godinu

Ajde što skidaju gaće pre meča Radnički, Kolubara... ali je krenula i vaša partizanka da nam skidate gaće pre meča, kako to objašnjavaš, nemoj da te boli glava za Zvezdu i dalje igramo jače takmičenje od vaše partizanke.
M

Molba

pre preko 1 godinu

Da se Terzic jednom oglasi posle poraza,a ne samo kad pobedjujemo...voleo bih cuti onu aroganciju.
I

IQ

pre preko 1 godinu

Zauzet sa Snezanom 😂😂😂
Е

Ера

pre preko 1 godinu

Написаћу само ово: један жути картон(и то због пенала) на најбитнијој утакмици у години,толико о борбености и залагању,ако си слабији,па бар ори и туци мајку му.
Z

ZR

pre preko 1 godinu

Hitna prodaja: Kanga, Sanogo, Ben, Pavkov, Ivanić i Eraković. Kataji na klupu do 60 min pa ona u igru na svakoj evropskoj utakmici. Ado u vezni red, jedan napadač i iz omladinske škole levi i desni bek i to je to.
P

Pojma nemas

pre preko 1 godinu

Jedini sto vredi je Kanga...bez njega ste obicna ling long ekipa.
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

i liga konferencije dogodine...pa sta oces, da od sebe napravimo Partizan?
G

Gost111

pre preko 1 godinu

A kome da ih prodaš? Možda bi Lučanima dobro došli ali oni nemaju para da ih plaćaju pa makar ih poklonili.
Б

Барбароса

pre preko 1 godinu

Станковић није тренер за Лигу шампиона. Нема то ништа везе са срећом. Можда ће некад бити што му желим. Милојевић је био али је морао отићи.
4

444

pre preko 1 godinu

Najveci problem je fizicka sprema Kondicioni treneri su velika nula u Zvezdi.
t

tenkista

pre preko 1 godinu

Darjanče, što svog Terzu nisi ocenio? Gde su citati tog eksperta za fudbal, lica sa poternice? Da je pravde i morala, krenula bi hapšenja u sportu, pa resetovanje i postavljanje zdrave baze, nego koji novinar to sme da napiše...
B

Bingocka

pre preko 1 godinu

A cuj iskompleksirane grobare,prozivaju Omoniju i Serif a oni nivo vise od njih. Na silu traze da se izjednace sa Zvezdom. Bruke poput Samroka i petah Tikve su neizbrisive. To sto Makabi Haifa nema istoriju ne znaci da u jednoj sezoni ne moze biti jak.Mislis da je slucajno pobedio Olimpijakos u Atini 4:0. Grdni vi,ne znate gde udarate. Sekirate se za Zvezdu a katanac vam visi nad klubom
G

Gost99

pre preko 1 godinu

hahahaha, boli?
C

Cipiripi kup

pre preko 1 godinu

Makabi 5 komada
h

hahaha 1

pre preko 1 godinu

Hajde isplaci se dobro biće ti lakše.....
P

Prizeman

pre preko 1 godinu

nz brt sto se nerviras i pokusavas nesto da objasnis bilo sta nedo*ebanim klincima kojima jos sline vire iz nosa... ovo ce im biti najveca radost ove godine sto se fudbala tice, ako ih izda njihov Zoc u basketu ima da ih kupe po ispod mostova kao lisce u oktobru...

mczloran@gmail.com

pre preko 1 godinu

Pozz. Zvezdi pod hitno treba iskusniji i ozbiljniji trener, da se ne bi sledeće godine blamirali u Ligi Šampiona . Veliki timovi su kao velike kapitalisticke kompanije , a oni ne povecavaju rizik svog poslovanja dovodjenjem trenera ( direktora) bez iskustva ……Dovesti desnog beka i ozbiljnog napadača . Uz svo postovanje za trud i zalaganje , sa Pesicem i Srnicem se ipak ne može u ligu šampiona . Dejan Stankovic je najveći deo svojih najznačajnih medjunarodnih utakmica izgubio zbog lošeg sastavljanja tima i pogrešnih taktika , loše psihičke pripreme i velikih kašnjenja u zameni đigrača. I nema potrebe da se on stalno nešto ljuti na konferencijama za štampu , kada mu se postave neodgovarajuca pitanja…On je ipak samo početnik , po meni bez previše talenta za trenerski posao ( uz postovanje njegove igračke karijere) . Zvezda se voli i tako da treba da se pogledamo u oči i da kažemo realno stanje , a ne da se stalno daju neke iste pateticne izjave … Posle 43 godine provedene na Marakani kao gledalac , malo sam postao umoran od iste utakmice koje stalno gledamo i sve mi je teze dolaziti na stadion…. Lep dan želim svima .
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Problem je onaj koji ga je doveo. A taj...blage veze nema sa kapitalizmom i risk menadžmentom.
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Nije ovde u pitanju samo Zvezda vec cela liga. Ne moze se trcanje i kondicija nabiti za 2-3 nedelje priprema nego kroz jaku ligu. Zvezda i partizan nemaju kondicije iz razloga sto im u nasem prvenstvu retko kada treba malo vise trcanja. A to je zato sto se protivnicke ekipe nabiju pozadi i onda igraci Zvezde i Partizana nemaju ni potrebe da trce. Prost primer vam je Natko. On u nasem prvenstvu igra celu utakmicu a kada izadje u Evropu nema snage za 20 minuta trcanja i ozbiljnijeg fudbala.Nasa liga kao liga je slaba jer su Zvezdi i Partizanu potrebne jake utakmice tokom citave sezone da bi nesto postigli. Ovako,Zvezda tehnicki i ima kvalitet ali dzaba kada dalje od 60-og minuta igraci ne mogu trcati i ispratiti jedan tempo fudbala na visem nivou.I da mo usli u ligu sampiona opet bi nas azdaje pojele mada te azdaje pojedu i mnogo vece i bogatije timove od naseg. Tvrdim da kada bi igraci imali kondicije da trce svih 90 minuta i da vrse presing da se ni te azdaje ne bi preterano naigrale fudbala. Sto se sinocne utakmice tice,Zvezda je imala i sanse i sve ali eto. Dva glupa gola primis i ispadnes.Tako smo nadigrali Milan u oba meca i oba puta i u periodima sa igracem manje pa primismo dva gola iz penala i autogol. Nadigrasmo Rendzers,onoliki broj sansi i sve oni nam dadose tri gola i ispadosmo.Jednostavno nekada imas srece a nekada ne. Gledam i ove sesire u LE. Ni ta LE vise nije kao nekada,od prosle sezone je mnogo mnogo jaca i tesko ce biti. Ali zbog bodovanja je bole LE nego LS ali i kao treci iz LE ako se prolazi u LK pa da se tamo nakupi jos bodova ne bi bilo lose.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Nisi pogrešio u konstataciji, ali da mogu da trče 90 minuta, mogu. To je pitanje discipline i samopoštovanja. Katai ako nije bio na pljeku i burek tri puta u zadnje dve nedelje sečem glavu.
G

Gosttttt

pre preko 1 godinu

Ako je ovo forma koju ste tempirali za ovaj period onda smo u velikom problemu.
S

Samoreealno

pre preko 1 godinu

Katai decko je jedan veliki bezobraznik, ako ti se ne igra pred 50 hiljada ljudi u utakmici koja znaci sve, onda decko batali fudbal, pusi pljuge i udaraj aparate u kladzi (kao da to vec ne radi).. ako postoji ocena za njegovu igru sinoc, to nije ni 0, vec -1
G

Gost444555

pre preko 1 godinu

Šalom, Bar Micva, Netanijahu, Mosad, Zid plača 😂😂😂👍
4

456

pre preko 1 godinu

Samo se ti smej, na kraju kad kroz ligu evrope zvezda osvpji ovo cipiripi konferenciju nista ti nece biti smesno u maju evropski trofej.
b

bob.f

pre preko 1 godinu

Vama treba jos 300 mil eur drzavnih pa da pobedite Omoniju,Serif,Makabi....Dokle vise..
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Videces narednog leta dokle…;)
D

DrzavaCelaZna

pre preko 1 godinu

Nije to ono sto je mali Alek zamisljao.
D

Dzaba trpanje

pre preko 1 godinu

Nerotkinja je jalova...
A

Alo magarce

pre preko 1 godinu

pustaj mi komentare...sta stitis tu drzavnu miljenicu...dzaba im duh,dzaba sve nema nista LS...IDU U CIPIRIPI KUP
M

Mangulica

pre preko 1 godinu

Sta li je liga konferencija a ako je ova pojacana LE cipiripi kup.
z

zlodol

pre preko 1 godinu

pa vi ste u tom cipiripi kupu
N

Novinar ne zna

pre preko 1 godinu

Pešić sedam... Dečko, idi gledaj hokej ili neki drugi sport. Ništa sem te asistencije, koju bi i moja baba odigrala, jer je jedino bilo moguće to odigrati, nije uradio, ali ništa. Svaka mu čast za trud, ali to se valjda podrazumeva, svi su se trudili. Najbolju šansu pored stative i golova on je završio šutem deteta osnovne škole, i to u golmana. Kanga je bio najbolji do greške.
D

Dr Laza

pre preko 1 godinu

Stanković je u velikom talu sa Mađijom i nema tu promene, jedino na čemu bi se moralo trenutno insistirati je odlazak onog šibicara Mrkele koji tolike godine ne može da nađe krštenog beka, dobrog napadača, a večeras smo videli par takvih u ekipi koja je tri puta jeftinija od naše, gde im je plata verovatno polovina od Gobeljine ili Srnićeve. O stručnjaku na njihovoj klupi ne bih trošio reči, sve je pokazao u ove dve utakmice. I kakav je on trener i kakvog dunstera mi imamo na klupi.
A

Alen RS

pre preko 1 godinu

Omonia, Serif, Makabi to sve govori!!!!
r

ranGo

pre preko 1 godinu

1315@pusti sad te price sve se raspalo posle prvog gola... kako to da se samo mi,raspadamo kako se makabi nije raspao posle 2 gola kod njih i 1:2 na poluvremenu vec mi? Kako se nije makabi raspao kod 2:0 i promasenog penala? Samo se mi raspadamo a zasto? Pa zato sto u ligi niko "ne sme da namsutne na gol" sti se kurcimo,na kolubari radniku vozdovcu....
T

Terzaneeeeee

pre preko 1 godinu

Samo mi je zbog Terzića drago koji je zbog katostrafalnog Partizana, našao shodno da podigne nos i priča kako je napravio timčinu.
K

Krle78

pre preko 1 godinu

Puno promasenih sansi u dva meča,sto ne bih smelo da se dogodi ozbiljnoj ekipi. Tako je bilo i prosle i predprosle godine u barazu . To govori da fali ta nit kvalitetne ekipe. Fizička sprema je jako loša,ali što je najgore kod svih fudbalera u timu .Imaju snage za 60 minuta igre. Ne mogu da kazem da je zvezda bila lošiji tim ,ali da nije imala sreće i da su golovi koje je primila stvar ne iskustva i sudbine to je sigurno tako.Setimo se Salcburga,Jang Bojsa.... Upravo tako je zvezda prolazila,sad je doslo na naplatu. Taktički Deki je dobro postavio meč,fajtao se jer je znao da je jači i kvalitetniji.To sto igrači nisu ispostovali svoje zadatke i sto nemaju snage da igraju ceo meč to treba pitati njih i kondicionog trenera. Zbog cega se preskacu utakmice u prvenstvu? Tu je izgleda ključ ovakvog ispadanja.Kondicija
М

МиланРСБ

pre preko 1 godinu

Не знам шта се чудите за Станковића, како ће он показати било какав квалитет и знање, кад је човек почео у каријеру у клубу у којем је стекао добру репутацију као играч и на основу познанства, другарства, пријатељства са челницима. Он никакво знање нити памет није донео у Звезду, нема никакву каријеру и позадину, ту је почео каријеру зато што је легенда клуба. Да је неке логике он би је почео прво у неком мањем клубу па се пробијао, или у Италији или овде, а не одмах креће од Звезде где добијаш све услове, а твоје је да радиш и ствараш резултате, немаш никакве муке са играчима, парама, условима итд...Нешто причате за Лалата, па он је бар радио по ливадама и мучио се и све, иако не мислим да је он довољно добар и квалитетан за Звезду! Па онда као тражи га Сампдорија и сл, што га не тражи Интер или Лацио? Ове дупле круне не рачунам, српски фудбал је полу-професионални за остатак Европе, све оно што се покаже не евро-сцени је прави тест и пример да ли играмо добро или не. Не можемо ми квалитет мерити са Радничким, Сурдулицом и сл, само у Европи. Имали смо среће да смо добили неки Пјуник и победили и пласирали се у ЛЕ, да нисмо играли више квалификационих мечева, јер је питање како бисмо и докле догурали. Слаба је Звезда за нека озбиљнија такмичења и неке озбиљније мечеве, ова Хаифа је безвезе тим наспрам оних који би нас чекали у групној фази, а по некима је боље ући у ЛШ и тамо да нас накантају по 6:0, него да играмо ЛЕ...Мени није искрено!
W

W.W

pre preko 1 godinu

Sto bi rekao moj drugar sinoc:Zalim sto sam gledao utakmicu…Ali jesmo slabi,i to treba da se prizna,bolji tim je u LS,i kraj…Treba uci u LE kako treba,sa pravim desnim bekom,jos jednim zadnjim veznim,kao i sto treba Mister da prizna gresku,i da se “pomiri” sa Ohijem,jer bi decko sinoc dao barem dva gola iz odbitka(Pesic potrci ka golu tek kad golman odbrani Kangin sut,a Ohi bi vec potrcao,i bio kod odbitka).Tako da,sve u svemu,ok smo za LE,i idemo dalje.Nadam se da cemo sledece sezone biti jaci makar za 3.Igraca…SP
G

Gost99

pre preko 1 godinu

treba jos 300kg mesa da kupite, posto kupujete na kilo
A

Alen RS

pre preko 1 godinu

Omonia Serif Makabi to sve govori !!!
f

fandjo1

pre preko 1 godinu

nije lako uci u LS...to je jednostavno tako,usla je ekipa koja je vise zeljela,koja je bila hrabrija...mozda imamo mi kvalitetije igrace,al oni imaju bolji tim...treba imati i srece da bi se uslo,mi je nismo imali zato sto je nismo zasluzili...a mozda smo je i istrosili posle Salzburga,krasnodara,penal serije protiv Kopenhagena itd,to je fudbal ...ovo je realnost,ovaj tim moze da bude konkurentan u LE,i kroz to takmicenje da poraste ,sazri,i da se iskristalise ko moze a ko ne moze,pa onda sledece sezone uz par pojacanja da se nadogradi, i da se odigra kvalitetno i ta grupna faza LS...jer s ovakvom igrom bi bili topovsko meso u LS...da uzeli bi vecu kintu,al takmicarski gledano mnogo bi izgubili
r

realan LE

pre preko 1 godinu

Šta reci za greske kod golova:Kanga ne gura loptu u kontru Bukariju,a kod drugog Borjan baca kosku Ivanicu,ovaj pravi faul i autogol Pavkova.Najvise upada u oci nespremnost ekipe.Drugo niko ne komentarise vrhunsko sudjenje. Sudija iz Engleske,totalno razlicit od ostalog dela sveta,navikao da pusti igru sa visokim intezitetom,gde ako ne mozes da trcis u visokom tempu i menjas ritam dises kao pola Zvezdine ekipe u 50 minutu. Na sve to ima uticaja nasa jaka liga i kriterijumi gde se za svaki kontakt svira faul, ne oseca igra i igraci igraju do prijatnosti.
M

Milan Galić

pre preko 1 godinu

To je tek početak.Dalje od nosa Ne vidite.Gde je Ohi🤣🤣🤣🤣
P

Prst na celo

pre preko 1 godinu

1. Sta Srniceva ruka radi onde kod penala?!?! Uzas! To za Zvezdu?!?! Odstraniti iz tima ODMAH 2. Jesmo li mi igrali uopste u drugom poluvremenu ili su oni u naletima nesmetano udarali na nasu zadnju liniju?!?! Kondicija?!? 3. Rodic ne moze da hoda od 60-og minuta a do tad nije uradio nista 4.Stankovic pravi izmjene kad i kako?!?! 5. Erakovic igra beka?!?! To je tim za utakmicu od 20 i kusur miliona?!? Sta kaze uprava i Mrkela?!?!? 6. igra li Katai odbranu ili na ovom nivou nije potrebno da svi igraju odbranu?!?!? 7. Sta je Pavkov uradio do momenta kad smo primili treci gol?!?! Nista!!! Itd. Itd. Itd. Mi treba da stavimo prst na celo i da mnoge stvari preispitamo pocev od trenera (glavnog i ostalih) i igraca (zasto su neki uopste tu). Kakva je ovo prilika bila za nas - da li su neki svjesni toga?!?! Sjeca li se neko Serifa?!?! Po meni - Stankovic ostavka ODMAH - on je dao sve sto je mogao! Mrkela- ostavka ODMAH! Ciscenje tima ODMAH (Srnic itd.), Kanga - zahvaliti se odmah - on je fantastican igrac ali ne zna da on igra za Zvezdu i dio je je kluba a ne obrnuto.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

I posle Tita, Tito. Drugim rečima, sklonićeš ove inkompetentne krvopije kad Veuiki Vodja sidje s prestola.
G

Gostklok

pre preko 1 godinu

sve sve ali koje ste vi škole izučili da delite ocene i da glumite sudije? ko vam uopšte daje zs pravo da je bilo šta što kažete aksiom a ponašate se kao da jeste

miskojov

pre preko 1 godinu

Da li neki novinar sme da pita mistera gde je Ohi, zašto Srnić igra najbitnije utakmice u sezoni. I da mu kaže da je Dragoljub Srnić vezni, a Slavoljub krilo. I zašto štoper igra desnog beka, a Gajić je otišao, koliko god i on bio los, sigurno ima bolji centaršut od Eraka.
P

Pedja2002

pre preko 1 godinu

Blago vi to. Haifa ce biti izlomljena u LS. Ta ekipa prosle godine nije prosla grupu konferencija. Ista. Pojacali se za milion i po eura, doveli samo ovog centarfora iz druge francuske lige. A i bajke o njemu. Bas niko iz francuske nije gledao tog igraca pa proigrao sa 27 u drugoj francuskoj. Zvezda nespremna, losa. Previse stranaca sa nagojenim platama. U rosteru 40 igraca. Najbolji strelac norveske lige ne moze da igra fudbal u Srbiji, kako da ne. Pavkov moze. Da nije bilo golova Liverpulu vec bi bio u Radnickom. Losa ekipa, zamaskirana dominacijom ovde. Katai i Ivanic znaju lopte ali da ovde nisu dobili kesu para, tesko da bi igde ozbiljno igrali zbog toga sto u viskom tempu mogu do 40 minuta. I to je boljka. Dva najbolja igraca lige ne mogu nista kad je fizika u oitanju. Ovde najvise srece ima Stankovic, dosao na gotovu ekipu, ispunjavaju mu zelje, osvaja titule. I da mu neko skrene paznju da se oblaci normalno kad vodi Zvezdu, oblaci se kao konjski trgovac. I pljuje u svakom kadru, kad god sirok kadar na Stankovica, pljuvacka u glavnoj ulozi. Ne ide.
G

Gost99

pre preko 1 godinu

svaka cast na komentaru. Samo da dodam da je ipak bolje da pljuje nego da prica. Izjave mu tipa: aktivan presing, polukruzni napad, siroki skok :) :)
S

S888888

pre preko 1 godinu

Šalom 😁
S

Scaggw

pre preko 1 godinu

Kanga odigrao doktorsku utakmicu. Razigravao, bio opasan po gol, držao loptu kao protiv Krasnodara, igrao odbranu. Ali zato za Kataia ne sme da se zucne, a čovek igra kao pijan... Napravi dobar potez sad, pa za dve godine
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Ne diraj im Druga Aleksandra Kataijića "Katu". A samo je Kata jer nije Musliman inače bi bio Fata, Šerifovi/Makabijevi anonimusi u ulozi Muje i Hase. Prava farsa. Zigovanje na kvadrat. Ali ne. To je naš Maaaaagiko. PLJUTZZZ
G

Gost101

pre preko 1 godinu

Koji ste pacenici od kluba. Ljudi nemaju sta da jedu, brisu Vam se milioni, drzava placa iz godine u godinu I niste ustanju sa takvim finansijama u Ligu sampiona.
M

Makabi 5 komada

pre preko 1 godinu

Sve se vraca ,sve se placa...greska u ulaganju...
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Borjan je krivac kod oba gola šta se lažemo ovde. Divljao je celu utakmicu sa glupim potezima, a nije da se baš proslavio u prvoj, a ni protiv Šerifa nije bio na terenu, a Omonija je posebna glupost. Skupo nas je koštao.
G

Gost84

pre preko 1 godinu

Pa kaze:"Zato sto su vam sve od pare prece, pusite Marlboro i ovo vece!
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Kolko još puta Snežin mali treba nas izbaci iz kvalifikacija izastopno pa da se shvati da je njegovo prošlo? Mi umesto napred idemo u nazad vraćajući prevaziđene igrače i oslanjajući se na takve koji su već u padu sezonu,dve.
G

Gostssss

pre preko 1 godinu

prva i jedina stvar zbog koje smo izgubili je ta sto imamo 2 tima,a odlazemo utakmice! nema rutine,nema fizicke spreme ne igras utakmice,cao zdravo. ps. plus da dodam da smo iznad svih ekipa u Srb bar 5 stepenika.
T

TP-1

pre preko 1 godinu

KONDICIJA "0" zato se izgubilo. Ne treba dalje analizirati. Igraci Zvezde nemaju snage u ovom trenutku za dobar fudbal vise od 50 min.
G

Gost1989

pre preko 1 godinu

Čitam i neverujem, kakva bre mentalna priprema. Ovde nema fizičke pripreme. Jezici im ispali u 40min nedovoljno za ozbiljan fudbal. Čast izuzetcima ali na kondiciji mora da se radi.
N

Nikola 98

pre preko 1 godinu

Posledica uništavanja FK Partizan radi stvaranja lažne dominacije u srpskom fudbalu dovela je do toga da se i treću godinu zaredom ne plasirate u ligu šampiona. Ho, ho,ho....
G

Gost kod doktora

pre preko 1 godinu

A da kaze i doktor nesto, dr Terza, javi se... mister je pokazao da niti ima ponasanje, znanja jos manje... a srece u izobilju ali da ne moze bez spreme (to je jedino imao kao igrac i s'obzirom da nista vise nije imao sem toga, sjajnu karijeru je napravio) i da je to u savremenom fudbalu na prvom mestu...
v

veseli 87

pre preko 1 godinu

zamisli kad moraju da ga zovu "MISTER" hahaahahahahahah a on je smesan kao MISTER BIN!A katai samo neka je zdravo,misli moze pesaka kao proti surdulice pa ako zagusti tu je penal
R

RealNo1

pre preko 1 godinu

Darjane kakvo je ovo lupetanje da se Kanga bacio? Ili si toliko bezobrazan ili jednostavno treba da povecas dioptriju, lik se okliznuo.
а

ађутант

pre preko 1 godinu

Ајмо мало реалности.Ако бирамо између Канге и Декија, реално Канга значи овом тиму много више од стручности Станковића .Декију хвала за све што је учинио у Звезди у својој играчкој каријери, али у тренерској зави нас у црно у три најважније утакмице.Мучна је прича са Срнићем и Милуновићем....Много је новца просуто....Магиком одигра једну утакмицу и после живи од старе славе...Хаос је у свлачионици, вешто се крије...Ераковић је будући Света Марковић....Деки и да освоји лигу Европе неће спрату љагу са квалификација....Дарјан ради за неког и не обраћају пажњу на његове постове и коментаре.....
G

GostNezvani

pre preko 1 godinu

Predsednika ste nam rasplakali, barabe!
O

Ocene?

pre preko 1 godinu

Bože, kako lupetate sa ovim ocenama. Pa gde može Katai da ima tu ocenu? Jeste li vi gledali utakmicu? Ispade vam Pešić najbolji igrač, strašno...
b

box

pre preko 1 godinu

Ovo je trebalo da se prodje,ali nesto ne stima.... opet i ovo je uspjeh liga evrope bitno je igrati evropu,a liga evrope je za nase timove realnost,tako da ne treba praviti dramu

Delija

pre preko 1 godinu

Stankovic, Mrkela, zalutali i nikako da nadju izlazna vrata! Sada ce da odstrani i KANGU kao i OHIJA, igraci u ozbiljnoj utakmici nemaju snage od 60 minuta, mozda i bolje sto nismo prosli u LŠ, ooet bi nas punili kako ko hoce, ovako LE je za nas odlicno takmicenje gde mozemo da igramo, samo mora nesto da se menja pod HITNO! Pavkov pa desava se to je fudbal.
i

istina

pre preko 1 godinu

veca ti je glava nego u vola, ali i praznija
M

Misiisipi

pre preko 1 godinu

Mr Blister
5

50 meleona

pre preko 1 godinu

50 meleona budjet
s

skskjd

pre preko 1 godinu

ekipa je spremna fizicki da odigra 45 min sto je porazavajuce i sramotno a odlazemo utakmice u prvenstvu uzas
G

GostSka

pre preko 1 godinu

Skauting nula,njihov najplaceniji igrac Planic,nama blizu toliko ima Gobeljic..Imaju dva tri bas dobra igraca!Stankovic treba da ode,Omonija,Serif,Makabi.....Poeni uz Stankovica najveci krivac je Srnic,imas momenat,oni se usrali od publike,vidis dva nula i pravis penal koji je sve poremetio,Borjan brani Kanga umesto da baci u kontru Bukarija davi loptu primamo ga i ode sve u kur!Drugo poluvreme smo bili ubijeni u pojam i to je to
R

Roja

pre preko 1 godinu

Citam komentare tipa “ ma bolje je liga evrope”. Pa Jel ste vi videli timove u ligi evrope? 90% ekipa je jace od makabia!
B

Bane15

pre preko 1 godinu

Po slici već naslućujem daljnji tok dešavanja koji dolazi iz doktorove kuhinje. Oterati iz tima sve važne igrace a samozvanog mistera i nemaca pojma ostaviti da nas kanali još više. Stanković je koštao klub dobrih 60 miliona. Umjesto da sam ode ili da popije otkaz ostaće da nas sve zajedno zavitlava i z……a. Srama i stida bez
M

Makabi 5 komada

pre preko 1 godinu

Jbg dobro se dobrim vraca...ovo samo za onog sto se potpisiva Fejnord 8 komada...a mukice 8 komada ali od Fejnorda,a ne nekog Makabija.
B

Budak

pre preko 1 godinu

A jel stizu milioni!?
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Sta ste vi radili na pripremama, voleo bih da znam?!
T

Trebinje

pre preko 1 godinu

Bravo, ekipa koja ima snage i kondicije za 60, 65 minuta maksimalno i nije za lige sampiona.
B

Boban1

pre preko 1 godinu

Šta još treba i od koga još da ispadnemo da bi Stanković dao ostavku ili dobio otkaz?????? Svaki iole dobar trener bi se sve tri godine plasirao u LS protiv ovakvih protivnika sto je “mister” imao?????? Dokle bre više?????
T

Tačno tako

pre preko 1 godinu

Tako je...sa ovako nadmoćnim timom u odnosu na Partizan i ostale ekipebiz naše lige i ekonom ni osvojio prvenstvo...e kad je Evropa u pitanju veće tri godine zaredom imamo najlaksi mogući žreb ali prosto Stanković nije trener za velike utakmice ...
S

Smislov

pre preko 1 godinu

Pa on i nije trener već pripravnik. To što je u Srbiji prvak sa Zvezdom, mnogi su bili. Čim ode u drugu zemlju, vidjeće se koliki je trener.
N

Na stranu sve

pre preko 1 godinu

Tri godine vi ispadate od Omonije , Serifa i Makabija . A hocete u ls . E , pa nece da moze . Kako radite ovde , tako vam se vraca u Evropi . A posto je Madjija objavio da vam je budzet 50 mil , sada ne mozete da se vadite kada ispadnete od dunstera u le da imaju budzet 10 puta veci od vaseg .
J

Jadnici jedni

pre preko 1 godinu

Budzet je receno da bi bio u buducnosti toliki,jel vi znate ista osim da spinujete????
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Ajde bre ne talasaj, vise ste prevrsuli sve mere sa tim sta Zvezda radi u nasem prvenstvu, pa zvezda je za dve klase bolja od svih u nasoj ligi, i to svi znaju i pruznaju osim vas sto se samo protiv Zvezde napnete kao da igratr za prolaz u ligu sampiona. Jeste Zvezda ispala, ali jos uvek igra eveopu, i da je i prosla nebi bilo nezasluzeno. Po meni sudija je dopustio previse grubu igru sto je izraelcima vise odgovaralo. Ne branim momke ali nisu ni oni blesavi da nebi hteli da prodju, zato puna podrska i puno srece u ligi evrope.
B

Bok

pre preko 1 godinu

Mada ni Mađija nije rekao sve što ima. Ne mislim na fudbal. Dobro je on njih izvadio iz bede, moramo priznati. Kako, čuće se kada bude pričao o onoj prvoj temi.
G

Gost9zi

pre preko 1 godinu

Ma sve utakmice ste vi dobili, izgube oni vec u tunelu, samo to ne znaju.
д

дуда

pre preko 1 godinu

Поклопите се ушима.Ви губите од браварa ,портира са Малте
G

Gost4466

pre preko 1 godinu

sta pricas ti bre???? pa igrali smo osminu finala lige evrope???
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Okej, hoćemo li SAD priznati da je Deki dunster? Da Katai nije za ovaj nivo fudbala? Da Katai i Ivanić ne mogu zajedno? Da je Kanga ALFA I OMEGA ove ekipe i da smo bez njega smešni? Da Erak nije desni bek? Da Djed nije za ovaj nivo? Da Dragović nije onaj pravi bez mladog pitbula u paru? Da je ovo druga godina za redom da nas Borjan lično košta LŠ? Da posle svih para i svih pobeda mi opet igramo odlučujuću tekmu sa Srnićem u prvoj postavi? Naravno da ne. AJMO MINUSSSSIIIII!!!!
Y

Y

pre preko 1 godinu

Sve si objasnio u 5 recenica,samo si zaboravio da trener i Mrkela takodje nisu za ovaj nivo,a to je najvaznije
1

1315

pre preko 1 godinu

Strasna ti je alfa i omega, kulovsko ponasanje i direktan krivac za 1. gol gde se sve raspalo, umesto samo da je sutnuo loptu bilo kome u kontru a i svakako je vreme isteklo, ali kad neko nema gram mozga.. Nadam se samo i poslednja njegova utakmica u Svetom dresu... Milunovic oduzeo 20 lopti, sta si ti gledao... Veliki si strucnjak nema sta
Z

Zmi Zmi

pre preko 1 godinu

Sta pricas 1315? Kanga izgubio loptu na sredini terena, gle cuda, ali gol je iskljucivo Borjanov, tacka.
@

@1315

pre preko 1 godinu

Kanga i lud je opet daleko najbolji Zvezdin fudbaler u zadnjih 30 godina. Milunović, kao i Krstičić pre njega, je doveden da se opere koji evro. Njegovo prisusustvo u ekipi je ne samo nepotrebno, nego spušta kvalitet i Dragovića i Erakovića. Stanković truba koliko god da folirate i menjate teze.
M

Marinjo1

pre preko 1 godinu

Sve se slazem sem Milunovica. A za komentar iznad mene, krivac pre Kange jer Borjan, njegova su dva gola od cetiri ukupno. Svaka cast za odbranjen penal jedino. Stankovic mora da ode, ako rastemo kao klub, prevazisli smo trenera koji prokocka 2 dvomeca, da ne racunam Omoniju jer je bilo na jednu. Umesto Ohija Pavkov, juris LS sa Srnicem, bez zadnjeg veznog, bez desnog beka. Miloje izbacio Salzburg sa Milicem eeej
S

Steva ns

pre preko 1 godinu

Katai i ivanić ne mogu zajedno otkud sad to pa jesmo li imali produktivniji tandem u poslednje vreme oni se dobro poznaju dobro rotiraju šta je sporno kod njih dvojice za mene je spornije to što bukari ne postoji od pjunika tad su svi pljuvali ivanića i kataija a znalo se da će oni biti nosioci protiv jakih rivala tako će biti i u budućnosti
@

@steva ns

pre preko 1 godinu

Vi kojima je pobeda nad grobljem apeks, za vas su super. Za nas koji hoćemo napredak su smejurija jer nikad nisu izgledali ozbiljno protiv i jedne ozbiljne ekipe. Ivanić je pokidao protiv Milana jer je imao dva zadnja vezna i Kataija na klupi. Može jedan uz DVA čelična zadnja vezna i to je to.
M

Mrcina

pre preko 1 godinu

Zašto Milunoviću 6?Čovek je odigrao vrhunski meč,90 minuta se tukao sa onim džinom.Pročitao sve što je mogao.On i pešić moraju dobiti minimum 7.
G

Gostpi

pre preko 1 godinu

zasto bi pesic dobio 7...kretnja nula,pogodio odbijenu loptu i to je to...ja jednu stvar ne razumem...ZASTO SANOGO I OHI NA KLUPI...sa njima na terenu bi imali suguran prolaz
s

srbenda 777

pre preko 1 godinu

kao krvavi grobar,ostaviti katai 90 min.a izvesti Kangu,suludo može samo trener amater,bukari potpuno nespreman
Y

Y

pre preko 1 godinu

Niko ne komentarise vrhunsko sudjenje. Sudija iz Engleske,totalno razlicit od ostalog dela sveta,navikao da pusti igru sa visokim intezitetom,gde ako ne mozes da trcis u visokom tempu i menjas ritam dises kao pola Zvezdine ekipe u 50 minutu. Na sve to ima uticaja nasa jaka liga i kriterijumi gde se za svaki kontakt svira faul, ne oseca igra i igraci igraju do prijatnosti. Zato Magico nema magiju u Evropi vise,idu godine, ne samo on nego i 2/3 tima. Jedini koji ima to je Kanga ,ali on ima mozak ... zato i jeste u Zvezdi,a ne u Francuskoj npr...
N

Nema magiju

pre preko 1 godinu

Bukvalno izmislio dva gola?
c

ca

pre preko 1 godinu

Katai nesto slicno kao Teodosic u kosarci trenutno,samo sto je Pesic imao onu stvar da uradi ,a ovaj ce da trpi ovog jos 2 sezone
L

LSP

pre preko 1 godinu

Iako poraz ide na dusu Stankovicu, dajte, budimo realni, ne moze da postane Anceloti sa dve i po godine radnog staza. Cinjenica je da voli Zvezdu i da je posvecen, a sada da dovodimo nekog Sa Pinta mislim ne bi bilo pametno. Nepojmljiv je izostanak kondicije kod igraca, njegove upornosti za Srnica na zadnjem veznom. Bolje da ga je dirlovao za beka...Ali ne treba ga terati.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Anćeloti je u svojoj drugoj sezoni kao trener zamalo uzeo Kalčo sa Parmom. Dejan, objektivno, neće za još tri godine, ili trideset, imati inteligenciju da vodi ozbiljan klub.
D

Dexse

pre preko 1 godinu

Dovedite njihovog centarfora, čovek je igračina, razvukao nam je odbranu.
B

Bane15

pre preko 1 godinu

Ne vredi ni to sve dok nam je zidar kuća i zgrada trener
G

GostNezvani

pre preko 1 godinu

Gde će s konja na magarca?
S

Simke80

pre preko 1 godinu

On nam je nudjen letos,ali "neko" je procenio da nije za Zvezdu
S

Smoli

pre preko 1 godinu

No kanga no fudbal :D
D

Deskee

pre preko 1 godinu

Do juče ste se kleli u Dekija, sram vas bilo. Malo vam je LE? Kakav smo to narod?!
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

U Dekija su "se kleli" samo plaćenici sa Severa. Niko od znalaca fudbala ga nije hteo, ma da danas i slepac vidi da ne vredi ništa. Još bahat i egoista.
A

Ah19104

pre preko 1 godinu

Kanga jedini čovek uz Pešića koji je igrao fudbal evropski nocas, karma je cudo umesto Ohija, gol daje Pavkov :)
1

1315

pre preko 1 godinu

Samo se nadam da Kanga vise nikad nece obuci Sveti dres... On nece da izađe iz igre...i ne pruza ruku treneru
B

Bane15

pre preko 1 godinu

1315… treneru Makabija? Sto bi njemu pružao ruku? Posto sam primjetio da je on bio jedini trener na utakmici
J

Jader

pre preko 1 godinu

Onog crnca centarfora kupiti odmah!
U

Ubiparip

pre preko 1 godinu

Što bi došao da igra LE, kad može LŠ?
1

1992

pre preko 1 godinu

I još Benzema, De Brujne i Levandovski, pa da drhte Omonia, Šerif i Makabi.
G

Gostbio

pre preko 1 godinu

Taj igrac im je nudjen na pocetku leta ali zasto da ga dovedu kad je jak i brz.,Bolje da sacekaju jos pa da dovedu igrača 7 dana pre utakmice.Greska je što su odlozili utakmice u prvenstvu,trebali su barem protiv Cuke da igraju ako ne i protiv Vose.Pa vidis u malo jačoj utakmici ko je ko i ko sta moze. A ne da se spremaju 7 dana i naravno da ce da izgore.3 godine prave istu gresku,kasno dovode igrace.Ado+desni bek+mozda jos neki napadac ali ranije.Sad ako Makabi pozeli Ada ode on a nama ostaju Srnic i Sanogo i trener pun sujete.Da Ohi ne igra ni minut ne mogu da shvatim,posebno u prvoj.Trener kaze oni imaju target igraca a ti kao nemas.Ulazi Pavkov za koga se videlo da mu nije do zivota,do juce bio bolestan a sad je spreman.Nego valjda ce sledeće godine biti bolje tj direktno u LS:)
G

Gost fkcz021

pre preko 1 godinu

Stanković je najveći krivac za ovo ispadanje, prva utakmica katastrofallan taktički promašaj sa Kangom i Kangvom zajedno, i pored toga vodiš 2:1 poluvreme i ne napraviš odmah izmene da ojačaš vezni red na početku drugog poluvremena, nego primiš još 2 gola od 45-60 minuta, i onda praviš izmene.. Druga utakmica katastrpfalno vođenje ekipe, još gore izmene, opet vodiš 2:1 na poluvremenu i ispadneš..Neshvatljivo mi je da Srtanković nikad za 3 godine nije napravio izmenu na poluvremenu..??? Čak i kad smo u našoj propaloj ligi vodili sa po 3:0 na poluvremenu protiv nekih boranija ekipa.. Rodić i Katai od 50 minuta ne mogu da stoje na nogama, to ceo stadion i svi gledaoci vide, vezni red se raspao, a on Rodića menja u 83. minutu, a Kataija drži do kraja.. Bar 80% navijača i sportske javnosti očekuje Sanoga u prvoj postavi, a on počinje sa Srnićem..??? Srnić je dobar momak,veliki zvezdaš, uvek se daje 100% na utakmici, da ne ispadne da ga pljujem, ali druže, nema kvalitet za utakmice sa jakim evropskim ekipama, to svi vide osim Stankovića.. Sanogo iskusan, miran na lopti, jak u duelu, prošlih godina među boljim igračima, ove sezone ga odjednom izbacuješ iz ekipe.. Ohi dao 9 golova u 13 utakmica prošle sezone, ove ni minut..Sad da ne ulazim u njegov kvalitet, ali ne možeš tek tako sklanjati igrače.. Pored toga, za dve ipo godine bio si u sukobu sa Borjanom, Degenekom, Kangom, Pavkovom, sad sa Ohijem,i sve si ih sklanjao iz tima, da li je moguće da je uvek do igrača, ili si ti možda loš pedagog..??? A posebna priča je taj Stankovićev ego.. Mislim da kada bi skočio sa visine svog ega na visinu svoje fudbalske inteligencije, da bi se razbio.. Moraće Stanković još puno da uči da bi postao pravi i dobar trener.. Ali problem je što je Zvezda veliki klub, a ne poligon za vežbanje.. Mnogo veći i od tvog ega "misteru"...
S

Smoli

pre preko 1 godinu

Vidi to stankovic sve nego sto on saigrace smatra ortacima i to utice na igru, on se posvadjao sa sanogom jos u maju jer ga nije poceu u finalu kupa pa zato pocinje srnica protiv kog nema nista, ali nije to jedini slucaj, ne mozes covece da ortačiš igrace. Oni igraju za tebe a ne ti za njih, i nikako ne sme da se svadja sa igracima sto uporno radi, potukao se sa ohijem na treningu, motiku otpisao zato sto "ne trenira dobro" a u to bi poverovao jedino najveci maloumnik, sa kangom se 3,4 puta svadjao, sa pavkovim, sa degenekom. Mora svaki iole ozbiljan tim da ima trenera koji je autoritet, a mi to nemamo.
S

SRBENDA 777

pre preko 1 godinu

velikom klubu se ne moze desiti da 3 puta ispada od drugorazrednih ekipa,u stvari sami sebe obmanjujute i to vrlo dobro znate
I

Ivica1708

pre preko 1 godinu

Pa Srnić je bio bolji od svih Magika, Ivanića, Rodića pa i Borjana zajedno. Sve je stizao da zatvori. Njihov broj 10 se video nije a ni 8 a tamo su nas ubili. Stizao je i sa onom gromadom od centarfora da se pobije. On nema kvalitet da predribla 5 igraca i da gol ali sve sto je kao defan.vezni trebao da uradi je odradio.
d

ddelija

pre preko 1 godinu

jednostavno nemamo mi nivo ni fizičke spreme niti igre taktike i ostalog za ligu šampiona.mi smo za ligu Evrope i to je to.
Љ

Љубан

pre preko 1 godinu

Братијо, био на стадиону, прво полувреме Канга покидао (без обзира на онај пад), Шиља изуо, трчали смо добро! Друго, све знате већ... Али је већи проблем што су нас тркачки толико издоминирали да то није хумано, изгледали су као да могу још једну текму да одиграју, измерили смо се и видели да нисмо још ниво за екипе ЛШ.
G

Gostmiki222

pre preko 1 godinu

Kakvo trcanje sa kataie. i ivanjcem... oni mogu da igraju 60minuta i kraj...posebna proca sto hoce sanoga da oteraju zbog ada koji na kraju nece ni da dodje... srnic decko dobar momak ali daleko od ovog nivoa takmicenja...
R

Raky

pre preko 1 godinu

Pa reče madjija da Zvezda može biti jaka i uz slabi Partizan. Mogla bi, ali jedino kad bi se prestali ostali sklanjati. Kada bi Vosa, Radnički, i svi ostali počeli da igraju fudbal protiv Zvezde, pa da zvezidni igrači imaju koju takmičarski utakmicu u nogama....onda ne bi trebala i jak Partizan. Ovako...Evropa pokazuje kolika je madjija debilcina
A

Apel Mozzartu

pre preko 1 godinu

Dajte slobodnu igru da ce Deki ponuditi ostavku, ali da je uprava (citaj: Terza) nece prihvatiti. Vec vidim naslov: Dejan Stankovic ponudio ostavku, ceka se odgovor rukovodstva kluba. U tekstu ce naravno pisati da je proveo najlepse godine u Zvezdi i da mu je zao sto zbog nedostatka sportske srece nije sa klubom izborio Ligu Sampiona, ali ukoliko je on problem, rado ce podneti ostavku...
T

Toddorr

pre preko 1 godinu

Prvo, i ovaj, kao i prethodni "neuspesi" (Omonija, Šerif, pa i Milan i Rendžers...) su, iako bolni, samo iznivelisali sve one srećne i često nezaslužene "bunker" prolaze (Krasnodar, Salcburg, Jang Bojs...) koji su i izdigli Zvezdu, tako da ako bih mogao da biram uvek bih izabrao ove poraze jer ko zna gde bi bila Zvezda da joj tada (dok je bila u mnogo goroj situaciji), sreća nije bila naklonjena. Što se ove 2 utakmice tiče, nekoliko zapažanja, prvo, ekipa je pokazala da ipak nije zrela za LŠ, ma koliko to bilo bolno, tako je, jer Zvezda ima dobar sastav, ali prosto joj fali "još" za viši nivo (makar 1 desni bek koji ima dobru defanzivu, i koji se "ponavlja" (sa upotrebljivim centaršutem), i levi bek barem nivoa Rodića kao rezerva), drugo, Kanga je i dalje glavni u vezi (i tempirana bomba) i tu nam fali igrač koji je trkački, tehnički i defanzivno jak (tipa - Ado) jer se pokazalo da su igrači Makabija tehnički jači, brži i opasniji u sredini, mi smo se branili sa 11 igrača, ali smo imali impotentnu desnu stranu zbog zatvorenog Bukarija i Erakovića koji napred nije postojao, a takođe i Srnić prosto nema kvalitet (a izgleda ni dozvolu) da proba nešto napred, tako da smo napadali sa 4-5 igrača, treće (nevezano za autogol), Pavkov je prošlost, neupotrebljiv je za Evropu i prosto je neverovatno da Zvezda (ako joj je nuđen) nije "osetila" Piero-a jer je ozbiljan napadač. Pokazalo se i da je Stanković još uvek taktički "tanak". Dalje ide hrabriji tim
V

Vlada79

pre preko 1 godinu

Potpuno si u pravu. Dodao bih još problem sa kondicijom kod naših ekipa, ne samo u Zvezdi već svih naših ekipa ali to je stvar navika, ishrana, treninzi, san, zdrav život....a kod naših igrača ili barem većine je mnogo bitnije splav, tetovaža, pevačica, alkohol, noćni izlasci...i zato treče 60min a posle toga dišu na škrge.
N

NiskiB

pre preko 1 godinu

Kažu koliko para toliko muzike u svemu, pa i u fudbalu. Ovoga puta, međutim, nije baš tako. Zvezda ima skuplji tim od Makabija, a na ovoj utakmici je delovala kao grupa sredovečnih kicoša koji igraju rekreativno u balonu, da bi im pivo bilo slađe. Opčinjeni rezultatima u prvih nekoliko kola naše lige, unakrsnom paljbom medija i tvorca ovog, nazovi tima, rosteru koji je najbolji posle onog iz 92, mnogi od nas su obnevideli i izgubili dodir sa realnošću. Šta je to toliko revolucionarno Zvezda uradila u ovom prelaznom roku? Koliko smo na ove dve utakmice mogli da vidimo - ništa! Gospodin magija je uspeo da ubedi sve oko sebe, pa i naivnog trenera da se fudbal može igrati bez bekova...pa može ali protiv Ling long amatera. Za ozbiljnu priču su potrebni ozbiljni ljudi, a Zvezda na žalost, takve nema. Niti ozbiljnih igrača, niti ozbiljnog trenera, niti ozbiljnu navijačku grupu! Nekada se za ovakvu igru dobijalo po uprava napolje, treneru odlazi...sada im je sve potaman. (kranovi su Meka i medina, samo nek se okreće mašina). Ona igra iz drugog poluvremena, ravna je fudbalskom bašibozuku. Trenutak koji oslikava nemoć Zvezde je kada na izmaku snage, sa dušom u jednoj nozdrvi, Rodić izbacuje loptu u aut! Krešendo! Autogol čoveka koji je toliko puta doneo radost Zvezdi da je nazivan i talijjom. Taj Pavkov je, kažu, već prodat nekom egzotičnom klubu iz fudbalski, još egzotičnije zemlje. Prodat čovek nedelju dana pred najvažniju utakmicu, a zamena mu nije dovedena. Pitam se da li je Milan glavom već u Arabiji kad nam istom tom glavom onako presudi. Ohi, čovek koga smo čekali! Da li neko zna šta je sa ovim igračem. Jel to onaj momak koga smo čekali godinu dana da iz hladne Norveške zagreje srca publike željne golova na Rajku. Da se ne lažemo, nije Ohi Ronaldo, mislim na zubu, da predribla pola protivničkog tima i da gol, ali se videlo da možda nešto i može uz pravu igru i upotrebljive lopte kojima bi ga sredina hranila. Postavlja se pitanje, doduše, koja sredina. Mi smo ovoga leta doveli Kangwu u sredini kako bi bio zamena za Kangu, ali se ispostavilo da mogu zajedno, pa posle da ne mogu. Šta je istina...pa taj Kangwa je samo po prezimenu sličan Kangi i po boji kože naravno. Kanga je vezni igrač koji gradi igru, daje pametne pasove, (ne uvek) i više je okrenut ka golu protivnika. Za razliku od njega Kangwa niti gradi igru, niti kreira, niti Bože daj. Sve u svemu, igrač koji nije za prvih 11 u timu koji želi da raste. Bukari će biti dobar, napokon opasnost po desnoj strani za protivnike, ali nažalost, na toj strani nema beka (može I bez toga, kaže Terza, jer on zna). Pa momak umesto da igra duple pasove sa bekom da širi ili skuplja, troši snagu trčeći gore dole. To čak i pristojno izgleda dok ima baterija...kad oslabi telo, noge počnu da same trče, tu se priča o fudbalu završava. Pešić je sve što je mogao da uradi, uradio i to dobro. Ne može ni on sam ali se bar trudi i daje svoj maksimum, da li je to dovoljno? Za ovaj tim Zvezde , očigledno jeste...u onom koga smo leti zamišljali (na tim mislim), je tu ulogu imao Desers...koga nismo mogli da priuštimo, jer ga je kupio prebogati Kremoneze, sam krem Kalča...I Dekiju ne bih mnogo, jer toliko puta već pisano.
d

detaljno

pre preko 1 godinu

Borjan-talicni golman za nivo nasih klubova bufon,od noge operisan u ludogorecu bio treci golman procena nula refleks i penali odlicni,godine stizu zamena trebala jos pre godinu dana. Milunovic- baba koja za nivo grupe le nije lose videlo se pre dve sezone kao sto se videlo u ls da protiv ekipa koje igraju presing se pretvara u srpskog megvajera u skoku odlican od lopte operisan. Dragovic-za nasu ligu bekenbauer za evropu solidan stopercic nista vise od toga bivsa rezerva leverkuzena Rodic-kad uvati onaj clanak glava me zaboli.U napadu bi bolje igrao neki paraolimpijac bez udova ali ajde bolje i on koji je kolko tolko siguran pozadi nego neki zander koji zna napred a pozadi promaja Kanga-odlican igrac koji je neverovatno mentalno zaostao dokazano od ludogoreca pa nadalje.Otprilike po 3 epska istoriska gola i po 3 kiksa koji su nam unakazili sezone pocevsi od ludogoreca.Jednostavno ne oseca klub i sta to znaci svima nama kad moze da uradi nesto kao ovo veceras ili onaj crveni protiv ludogoreca u tunelu Srnic,borben limitiran do bola defanzivni vezni u snovima vise smisla bi imalo da igra desnog beka kad je vec borben kao sto je umeo kod milojevica da odigra. Bukari-brz ko munja operisan od zavrsnice i igre na postavljenu odbranu.Sto bi se reklo brz i glup da je brz i pametan nebi u najboljim godinama igrao u srbiji. Katai-za nasu ligu mag posto moze da je igra bez kondicije koju i nema.Za evropu dovoljno dobar za dva bljeska u 90 minuta i nista vise od toga igra u odbrani nula i sve sem dva bljeska nula.Za ozbiljan klub igraju igraci koji svoje radnje ponavljaju 90 minuta bez prestanka on to nije tako dje ni ivanic.Nesporno dobri igraci koji su kondicijski na nivou srpske lige vojvodina.Sanogo 32 godine vec u padu neartikulisan.Pesic-limitiran i jako jako borben nema od njega se za razliku od velikog broja igraca dobije borba iz koje izadju i rezultati i pored te limitiranosti.Stankovic-trener u pokusaju,3 godine slepanja na koeficijent koji mu je ostavio milojevic koji je ulazio u ls tako sto je u 3 godine odigrao 12 meceva i prosao 12 meceva gde je pet dvomeca bio nepovlascen.Ovaj tantus treci put ispada i to od omonije serifa i makabija svaki put kao povlascen sa daleko skupljim timom.Pritom dali neko vidi da se sa stankovicem vratilo ono staro sprsko pravilo gluposti koje nije bilo prisutno kod milojevica sem penala zandera.Mislimna bespotrebne gluposti,glupe golove u glazgovu promasen penal u tom mecu,glupe crvene protiv milana i penal,gol iz kornera protiv omonije,ovo danas sa autogolom ovim amaterskim i jos smesnijim prvim golom.Covek je nedorastao ali je to milojevicev koeficijent vesto krio.Zamislite coveka koji ispada kao povlascen od nabrojanih timova da je na kormilu zvezde 2017 nakon gubitka titule na krovu gde treba kao nepovlascen da prodje dve runde kako bi usao samo u ligu evrope.BIo bi bivsi posle dva kola...
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Bravo. Istina boli. Ja sam samo tu da podsetim, kao što radim drugu godinu u nizu: sa Dekijem i sa Kataijem, LŠ nikad neće biti. Da se barem ima mooda da se prizna da se na to i igra.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Mister imao si tri šanse da udješ u LŠ, ni jednu nisi iskoristio. Imao si neuporedivo veći budžet od Miloja koji je dva puta ulazio u LŠ. I to ulazio protiv neuporedivo jačih ekipa. Kakav je ono bunker u drugom poluvremenu. Kad god si čuvao rezultat mi smo naebali. Igraš kući pred 55 hiljada ljudi a ti čuvaš rezultat, SRAMOTA. Umesto da mi njih stisnemo i da im damo još koji gol. Izvodiš Kangu koji je bio na svakoj lopti, trčao je kao navijen, delio lopte i pasove. Kada je izašao mi smo se raspali, organizacija igre nula. Nije Kanga kriv za gol, možda je bio i faul na njemu, a i Borjan je ono morao da odbrani. Važno da Srnića nisi zamenio, napravio bez potreban penal u Glazgovu i istio večeras napravio penal bez potrebe. Drugo poluvreme sramotna naša igra, stisli su nas kao da su Bajern. Natrčali i pretrčali su nas u drugom poluvremenu. Gde je sada Dr Don Terzinjo. Jel smo i dalje najjači tim Zvezde IKADA. A Doktore šta kažeš. Znaš lepo da unapred izračunaš prihode od LŠ, a ne znaš da dovedeš igrače koji su klasa za LŠ. U tom Makabiju ima bar sedam, osam igrača koji bili pojačanja za Zvezdu, a ništa nisu skuplji od ovih naših. A ti i dalje vraćaj povratnike, i dalje čekaj Septembar da dovedeš zadnjeg veznog i špica. Niste ni svesni šta se uradili, kakvu ste šansu propustili. Alo Mocart bio bi red da mi objavite bar jedan komentar.

angrychainsaw

pre preko 1 godinu

Ovako tužno veče jedino može da popravi sutrašnji naslov u novinama: ČISTKA U CRVENOJ ZVEZDI!!! Što bi svuda u svakoj zemlji bilo normalno, druže treći pit zaredom ne uspevaš da uđeš u LS, prvo Omonija, pa Šerif, sada Haifa. Ne znaš za drugu izmenu i formaciju osim da rotiras Srnić - Kanga, ili Kanga-Kangwa!!! Diletant na klupi Zvezde se diči uspesima za koji se jedino igrači Zvezde doneli!!!
Š

Šerif

pre preko 1 godinu

Pa Šerif je dobio i Real u sred Madrida, A Haifa Olimpijakos 0:4 u sred Atine. Dajte, budimo realni.
n

neka

pre preko 1 godinu

ostane do pocetka mundijala, neka obezbedi pristojnu prednost nasledniku i neka se isponasa kao gospodin. Kao Miloje prema njemu sto je bio, neka spremi naslednik ekipu za Ls.
M

Mrcina

pre preko 1 godinu

@šerif Momčino,ovaj dvomeč je Stankovićev poraz.Niti je Haifa bolja ekipa,možda malo fizički spremnija.Kod miloja su igrači jeli travu,ginuli.To je jedino večeras Pešić radio.Našu ligu bih ja osvojio sa ovim timom.Neka se stanković posveti nekretninama,ostavi trenerski posao nekome ko zna.
J

Jajak

pre preko 1 godinu

Pitam se šta su komentarisali navijači Olimpijakosa koji su izgubili od ovog tima 0:4.
G

Gost177

pre preko 1 godinu

To neka se oni pitaju, šta to nas zanima.

angrychainsaw

pre preko 1 godinu

Zna li neko kada Stanković podnosi ostavku i odlazi iz Zvezde ili ćemo se ukanaliti tamo gde smo bili pre Milojevog dolaska u ZVEZDU, jer mi sa Staeove godine ne prolazimo ni grupu u LE... Stankoviću odlazi iz Zvezde, sa sobom povedi onog ko te doveo i izjavljivao da je ovo najboljim tim još od 92.godine i naravno sportskog direktora koji ne ume prosto proširenu da sklopi!!!
P

Poppa

pre preko 1 godinu

Ti si baš ljut. Moraš da poradiš na sebi. Evo na primer izguglaj gde smo bili pre par godina. Ja bih voleo finale LŠ, ali shvatam da ne može.
@

@Poppa

pre preko 1 godinu

Pre par godina smo sa 10x slabijim igračkim kadrom igrali LŠ iz prvog kola kvalifikacija. Aj sad lepo sedi. Kec ko vrata.
G

Gost 543219876

pre preko 1 godinu

Alo bre pa jeste li vi normalni pa nije smak svijeta igrati ligu Evrope, na kraju krajeva sledeće sezone prvak ima direktan ulazak u ligu šampiona, realno je da ćemo bit' prvaci Srbije...e sad nekoliko stvari koji svi vidimo a uprava i sportski direktor ne vide...mi oćemo da uđemo u ligu šampiona bez dvije bitne pozicije zadnjeg veznog i beka, pa nije ovo Srpska liga već plej of lige šampiona, tu ne mogu da zalutaju slabe ekipe, a i oni rade iste stvari kao i svi ozbiljni klubovi skautiraju protivnike...mi stavljamo na desnog beka Erakovića, svaka čast momku kad može da iznese i ovo što je iznio, ali mislim da bi bolji bili po desnoj strani sa glupim Gobeljićem, jer Bukari nije imao pomoć, sa solidnim desnim bekom Bukari bi bio makar duplo bolji, zadnjeg veznog Stanković uporno izmišlja- Srnić svaka čast na svemu ali se u ligu šampiona ne ulazi sa igračem koji nije mogao da igra ni u Las Palmasu koji je bio u drugoj ligi Španije, Sanogo čovjek jak kao stijena, u duel igri 90% igrača će da pojede, ali ni on nije taj zadnji vezni koji nam treba, jer treba da pokrije prostor iza ofanzivnih veznih, a on je spor, više ga treba koristiti kao rezervnog štopera ili kad braniš rezultat kao drugog defanzivnog zadnjeg veznog...i za ozbiljan fudbal, i naš sistem igre 4-5-1 ti treba i špic koji zna da dobije vazdušne duele, zadrži i proslijedi loptu na krila( žalim za Falćinelijem), ili neki mali brzi koji bi vukao štopere i tražio dubinu, a mi imamo faktički 3 ista špica, od kojih možda i najbolji ne dobija minute- Ohi...Stanković jeste mlad i zelen za trenera, ali kad je mogao Mančester Junajted( a veći je klub od nas) da istrpi Fergusona 4,5 sezona, mislim da i Zvezda može da istrpi Stankovića, i da nam se to vrati, jer ima šlifa i šmeka u Stankovićevoj viziji igre, treba da zrene kao trener, a iz ovakvih poraza može dosta da se nauči, i klub, i igrači, a najviše Stanković
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Au kakvo poređenje Ferguson i Stanković. Ajmo samo jedna konstatacija na to, Ferguson je dosao u UTD kao trener a ovaj se uci na Zvezdi. Ferguson je imao neku ideju, autoritet i znanje, sta Stankovic ima, sujetu kao najvecu osobinu. Toliko...

Stoska92

pre preko 1 godinu

Nije nama problem da mi damo go, nama je najveci problem kako da ne primimo go, zbog toga ne krivite silju i ostale u napadu, peoblem proizilazi iz odbrane i delimicno sredine terena
S

Simde

pre preko 1 godinu

Iz veznog reda i brzine.
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

Stoska92 |-Ne krivi šilju,dao je gol koji bi i ti dao,potom napravio naјdebilniji penal u najgorem mogućem trenutku.Svi su krivi,u ovakvim utakmicama koncentracija mora biti na maksimumu....
i

ispravka

pre preko 1 godinu

odbranu igraju 10igraca. Mozda ali mozda ne igras odbranu samo ako si Messi ili Ronaldo i to u najboljim godinama.
J

Joe Lesh

pre preko 1 godinu

Kangina najbolja utakmica u dresu Zvezde. Drzao sve u prvom pol. Bilo ga je svuda i kreirao sve napade. I sudija mu da zuti a nije skoro ni faul bio jer se ovaj valjao kao maljem udaren. E sad ono najgore sto dolazi, bojim se potpuni psihicki pad ekipe. Mirisi na drugu sezonu kod Grofa Bozovica. Jos ako partizanovci sklepaju nekakvu ekipu i namirisu krv. Ovako psiholoski losi nismo bili od Ludogoreca 2016. Potrebni su hitni rezovi. Stankovic ne moze ni fizicki a pogotovo psiholoski da spremi ekipu za vazne utakmice. Jedini kome je uspelo u ovom veku da mu ekipa nema "balkanski mentalitet" je Milojevic. I fizicki da bude spremna na nivou zapadnih timova. A trenutno je slobodan i bez posla. Ili on ili neko bolje resenje a ne vidim ih na vidiku. Ostanak Stankovica donosi lagano propadanje i mucenje i neki novi "Vozdovac".Stankovic ne moze ovu ekipu psihicki da vrati bar na nivo koji smo imali do sada. A Borjana iako ga smatram legendom Zvezde i najzasluznijim za uspehe u zadnjih 5 god. , ili nesto tipa Teodosic ili na klupu dok se ne spusti malo na zemlju , smanji kilazu i povrati nekadasnju formu ako se to moze u njegovim godinama uopste. Nema vise smisla da prima pacerske golove i lanjske kvalifikacije i ove sada. Moraju rezovi odmah da ne bi grobari opet plesali " tango smrti " kao 2017.
P

Popaaaaa

pre preko 1 godinu

Da, još pamtim sramotu protiv Totenhema i Bajerna. Neka Miloja, hvala njemu lepo, ali bolji je Deki.
s

smeh

pre preko 1 godinu

Evo ja kao grobar ti kazem uzece te titulu lagano bar 10 bodova razlike. Ne brini nista mi smo dno.
d

dekiii

pre preko 1 godinu

nema kvalitet da dodje do prilike da izgubi od totenhema i bajerna.Da ne pricam o tome sto takve blamaze umesto od totenhema dobija od serifa i makabija.ako si pametan decko koji vidi da stankovic u dvomecu primi pet od makabija onda razmisli koliko bi primio u dvomecu od bajerna
n

nyarlathotep

pre preko 1 godinu

Druze Pametni, hajde reci mi molim te, koji je najslabiji tim od kog je Miloje porazen u Evropi? Evo ja cu ti reci, CSKA Moskva. Miloje nije gubio od timova nivoa Serifa, Omonije, Makabija, Mitjilanda. Pritom, tim koji je Miloje imao, bar je duplo losiji od ovog koji sada ima Stankovic, ako ne i vise nego duplo. Sa kakvim balvanima je on izbacivao Salcburg, YB, Kopenhagen, Keln, Krasnodar, to je za rubriku verovali ili ne. Vukanovic, Simic, Jagnjilo Jovancic, Tomane, itd. Uz svo duzno postovanje i da izvines na izrazu, Miloje bi pi*ao po ovim timovima od kojih Deki ispada.
@

@Popaaaaa@

pre preko 1 godinu

Znas li ti sta si napisao, da je izgubio alo od Totenhema ili Psz... A on je uspeo da igra LS i sa takvim timovima a ovaj ispada od Serifa, Kiprana itd... a stalno se zaboravlja koga je izbacivao u kvalifikacijama Milojevic, uz to Zvezda nije bila nosilac nego stalno bila u nepovlasenom sesiru i imala mnogo jace timove protiv sebe. Miloje je bodove Zvezdi doneo i ovo mesto sto ga ima sada, uz to i novac pa Zvezda ima neuporedivo jaci tim igracki sada nego tada... Ljudi i to stalno zaboravljaju, a svi znamo i ako igra dosta defanzivan fudbal da bi sa ovim timom mnogo toga ucinio i da kao trener je mnogo bolji od Stankovica... Ovo je njegov poraz on bre igra sa Srnicem, Gobelja nije igrao ali opet imamo na beku Erakovica koji igra odbranu ali ga nema napred da pomogne malo Bukariju od koga i danas i prvoj utkmici sve zavisi i nisu mogli da ga cuvaju. Vidi se da je problem ove ekipe Makabija kad imas brze igrace gotovo pola posla zavrseno. I on umesto da ubaci na drugu stranu Mustafu da optereti obe strane, u spic je trebao Kataia da stavi da maksimalno ubrza jer su stoperi spori a jaki, valjda znamo Planinica kako igra. Ali ne on nema ni Sanoga nego Srnic koji igra rukom pa onda ispada da je neko drugi kriv za gol prvi a ne Srnic. A da nije tog penala bilo ne bi ni gola bilo....
G

Gost777

pre preko 1 godinu

Kangi ocena 5.5 a Srnicu 6 koji je i amaterski skrivio penal.???Kanga u prvom poluvremenu pretrcao 5,35 km i bio motor ekipe u iznosenju lopte i deljenju istih i jos kad je on izasao sredina terena nije postojala i zato smo doziveli to sti jesmo,Makabi je drzao igru celo drugo poluvreme ej dali ste realni...
B

Bane15

pre preko 1 godinu

Te ocjene daju misterovi i doktorovi sendvicari. Gade mi se svi do jednog. Banda lopovska
r

realno85

pre preko 1 godinu

pa kanga je bio jedini igrac u sredini terena koji je bio sposoban da da loptu napred. prolazne ocene mogu da dobiju samo milunovic i pesic pa i kanga. ostali 0. da krenemo redom. borjan- odbranis penal pa primis gol s 30 metara po sredini gola, u 90 min bacas ivanicu skocicu pa pogine za loptom ovaj pravi faul primamo gol. rodic meno se vise iskreno smucilo ono njegovo drzanje za lozu u svakoj evropskoj utakmici, decko nikad nije sprema istrosen. erakovic dete zrtvovano na poziciji koja nije njegova. dragovic po meni dosta los odbijao se od pjera. milunovic doktorski, kanda borio se isao napred gurao loptu prema napadacima noko mu nije prilazio igrao covek sam u sredoni. srnic da ne komentarisem trci decko u prazno 90 min s loptom na Vi. katao iskreno igrac manje u polju lad je defanziva, a za napad ima snage za 10min, ivanic danas katastrofa i pored gola. toliko gresaka, bez snage i svezine. pesic odlican borio se kao lav trcao pritiskao zadnju liniju. bukari bez lopti opet svi napadi preko leve strane katai ivanic i rodic odneli loptu kuci.
N

Narodni poslanik

pre preko 1 godinu

Svi su odigrali dosta dobro osim propusta u 45' kada je trebala posle očajnog penala da se ispuca lopta i završi poluvreme i kraja utakmice kada smo dali u stilu... Izvođenje Kange!? Video se rezultat, nismo postojali
D

Djole030

pre preko 1 godinu

Zvezda danas nije pustila ni jadan pas u prostor.
Z

Za Rodića

pre preko 1 godinu

Svi znamo ko je Milan Rodić i odakle njemu te povrede. Mnogo ga troše van terena.
x

x

pre preko 1 godinu

Sve se slazem,jedini igrac koji je mogao da kontrolise utakmice je Kanga. Strankovic je sam sebi pucao u glavu izmenom u 55 min.Izgubili smo kreatora,druga stvar Stankovic ceka 2 meseca Katai da napravi potez,realno on je morao da ide napolje prvi, Niko ne kaze da je Pavkov usao u igru kao da je otisao na pecanje,koncentracija aut,kao da je hteo da se osveti za sve ono sto mu se desavalo u Zvezdi...
S

Sofoma

pre preko 1 godinu

Puna podrška Stankoviću, ne čitaj razne komentare stručnjaka koji još ni srednju nisu završili i misle da su do j.ja menadžeri ako igraju neke igrice.

angrychainsaw

pre preko 1 godinu

Možeš kući da ga vodiš ili realno da bude trener Grafičara jer za dalje nije. Ne krivim igrače, nmg da igraju bez taktike, formacije, bekova i trenera u svakom smislu!!! Stanković, Mrkela, Srnić i Pavkov - DA SE NE LJUBIMO!!!
S

Sofoma

pre preko 1 godinu

Evo ga jedan menadžer. A gde si bio kad nismo imali struju na stadionu?

angrychainsaw

pre preko 1 godinu

Pa jel Stanković zaslužan za uzlet Zvezde ili Miloje, šta je Stanković uradio otkako je došao u Zvezdu, pukao od Omonije i ušao u grupnu fazu LE, gde je mogao da prođe tada preslabi Milan, potom pukao od Šerifa, ista priča, na sreću uzeo prvo mesto u grupi, što ga he koštalo već u Glasgow-u, ove godine nije mogao da pobedi Haifu kući??? Haifa je lošije pladirani tim od ARK Larnaca, samo da podsetim... Stankoviću odlazi iz Zvezde!!!
N

Narodni poslanik

pre preko 1 godinu

Kanga je 85% Crkvene Zvezde
D

Duke

pre preko 1 godinu

Samo cu reci, ne postoji ozbiljan klub i ekipa u ozbiljnim Evropskim takmicenjima koji nema ozbiljne bekove. Dok ne budemo imali bekove i oba brza krila,mi nismo za ozb. Fudbal. Bolje da igramo Le i da nas ne pune u grupi LS...ovde uz malo srece moze da se igra i neko cetvrtfinale,a sl. Godine svakako ulazimo direkt.

angrychainsaw

pre preko 1 godinu

Ali sigurno ne sa Stankovićem i Mrkelom ma čelu stručnog štaba, Srnićem, Gobeljom itd.!!! STANKOVIĆU ODLAZI!!!
!

!?!?

pre preko 1 godinu

U kvalifikacijama se takmičiš u grupnoj fazi uživaš, to Dejan još nije skontao! Nema sramote dok ideš prema cilju u kvalifikacijama, i nije sramota menjati na poluvremenu, uopšte! Kad imaš tim kakva imaš onda presek praviš na poluvremenu, nije valjda da smo zaboravili da su sve utakmice u Evropi prošle sezone odigrane sa Samogom i Srnićem ili sa Sanogom i Petrovićem. Ivanić, Kanga, i sad Kangva nemaju defanzivu prosto je tako, oni kasne na svaku defanzivnu intervenciju i to mora da se uzme u obuir u protivnom ti lopta zuji oko šesnaesterca! Sad nema kukanja, tim treba da se podrži, trener takođe, ne znam da li dolazi Ado ali ako dolazi to je mnogo dobra stvar.

Bojank91

pre preko 1 godinu

Kanga sedmica lagano. Izvlači konstantno Stankovićeve taktičke propuste. Zapravo igra kao Stanković nekad, a sad ne valja
P

Poppy

pre preko 1 godinu

Jeste, da nije izveo Kangu i ovaj dobio drugi žuti opet bi bilo kriv Stanković. Šta da kaže Olimpijakos koji je puko 0:4 od njih, alo?!
П

Пештар

pre preko 1 godinu

Омониа, Шериф, Макаби… све топ тимови, хвала Деки
p

pa sto je

pre preko 1 godinu

najgore svi ispadose top.Omonija tad prvak kipra mozda izbace sad gent.Partizna ispada od tima koji nije prvak kipra.Serif posle zvezde izbacio skuplji dinamo i dobio prvaka evrope.Makabi razbucao olimpijakos a ko zna st ace jos uraditi u grupi
@

@pa sto je

pre preko 1 godinu

Ma ludilo. Top klasa timovi. Neverovatni uspesi.

angrychainsaw

pre preko 1 godinu

Stankoviću, Mrkela, Srniću, da se ne ljubimo!!! Miloja za trenera i naša je LE!!! BOJKOT FKCZ DOK MISTER ŠERIF OD OMONIJE I HAIFE ne ode u drugu branšu, građevinarstvo na primer...
b

bjorn89

pre preko 1 godinu

Vi sto sanjate i pricate kako cete u polufinale LE,ne znam jel koristite neku kvalitetnu robu ili nesto jeftino ? Covek vam izvodi Kangu,koji drzi celu sredinu. Ohija ste najavljivali kao da dolazi Ibrahimovic... Ne zna se gde je gore,jedino sto kod vas ima para a kod nas k.
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Spaleti novi trener Zvezde ugovor 1+1 nema jedinstva u upravi trenutno samoto koci transfer
P

Popaaa

pre preko 1 godinu

Da ste se psihički spremili i shvatili da je u ovom trenutku bolja LE sad ne bi pljuvali nikog, a naročito ne Pavkova i Dekija Stankovića. Ništa strašno, idemo na prvenstvo i sugurnu LŠ sledeće sezone.
H

Hidro

pre preko 1 godinu

Nikako da se pohvalite da Makabi ima slabiji koeficijent od AEK Larnake. A mi se izblamirali. A šta li je tek ovo?
9

91

pre preko 1 godinu

Zvezda mora da se otarasi grupe od par igraca koji misle da su veci od kluba,pa onda misle da im ovo dedovina ovde vrsljaju po svlacionici ko im se suprotstavi(Oxi) bude eliminisan, a to su Katai,Borjan,Rodic,Ivanic!
I

Iggx

pre preko 1 godinu

Treba javiti Realu da se otarasi Krosa, Benzeme i Vinicijusa. Šta vi pišete ljudi...
G

GostPa

pre preko 1 godinu

Prvo poluvreme se Makabi povukao i igrao u bloku znajuci da im rezultat i da igra u gostima. Drugo poluvreme su igrali presing i pokazali da Zvezda jos uvek ne zna da igra protiv presinga. Prvi gol je greska Kange (nezasluzeno je dobio zuti karton), potom Dragojevica koji je kasnio u blok, a lepo je prikazao jedan snimak da Borjan sut nije mogao da vidi od Dragojevica. Najmanje je kriv za gol. Da ima sigurna ispucavanja decko bi branio na ozbiljnijem nivou takmicenja. Erakovic defanzivno bez greske. Ofanzivno, da je pao u 16 m mozda Englez i ne bi dosudio penal. Suvise padamo, naviknuti na tretman u domacem prvenstvu. Njihov desni bek nas je pokidao, kao i napadac i zadnji vezni. Sve u svemu bolji su tim i to bi trebalo priznati. Bukari nije imao s kim da igra. Kangva je bio ocajan, tvrdim da je losiji od Veljka Nikolica. Milojevic je znao cime raspolaze, pravio je dupli blok pozadi, pa napred sta urade. Stankovic hoce da igramo kao Inter sa poluigracima. Katai i Ivanic su igraci koji mogu da igraju 30-45 min. Tehnicki su odlicni, ali da trce vise igrali bi ozbiljniji nivo fudbala. Stankovic se kune u Kataija, ali ne bi trebalo. Jednostavno, nikom ne bi trebalo da bude zagarantovano mesto u timu. Medjutim, kad se kasni s platama tim se podeli na ,,zvezde” i rezerve i ovi prvi se uvrede ako ne igraju. Koliko para toliko muzike. Celo drugo poluvreme nam je visio gol u vazduhu. Nismo mogli da povezemo pas pod presingom. Jednostavno, ne znamo. Da smo usli u LS bilo bi jos mucnije to gledati. Ovako, u LE imamo sansu da prodjemo grupu jer cemo biti u prvom sesiru. Mada, ako nas zadesi neka grupa sa dve ekipe iz liga petice (ili sa jednom holandskom ekipom), tesko da cemo i grupu proci. Sto se tice uprave, jasno se vidi sta nam predstoji. Desni bek, zatim stoperi da budu pokretljivi (vratiti tandem Dragovic-Erakovic), zadnji vezni koji igra u oba smera. Ovaj Pjero nam je ponudjen i mi smo ga propustili?! Bravo za upravu. Decko nas je rasturio u obe utakmice. Sve u svemu, prvo poluvreme u obe utakmice smo bili bolji, ali drugo poluvreme smo razbijeni u obe utakmice. Priznati da su bolji i pokusati da ih nadvisimo u narednim godinama, kao sto smo to uradili protiv Ludogoreca. Srdacan pozdrav.
S

Shimi

pre preko 1 godinu

Pobedili ste sami sebe, Makabi nije bolji tim, šteta ali ajde tu je liga Evrope. Sto Niste prihvatili onu ponudu za Pavkova, šta bi bilo kad bi bilo…
G

Gost0

pre preko 1 godinu

Nema nista na foru... Ne ide tako.
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Pa Kanga nam bio najbolji igrač! O čemu pričate? Izveo ga iz igre i ista nam se totalno raspala. Novinar napisa i osta živ igrao sa puno rizika, ma ne u utakmici za ulazak u LŠ ćeš da igraš bez rizika i da se kriješ.
P

Poppa

pre preko 1 godinu

Bio je na ivici crvenog. Pa zašto nije izveo Dragovića? Zato što se zna da Dragović neće dobiti drugi žuti.
M

Mare55577

pre preko 1 godinu

Raspala nam se igra pre Kanginog izlaska, losa fizicka sprema igraca je odlucila utakmicu.
V

VOLIM ZVEZDU

pre preko 1 godinu

Bolji tim prosao dalje - cestitke. A mi idemo sada po trofej LE i super kup, jedina dga trofeja koja nam nedostaju a igrali smo finala. Da se kompletira kvartet svetskih i evropskih trofeja, najveceg kluba istocne Evrope. Samo.Zvezda!
G

Gost442

pre preko 1 godinu

Legendo, kažeš po trofej LE i superkup? Ti nijesi sav svoj.😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

angrychainsaw

pre preko 1 godinu

I to misliš da uradimo sa Stankovićem, Mrkelom i Terzom??? Ostavka!!!
s

staaaa

pre preko 1 godinu

Sto pominjes Steau (najveci klub istocne evrope)?????
P

Pedja54

pre preko 1 godinu

Nismo lose igrali, medjutim bolji tim je otisao dalje. Mislim da si nasi igraci slabo fizicki pripremljeni, Makabi nije Ling Long liga i nismo mogli da im se suprostavimo fizicki. Ako ima para da se plate dobri igraci i ugovori, onda treba i uloziti u dobrog i iskusnog trenera. To je garancija stalnog igranja u ligi sampiona.
K

Klikeri

pre preko 1 godinu

Mozda nismo prvo poluvreme, drugo je bilo kriminalno lose, povukli se, preskakali sredinu, gresili, pogubljeni, kao da su cekali penale a ni do produzetaka nisu stigli.
C

Crespo1

pre preko 1 godinu

Navijaci zvezde da vas ne nazivam neki drugim imenom,kada cete shvatiti da te price da ovaj nije uveo ovog ili da je izbi loptu prosli bi,u kom to svetu,ljudi vas razneli drugo poluvreme ,nadtrcali vas za sve pare ,a da ne pricamo i o kvalitetu na kraju krajeva ,zasluzeno su prosli i lakse ce vam biti kada to shvatite.pozdrav iz Humske
P

Popaaa

pre preko 1 godinu

Vidi se po komentaru da si nepismeni grobar koji nema stida da se javi posle evropske katastrofe.
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Ajd ne sviraj ispali od Larnake i jos se nesto javljas daj bre malo se urazumi
G

Gost2882

pre preko 1 godinu

Neko igracima Makabija nije rekao da su izgubili vecu tunelu... Toliko su se isprepadali da su vas oducili od fudbala u drugom poluvremenu. I hocete li vec jednom posle ko zna kog neuspeha da se pomirite sa cinjenicom da je ta vasa prica o gubljenju u tuneli samo nicim utemeljen mit, niti da ste vi navijaci koij se protivnici boje vise nego od ostalih. Momci jednostavno dosli, igrali ored vama i prosli dalje ni g od grca kod njih nije bilo.
F

Fff

pre preko 1 godinu

Nakon ovoliko potrosenih para mi imamo u klubu zemljoradnike koju oru teren umesto da imamo fudbalere. I ne treba samo Stankovic da ode nego prije svega Mrkela koji dovodi zemljoradnike.
P

Poppa

pre preko 1 godinu

Ti zemljoradnici su najbolje i igrali, a sad što su nama očekivanja bar finale LŠ iako do skoro nismo imali ni za struju da platimo, to je naš mentalitet. Turski nažalost.
M

Mozz

pre preko 1 godinu

@poppa Nije skoro, 10 godina vi već imate za struju
D

Djole 030

pre preko 1 godinu

Srnic dobra ocena. A to sto pliva prsno to niko ne govori. Pravi penal a ni šansa nije bila. Stankoviću odlazi. Dovesti Milojevića ili Jovanovića sto vodio Apel. Krivac za ne prolazak Stanković i sreću nismo imali.
C

Cacak

pre preko 1 godinu

A nama ovo neuspeh, do pre pet godina nismo mogli da prodjemo ni prvo kolo. Liga sampiona bi nam jedino valjala zbog novca,ostalo ni zasta vise.
Ž

Žeksss

pre preko 1 godinu

Šta reći, potpuno si u pravu druže. Mi bismo svake godine prvaci sveta da budemo.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Darjan automatski daje ocene. Niko od stopera nije lose igrao pa da svi zasluze 6ice. Nijedan gol nije na njima. Dragovic prilicno ustopovao njihovog Pjera, Erakovic igrao van svoje pozicije. Srnic dobio bolju ocenu od Kange? Ma daj. Svaka akcija koja je zavrsila kod njega u nasem napadu se tu zavrsila. U odbrani je okej smetao ali je onda u maniru igraca koji ima srce ali ne i mozak igrao onako rukom. Posle Kanga petlja (sto cini celu utakmicu) i gubi loptu pa primamo budjav gol. Rodic i Katai mogu 50 minuta da igraju ali Stankeli ne pada na pamet da ih vadi (doduse ne znam ko bi zamenio Rodica posto nam je jedini bek i levo i desno). Pavkov je na ovaj nacin dao 90% golova, ovaj put u pogresnu mrezu. Suma sumarum, gomila nasih gluposti, Makabi ne toliko bolji ali ih nisu pravili i bili su jaci na sredini.
F

Fudbalski sistem

pre preko 1 godinu

Kamo srece da politicari, kvazi treneri i drugi, koji treba, napuste fudbal. Ja bih ga prepustio inzinjerima sa tehnickih fakulteta, da naprave jedan ozbiljan sistem od klubova i fudbala generalno jer ovo je komedija sta rade nasi klubovi. Dzaba sto si bio fudbaler ako si glup za trenera, u jednom momentu prestane da pomaze to sto mozes jako da vices i da se unosis igracima u lice, kao treneri tipa Stankovic, Stanojevic, itd.
M

Mali srbin

pre preko 1 godinu

Ko je stankovicu dao plus taj nek navija za graficar
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Stankovicu,Borjane i Pavkove, Hvala za sve Ali vreme je !

angrychainsaw

pre preko 1 godinu

Borjan je još uvrk ok golman ali čovek nema standardne bekove, Rodić kad igra, kad ne, svaku jaču utakmicu mu krila pobegnu... Stanković, Srnić i Mrkela OUT!!!
G

Gost7542389

pre preko 1 godinu

Борјан 6????
J

Jel realno

pre preko 1 godinu

Da neko krivi borjana za pogotke. Decko je odbranio penalal i jos nekoliko odlicnih udaraca, a kod prvog gola je lopta je dragovic tacno pokrivao borjana, a lopta je imala takav efe da je on nije mogao da primeti da je promenila pravac na vreme.
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Ne mozes odbraniti penal I 30 sekundi posle toga primiti gol sa 30 metara po sredini… Hvala za sve ,Ali vreme je..
B

Borjan Kahn

pre preko 1 godinu

Odbranio penal pucanj pola metra od njega, poluvisoko... Drugi gol njegov kiks, lopta 20cm od njega. U prvoj utakmici je između ostalog pustio indodavanje po zemlji kroz peterac... Kvalitetan je golman, srčan, lider... užasna ispucavanja i dodavanja, van forme i neretko kiksne pa pokvari sve dobre odbrane. U svakom slučaju boljeg (a trenutno ni bilo kakvog drugog) nemamo.
G

Gost 8

pre preko 1 godinu

Utakmica je prelomljena kada je dosuđen penal ; to što je Borjan odbranio pa posle euforije primio gol nije promenilo utisak . Većina je po objavi sastav tima isto reagovala i tako i bi . Jedinom Drugi put Treći put pa dosta; taj da ima obraza podneo bi neopozivu ostavku .
C

Cacak

pre preko 1 godinu

Ovde sve strucnjaci sunce ti zarko. A Kanga, moze slobodno da sedi na tribinama. Ja da sam trener ni minut vise ne bi igrao.
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Pa ti idi gledaj badminton, pošto se u fudbal razumeš kao moja baba!!
1

1315

pre preko 1 godinu

Tako je... Poremecen covek 100%..bez grama mozga...

BOSKE 101

pre preko 1 godinu

Da li je Pavkov dao gol? Pitam za drugara?😂😂😂
4

456

pre preko 1 godinu

Jeste dao je isto ko drugar tebi
l

linoleum

pre preko 1 godinu

milun doktorski najbolji igrac bez greske igra bez kange se raspala kangva se smorio,rodic bek iz 80ih bez pravog desnog beka i zadnjeg veznog,cena igraca makabia ukupno po transfermarktu kao cukaricki .propustili ste sansu miki pada vam cena realnost je liga evrope,drago mije zbog terzica i silnih miliona da dekra i nadobudnih izjava
B

Bzzz

pre preko 1 godinu

Svaka cast legendo za komentar, slazem se za kangu, al bi ga oterao jer je lik izgubljen slucaj i kriv je za gol prvi zajedno za borjanom
T

Tvorzinjo

pre preko 1 godinu

Sve sve ali ovaj Terzić, kako je to iritantan tip nezavisno ko za koga navija. Intervjui u njegovom kabinetu kao da mu je deda ostavio, to ponasanje, te mi smo ovo pa mi smo ono, mi mi i samo mi, a covek ukanalio sve gde je ikad bio
p

prava priča

pre preko 1 godinu

Da li je vreme da Terzić, Stanković i Borjan odu iz kluba?
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Plus Pavkov!

angrychainsaw

pre preko 1 godinu

VREME JE, ODNOSNO VREME JE PROŠLO, STANKOVIĆ AKO OSTANE MI NI GRUPU OVE GODINE NEĆEMO PROĆI U LE!!! BOJKOT SVI AKO STANKOVIĆ, MRKELA NE ODU IZ ZVEZDE!!! I BORJAN SA NJIMA, POŠTO VUDIM DA IH PODRŽAVA JER SU MU NAPUNILI DŽEPOVE!!!
d

daniel_danilovic@yahoo.com

pre preko 1 godinu

Aj u 100 marke da se onaj njigov trener Bakar ili kako se zove krstio i levom i desnom kada je mocni stankela izveo Kangu?
H

Hahahah

pre preko 1 godinu

Kolko su zapravo smesne ove analize. Da se dve pojedinacne greske kange i pavkova nisu desile, svi bi dobili za po 1, 1.5 ocenu vise. A mister bi bio neka lagana devetka hahaha

Mile Stručnjak

pre preko 1 godinu

Kada će više ljudi da shvate da u sportu ne prolazi više (samo) srčanost. Da je tako, Srnić i Gobelja bi bili u vodećim ekipama liga petice... A Deki logično trener u tom vrhu... Pustite te priče vojnik kluba, univerzalac, srce i sebe dajem. Kvalitet pobeđuje. Igra određenu ulogu emocija i energija u timu ali to je do trenera i selekcije igrača. Na moju veliku žalost Deki je pokazao da nije (barem ne još) dorastao apetitima i mogućnostima Crvene Zvezde. Sa druge strane nisam za to da se vrati Miloje. Nije sporno da je bolji trener ali njegova filozofija i stil igre u ovoj fazi "razvoja" Zvezde, teško da bi doneli željene rezultate... Nama treba iskusan (ali ne neki fosil sa prevaziđenim pogledom na fudbal) trener od autoriteta koji bi umeo da drži svlačionicu pod kontrolom da izgradi pozitivnu atmosferu i da neguje napadački i taktički potkovan fudbal koji podrazumeva dosta trčanja... Toliko od mene. Živeli
G

Gost2029

pre preko 1 godinu

Napravi ti razliku izmedju srcanosti, bezobrazluka i nekulture. Srnic je srcan, Stankovic, Borjan, Gobeljic su neotesani i nekulturni, bahati, a ne srcani.
N

Nebitan10

pre preko 1 godinu

Neobjektivne ocene nemaš pojma, vise ne ulazim u ovu rubriku sigurno
P

PROMENE

pre preko 1 godinu

Evo zašto nam trebaju privatizacija i jaka liga s 12 klubova (22+10 kola).
C

Cirkus liga

pre preko 1 godinu

Samo ne prdite o jakoj ligi. To je jedino što znate posle svakog poraza da vrtite jednu te istu izlizanu priču. Pa evo Vojvodina se reorganizovana i čim je malo pripretila odmah zna se delegiranja sudija koje će da naprave 4 kardinalne greške u 7 utakmica. Zašto? Pa zna se, da ne bi bili u konkurenciji za prva dva mesta... A to se onda kaže, j*bala vas liga, igrajte se sami, 2 tima 30 kola pa ko dobije više.
N

Nebitan10

pre preko 1 godinu

Nemas ti pojma, da je Kanga igrao čitavu prošli bi, Srnić je trebao napolje a Kangva unutra da nam osveži napadačku igru, opet losa taktička zamisao, posle se tek pogubio uvođenjem sanoga i mustafe
G

Gost1976

pre preko 1 godinu

Sad se javljju kompleksaši da pljuju, vredjaju.. jadnici bez života. Stiže njihovih 5 minuta, samo kratko će trejati, uskoro ćemo biti još jači, ove nesrećne okolnosti se dešavaju, to je igr, to je fudbal. Da li se neko seća kako je Siti ispao od Reala u polufinalu LŠ? Ili PSŽ od Reala.. i šta, igra se dalje, samo napred momci u nove pobede.
G

Gost70

pre preko 1 godinu

Druže, vi niste PSŽ a ni Siti. Vi ste jedna obična Zvezda padalica..🌠🌠🌠🌠🌠 Buhahahahahahaha 😂😂😂😂😂😂😂
O

OSTAVKA?

pre preko 1 godinu

Dokle će Terzić biti generalni direktor?
G

Gost047

pre preko 1 godinu

Dok ne osvoji Ligu šampinjona 😂😂😂😂😂😂😂😂
L

Lol123

pre preko 1 godinu

Dok god igramo evropu svake godine.
d

dr. mr. terzaa

pre preko 1 godinu

Srećan pavkov svima koji slave. Glavu gore, stize novih 80 miliona od vučka, nije sramota ispasti od reala
B

Bzzz

pre preko 1 godinu

Tragicari Kanga i Borjan... Umesto pasa za kontru on pravi visak dodira kao i uvek i primamo gol, i vracas ih u zivot... Jos se buni zbog izmene, oterao bi ga odma... Borjan sem kiksa kod prvog kiksnuo kod drugog kad je uvalio ivanica koji je napravio faul kod drugog gola makabija... Milunovic je odigrao doktorski bio je najbolji, pesic statistika gol i asistencija svaka cast, ali u drugom poluvremenu je svaki duel izgubio..
7

776

pre preko 1 godinu

Bez Ķange Zvezdina igra nepostoi, kriviti njega zato sto golman primi gol sa 30 m je ludost. Jeste izgubio loptu, nije imao srece okliznuo se, pogledajte pozicije igraca zvezde u kontri, bez klizanja to bi bila kontra 4 na 1. Tesko bi prosli i sa 2- 0 na polovremenu, jer pola ekipe nema snage za vise od 45 min. na ovom nivou.
G

Gostieieiei

pre preko 1 godinu

Pakao stankovicu momentalan otkaz i raskid ugovora sa rodicem i srnicem dovodjenje dva desna i jednog levog beka a kataija poslati na neku planinu nedelju dana da radi individualno sa kondicionim trenerom da ga dovede do te forme da makar moze da se nazove da je profesionalni fudbaler.
n

nyarlathotep

pre preko 1 godinu

Veze vi sa fudbalom prijatelji, nemate. Kanga je odigrao u transu, ubedljivo najbolju utakmicu od dolaska u Zvezdu. Naravno, suvisno je posle toga i zakljuciti da je bio najbolji igrac na terenu. Ocena devetka cista. Samim tim, Stankovic nula. Dobar trener, zna da motivise ekipu, da spremi igru, da je na treninzima izgradi- ali nikada- ama bas nikada nije uspeo da se prilagodi desavanjima na terenu, kao ni da pogodi izmene. Dakle, dobar strateg, ocajan takticar. Ono sto spremi do utakmice- to je to od njega. Kada utakmica pocne, mozes samo da se molis bogu da ne upropasti sve uradjeno do tada. Izveo je apsolutnog nosioca igre iz prvog poluvremena i potpuno obezglavio tim za drugo. Potpuno neshvatljivo, pogotovu ako se uzme u obzir da Kanga vec duze vremena nije rizican igrac kada igra pod kartonom (pritom i ovaj koji je dobio, dobio je za nepostojeci faul). Pesic i Pavkov- nema sta pricati, daleko su obojica od kvaliteta ostalih, a posebno od kvaliteta potrebnog za ligu sampiona. Dekija sam do sada uvek branio iako mu nije prvi put da pokaze nedostatke u vodjenju utakmice, jer je napravio dobar tim, a pre svega jer je napravio tim koji igra dopadljivo i atraktivno sa puno sansi i golova. Medjutim, mislim da su trenutno njegovi limiti tu gde jesu i da je Zvezdi potreban bolji trener ako zeli bolje rezultate od dosadasnjih.
I

Iggx

pre preko 1 godinu

Zašto Pešića u isti koš sa Pavkovim? Vrlo dobar je bio, gol i lepa asistencija, dosta dobijenih duela.
n

nyarlathotep

pre preko 1 godinu

Zato sto je covek halucinirao celu utakmicu. Zato sto je od 15 pasova promasio 14, i to na nacin na koji pionir ne bi smeo. Za asistenciju se slazem da je bila dobra. A gol, pa zamisli da je jos i to promasio sa metar i po, pored onih par komicnih suteva koje je imao.... Ponavljam, nijedan od 3 centarfora koje imamo nije u rangu ostatka tima. Kljucno je da se dovede jedan krsten, uz desnog beka naravno. A dok se ne dovede, daleeeko bolje resenje je da napadaca igra Katai, Bukari ili cak Mitrovic, jer u sredini ima dovoljno dobrih igraca koji ne dobijaju dovoljno prilika da igraju. Slaba vajda od visokih centarfora koji nisu nista specijalno dominantni cak ni u vazdusnim duelima, da ne pricam o igri na zemlji. Pa Katai cesce glavom daje golove od Pesica, pobogu.
G

Gost442

pre preko 1 godinu

Nemojte Mistera da sekirate. Doneo vam je titule, kupove, igrali ste evropske mečeve.. Što ste svi navalili na njega? Izgubio je. Pa što ćemo sad? Dešava se i jednom Murinju, Klopu i drugim trenerima. Nije imao čovek sreće. Ne zapitate se, jesu li možda igrači krivi? Gde je čudo mudo Bukari? Toliko nahvaljeni Eraković i Katai? Nije Piksi lud što ih nije pozvao. Neće čovek luzere u timu. Dekici produžitii ugovor i ostaviti na duže staze.
M

Mister OUTTTT

pre preko 1 godinu

Vidi ovog, au kakve dijagnoze pisu komentare. Bukari i Kanga najbolji veceras a on kaze Ne sekirajte nam Dekicu. ovo je ludilo
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Dejan Stanković NULA, Ostali svi desetke... Jer igrati bez trenera i nije lako, al su se borili...
C

Comi81

pre preko 1 godinu

Stankoviću jedna velika 0! Kanga najbolji!
G

Gost Pera Trta

pre preko 1 godinu

Druze Kanga delimicno kriv za prvi gol,mesto da doda Bukariju i otvori kontru on se saplice i pada.
G

Gost teletabisu

pre preko 1 godinu

da,Kanga naamerno nije izbacio Bukarija u kontru,nije hteo, nego se namerno na blatu okliznuo i pao...zato Je Srnić požrtvovano digao nogu(ja onako u balonu sa drugarima nisam nikad uradio) i pokušao da pokrije Kangino "namerno" gubljenje lopte...kao da ste gledali ono što većina nije... nisi video da se okliznuo i pao,nisi video da Je Srnić bio nonšalantan u toj situaciji i umesto kao zadnji vezni da izađe u blok,a mogao je,on se ne pomera već kad je ovaj zategao šut nešto kao diže nogu,a Borjana pljuj i pljujte kao da niste videli kako je krenuo na drugu i kad je lopta prošla Dragovića da nikako nije mogao da je stigne jer je do tad nije video i bio na suprotnoj nozi...ne,pljujte ovde sve redom,a veze nemate o čemu pišete...
G

Gost Pera Trta

pre preko 1 godinu

Gost teletabis izvini Ajnstajne nisam te prepoznao.Da li ti znas sta je to DELIMICNO.Da Kanga je DELIMICNO ponavljam DELIMICNO da bi ti ukapirao kriv za prvi gol.Mesto da doda Bukariju i otvori kontru Kanga se pravio pametan i hteo da cuva loptu na 30metara od svog gola.Pre ove poruke sam ostavio isto poruku da kod prvog gola nisam u zivotu video glupljih pola minuta u fudbalu.Od penala Srnica do driblanja Kange do ne izlaska u blok.
G

Gost....jfjcndkdkd

pre preko 1 godinu

Srnic veca ocena od Kange. Hahahahahhah. Kanga covek napravio jednu gresku ceo mec i ocena 5.5.
D

DOKLE?

pre preko 1 godinu

Ostaju li Terzić, Stanković i Borjan?
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Druže, nemoj Borijana u ovaj koš...NE IDE!!!
N

Nemanja6788

pre preko 1 godinu

Darjane nedeljkovicu, mi ocigledno ne gledamo istu utakmicu. SRNIC je apsolutno beskoristan na terenu, alibi igrac, ne otvara se , ne odigrava pasove nista! A bez Kange nam se igra raspala. I vi date Srnicu vecu ocenu. Smejurija.
Z

Zar je bitno

pre preko 1 godinu

Srnic je veceras odigrao najbolju partiju odnsvih veznih igraca, racunajuci i Kangu koji je odigrao takodje odlicnu utakmicu. Ti ocigledno nikada nisi igrao fudbal pa ne znas sta je pozicija zadnjeg veznog. Makabi pola nije presao zbog Srnica i hvala mu na ovoj odlicnoj utakmici i pored onog penala. A tebi preporucujem da pratis Premijer Ligu i da gledas Kantea i zadnje vezne u PL jer tamo ces biti zadovoljan igrom zadnjeg veznog. Muhamed Ali nas je ubio u prvoj, veceras se nije video zbog postavke. Srnic je Cherija stavio u dzep. Kretao se doktorski u njegovom prostoru.
D

Dst6

pre preko 1 godinu

Pavkov kao svaki normalan zaposleni kad ima poslednji radni dan u firmi.Usro im se u zivot i otisao
D

Delija tb

pre preko 1 godinu

Iskreno, Dekija volim jako. Ali ovo je neuspjeh. Moze on pricati do sutra. Ispada od Serifa, sad Makabija. I onda mi pominju njega i Miloja. Pa Miloje izbacivao Krasnodar, Jang Bojs, Salcburg. Da ne pricam o nesposobnoj upravi. Nama odlucujucu igraju Srnic, Erakovic igra desnog beka, jer nema ko. Ulazi Pavkov, a jurili Ohija pola godine. Ma mrs vise

angrychainsaw

pre preko 1 godinu

Zaboravio si Omoniju i zaboravio si da pomeneš sa jakvim timom je Miloje stizao u grupnu fazu Lige Šampiona i LE, kakve smo tada igrače imali, a kakve sada, Simić i Vukanović u napadu, Tomane, Jovančić, Srnić... Ali je covek imao bekove i zadnjeg veznog, tada je Rodić bio za dve klase bolji a o Žuletu da ne pričam!!!. Stankoviću odlazi iz ZVEZDE!!!
G

Gošća

pre preko 1 godinu

Opet nerealni ocena i komentari na račun gospodina Stankovića. Pa zar je on kriv za penal ili autogol? Šta je mogao da uradi, da se skine i zaigra? Da nije on kriv što igrači u drugom poluvreme u nemaju motivaciju da trče? Uostalom, nije on ni dovodio igrače, pa ni za to ne može imati odgovornost. Žal za LŠ, al verujemo u mistera i znamo da će uspeti sledeće godine. Živela Srbija!
D

Delija Tb

pre preko 1 godinu

Tacno, nije on dovodio igrace, ali je izabrao Srnica u prvih 11. I uveo Pavkova. Tako da jeste licno njegova krivica. Svakom normalnom oba ne bi bila u 20. Kriv mu je neko jer je dobio Ohija, i njemu Pavkov ulazi prije njega? Licno kriv. U prvom mecu izmjene: Sanogo/Ivanic, Srnic/katai, Ben/pesic. Pa to ne bi Levante radio protiv Reala u sred Madrida. Tako se povuci
R

Realnoooo

pre preko 1 godinu

A Kangino setanje po terenu od pocetka drugog poluvremena, a onda se kao ljutio sto ga menja. KO NIJE OBRATIO PAZNJU NEKA VRATI UTAKMICU I GLEDA KRETANJE KANGE OD POCETKA DRUGOG POLUVREMENA. Ocigledno je doslo do neke svadje u svlacionici na poluvremenu, pa ovaj nije hteo da mrdne. Cak je i mislim Ivanic pokazao da ga menja posto nece da igra...
g

gostic'

pre preko 1 godinu

Kad procitam ovaj tekst zapitam se da li si u vinklu ?
R

RWA

pre preko 1 godinu

Učinkovit ?!?!?!?!?
G

Gost samo gost

pre preko 1 godinu

Kada sam pisao da su nam potrebni bekovi pucali ste minuse.Danas su bili potrebni kao zednom vode.Ne pamtim kada je Zvezda ovako glupavo primala golove kao nocas.
N

Nastavi niz...

pre preko 1 godinu

Omonija,Šerif,Haifa....
O

Opaaa

pre preko 1 godinu

Skupo nas košta Stankelina obuka da postane trener (50-60 mil. minimum Omonija, Šerif, Makabi). A uprava očekuje da bez krštenog desnog beka uđe u LŠ, šta za to reći...tuga, čemer, jad, od trenera do uprave!
m

molim

pre preko 1 godinu

covek jeluzer i to je to. dozvolio je da mu glavni u timu busu 36+ igraci. rodic 2 godine se sverchje. kataji isto. dovukli milunovica ux kangu i kada je negativan rezultat nemaju koga sa uvedu u igru a matorani mogi 50 min.
L

Ljudi moji

pre preko 1 godinu

Brdo filozofije koja stane u dve reci: NESPREMNA EKIPA. Zvezda ima 4-2 u prvom i 0-3 u drugom, i budala vidi NEMA SNAGE - NE TRENIRA SE KAKO TREBA. Da bi odigrala citavu utakmicu Zvezdi treba bar 10 izmena. Steta sto ne moze vise od 5... TUGA
@

@joca

pre preko 1 godinu

osetio si to ?!
M

Makijan

pre preko 1 godinu

Kangi ni slucajno produziti ugovor proces podmladjivanja da se nastavi. Nema vise niko da se mazi i kuje u Zvezde. To Dejanovo sto stiti igrace je ovo napravilo Darjan je odlicno opisao mentalna priprema. Mi smo trkacki bili pojedeni nama je celo poluvreme visio gol u vazduhu. Kako je moguce da se onako odigra na svom terenu drugo poluvreme. Mozemo mi da se divimo Kataiu svaka cast ali videlo se kako je izgledao u nastavku Rodic dajte moli vas. Uprava je sa trenerom olabavila idealizivala pojedince i to je to. Mora se reći da pojedinci imaju jak ugovor za nase uslove. Stankovic neshvatljivo drugo poluvreme ni plan b ni plan c. Davili su nas celo drugo.. Erak bek zali boze
n

nyarlathotep

pre preko 1 godinu

Ni slucajno ne produziti Kangi ugovor, samo sto bez Kange jedva dobijemo Kolubaru i sto smo bez Kange otprilike slicnog kvaliteta kao Partizan ili Cukaricki. Rece vec neko pametan, idi gledaj karling ili heklaj prijatelju. Fudbal je prekomplikovan za tebe.
J

Jesse Custer

pre preko 1 godinu

Da li vi ljudi gledate kretanje Srnića kad god kreće napad iz poslednje linije? Čovek se konstantno krije iza njihovih igrača da mu slučajno neko ne bi dodao loptu. To po vama treba da radi zadnji vezni? Sramotno i degutantno je postalo to njegovo hvaljenje. Da je bilo ko drugi napravio penal dali biste mu 5 bez razmišljanja.
D

Delija RS

pre preko 1 godinu

Zvezda nema igru bez Kange! Može se svidjati nekome ili ne njegovo ponašanje ali želja i rad za tim su nesporni...što je najgore večeras je bio dobar, preuzimao odgovornost, kreirao, trpio faulove, imao stativu, trebalo ga je pustiti da igra do kraja povijeni crvenog kartona...
S

Srndać

pre preko 1 godinu

Kad je izašao Kanga ostali smo bez ikakve ideje. Raspad. I kad igra nešto slabije bukalno je vezivno tkivo tima. Takvog igrača uvek moraš da imaš na terenu. U drugom poluvremenu nismo postojali.
R

RWA

pre preko 1 godinu

Darjaneeeee 🐵🐵🐵🐵🐵
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Jednostavno ne ide da se drzi predsednikova slika u kancelariji... 🙃
J

Jozza

pre preko 1 godinu

Darjane, nigde ne pominjes svoju odgovornost, koja je itekako velika!!! Cemu neproverene informacije tri dana pred najvazniji mec (cak i da su proverene, nije trenutak) o navodnom odlasku Pavkova???? Cemu? Zasto? Meni to izgleda kao svesna i zlonamerna destabilizacija Zvezde u odsudnom trenutku. Razmisli o tome pre nego nekome kazes da si novinar, a i da si Zvezdas.... Jer, ja mislim da nisi ni jedno ni drugo!!!
A

AleksandarCH

pre preko 1 godinu

Sve ovo nije neka slucajnost ili nesrecne okolnosti. Za ovo su krivi neshvatljivi kompromisi koje pravi nasa struka u klubu. Kao prvo svake godine se nadje barem jedan uljez u prvom sastavu. To sto je bio Gobeljic, sad je Srnic. Stvara se slika da je dovoljno samo biti borben. A prihvata se gomila nedostataka. Ti nedostaci u ovakvim utakmicama isplivaju na povrsinu. Svi crveni kartoni i penali Gobeljica, prosle godine u LE Srnic pravi totalno nepotreban penal i veceras apsolutno neracionalno igra sa rukom. Kao drugo, trosi se toliko vremena na neke nerealne transfere, u ovom slucaju za dovodjenje spica, i na kraju je kompromis Pesic za kojeg se iz pocetka znalo sta su njegovi maksimalni dometi. Kao trece, posto navodno na ovoj zemaljskoj kugli ne postoji bek koji moze da ispuni zahteve Zvezde, kompromis je igrati bez pravog beka i gura se Erakovic na tu poziciju. Tako se stvara nepotrebna pometnja u dobro uigranoj odbrani Erakovic-Dragovic. I na kraju, daje se neiskusnom treneru toliko poverenja samo zbog njegove igracke karijere i to sto je veliki zvezdas. A to sto ne zna da pripremi velike utakmice, ne zna da pripremi ekipu psihicki, icidenti sa igracima, nedisciplina itd. to se ignorise. Takve stvari u modernom fudbalu, na tako visokim nivou ne prolaze.
V

VvvV

pre preko 1 godinu

Vi pljujete jednog Stankovic Dejana? Sram da vas bude.. pa ni Anceloti, Klop, Murinjo i ostali treneri ne mogu da igraju bez bekova, jedini krivac je Mitar Mrkela
G

Gosthddhh

pre preko 1 godinu

katai ubedljivo najgori drugo poluvreme čovek statiro bolje da je sam izašao pošto deki očigledno ne sme da ga zameni
J

Jf

pre preko 1 godinu

Ovde je najveca Stankoviceva greska bila ta sto nije uspeo da podigne ekipu na poluvremenu jer smo kao babe usli u drugo...Takodje velika greska je odstranjivanje Ohija, ali ajde ulazak Pavkova je isto bio logican...Prvo poluvreme je pripremio odlicno, pogodio u centar sa Srnicem koji je pokupio 30 lopti, izmena Kange je bila potpuno rezonska jer mu je crveni visio u vazduhu i plus na sve to nije mogao ni on da se sastavi na pocetku drugog poluvremena tako da je i to okej...Ovde je najveci problem kondicioni trener (ako uopste i postoji) jer imamo snage za 60 minuta ozbiljnog fudbala.Takodje veliki problem je spinovanje uprave kako imamo nikada jaci tim kojem pritom fali STARTNI DESNI BEK, STARTNI ZADNJI VEZNI (iako je Srnic odigrao korektno veceras), REZERVNI LEVI BEK (Rodic nije imao snage za drugo poluvreme) i izmena za Kataija i Ivanica (Mitrovic je talentovan decko , ali ne moze pruzi instant kvalitet protiv ovakvih ekipa... Ali svakako, GLAVU GORE I IDEMO DA OSVOJIMO LE, NAPRED ZVEZDA!
К

Кљаки

pre preko 1 godinu

Логика се не поштује разум је понижен !
V

V V

pre preko 1 godinu

Sad ako se ovakav kukavički i nazad i ceze bude forsirao od države i vrača za 6 Titulu na silu koalicioni partneri koji su partizanov i TSC zna se koji treba da mu kažu dosta jer bez njih nema većinu nikakvu. Dosta je bilo iz budžeta za berzane i ovako bedne igre za LŠ i ispadanja od Velesila iz Moldavija Izraela itd. Nek suđenje bude pošteno i neće biti ni treći a a Vojvodina da bude Prvak posle 34 g ugnjetavanja. Najbolje igra i treba da osvoji Titulu a nek se bg projekti bore za drugo mesto. Dozlogrfili su svim poštenim pa i njihovim realnim simpatizer ima. Nama Vojvodinašima nisu nikad trebale nameštene Titule al nećemo više da nas kradu. No Pasaran
V

V V

pre preko 1 godinu

Sad ako se ovakav kukavički i nazad i ceze bude forsirao od države i vrača za 6 Titulu na silu koalicioni partneri koji su partizanov i TSC zna se koji treba da mu kažu dosta jer bez njih nema većinu nikakvu. Dosta je bilo iz budžeta za berzane i ovako bedne igre za LŠ i ispadanja od Velesila iz Moldavija Izraela itd. Nek suđenje bude pošteno i neće biti ni treći a a Vojvodina da bude Prvak posle 34 g ugnjetavanja. Najbolje igra i treba da osvoji Titulu a nek se bg projekti bore za drugo mesto. Dozlogrfili su svim poštenim pa i njihovim realnim simpatizer ima. Nama Vojvodinašima nisu nikad trebale nameštene Titule al nećemo više da nas kradu. No Pasaran
V

Vladan BS

pre preko 1 godinu

Srnic.. Minus ocena
Z

Zvezdas onaj stari

pre preko 1 godinu

Gobelja pa 2x Srnic i u 90’ Pavkov. Karma je cudo a Dejan samo neka cuva panjeve
j

joca

pre preko 1 godinu

Al ga zavuče Pavkov, majstorski
L

LauferNbg

pre preko 1 godinu

Ne mogu da igraju katai i Ivanic vise zajedno to je muka gledati koliko se setkaju po terenu usled nedostatka snage i volje,Rodic je ovom utakmicom i igrom u Haifi pokazao da vise nije za prvu postavu zvezde, nemamo desnog beka, nemamo pravog trenera covek menja bukarija igraca koji jedini ma snage volje a ne kataija i ivanica koji su nevidljivi na terenu... Svaka cast Pesicu tako se igra za Zvezdu
P

Peki30

pre preko 1 godinu

Nije li Mister malo potcenio protivnika pre neki dan izjavom kako je Zvezda 2 klase iznad i slicno. Da nije i njega malo ponela atmosfera i euforija, da je vec upisao pobedu. Cudno, kao igrac nije bio takav, uvek skroman i odmeren. Bice da se i on malo pogubio
D

Dragović

pre preko 1 godinu

Planinski venci u rodnoj Austriji.
h

hzr

pre preko 1 godinu

Bas vam je lep ovaj placeni tekst.
N

Nikola Popada

pre preko 1 godinu

Ko daje ove ocene, nema veze za zivotom.
M

Masiii

pre preko 1 godinu

Darijan
H

HalaMadrid16

pre preko 1 godinu

Makabi potpuno zasluzeno otisao dalje, pred punom Marakanom ima dominaciju celo drugo poluvreme, Rodic brat iskidao svojim izpucavanjima lopte u aut iz cista mira, Pavkov jedinu kontru u drugom poluvremenu ima loptu i doda u prazan prostor nikom… Pesic nijednu loptu nije zadrzao celo drugo poluvreme… Igraci Makabija lete po terenu, ovima nasima trebaju pumpice za disanje, Pjero svaku loptu zagradio i sacuvao…Sve u svemu zasluzen poraz
W

Walt

pre preko 1 godinu

Pola zvedinih igrača su na amatersom nivou fizičke spreme. Katai, Rodić pa i Milunović na primer. Ovi navedeni bukvalno imaju snage za 50ak minuta ozbiljnog fudbala. Meni je Rodića teško i da gledam, čovek izgleda kao da će se srušiti svakog trenutka. Katai već neko vreme igra samo sa loptom u nogama i bez sprinta maltene. Otud je i pala igra Zvezde u drugom poluvremenu jer nisu imali snage. Drugo Zvezda nema igrače na nekoliko bitnih pozicija i pored silnih ulaganja. Nema desnog beka i nema zadnjeg veznig. Srnić pitanje jel bi bio starter u Kolubari ali je zato starter u Zvezde zato, desni bek ne postoji. Eraković nešto kao glumi i defanzivno to i nije loše toliko ali u napadu dečko ne postoji. Kanga standardno koliko daje toliko i uzima ali bez njega igra Zvezde ne postoji. Jedini trči non stop, ne staje, preuzima odgovornost. I još nešto ovaj Makabi je ozbiljan tim. Pierot je bolji od svih Zvezdinih špiceva, pitanje takođe jel ovakav Katai bolji od onoh Azize koji je dosta neugodan. Planić bolji od svih Zvezdinih štopera.
G

Gostih

pre preko 1 godinu

Jel i dalje Piksi grobar zato što ne zove Kataia ili smo konačno videli i shvatili da ima snage za jedva 45 min ozbiljnog fudbala?

mare9408@gmail.com

pre preko 1 godinu

Ko pise ove tekstove!? To me opasno zanima. Kako je moguce da hvalite Srnica a da Kangu kudite, covek od kako je izasao , mi nismo centar presli. A o Dekiju Stankovicu, ne znam sta da kazem. Covek nas je upropastio.
P

Pise

pre preko 1 godinu

neka budala
N

Nista neobicno

pre preko 1 godinu

Da. Kanga je imao zuti i poslije njegove greske smo primili gol. Ali svi na Marakani su vidjeli da on na terenu je predstavljao najveci problem za Izraelce. Katai kao i mnogi nema kondicije. Erakovic definitivno greska. Nije on za beka mada je jedan od rijetkih izlazaka mogao da krunise i golom. Da ne pisem vise imamo na cemu da tadimo a posebno trener koji nas vodi.
L

Leao

pre preko 1 godinu

Prodati erakovica ako postoji bilo koji klub na svetu koji bi platio preko 3 miliona za njega. Nije pozicija i sve stoji, ali decko nije kvalitet nemoj da se lazemo. Borjan(rupa), kataji(iscedjen), rodic ivanic… ljudi u cz ne shvataju da ekipa mora da se podmladjuje, oni na sve ovo jos vracaju one stare. Stankovic je previse sansi propustio. Njega bih prvog oterao, ustvari drugog posle mrkele. Ali posto on i terzic nemaju nikakvu savest ni odgovornost to necu ni komnetarisati. Desni bek, zadnji vezni, golman. Pod obavezno, za ostalo se polako nadogradjivati iz sezone u sezonu
q

qrac za jsd

pre preko 1 godinu

STANKOVICEV PORAZ 100%!
N

Nista neobicno

pre preko 1 godinu

Slazem se.

angrychainsaw

pre preko 1 godinu

Slažem se u potpunosti. Mora da ide iz Zvezde na vreme kako bi novi trener napravio koncepciju doveo pojačanja i krenuo da razvija Zvezdu u narednoj godini pred grupnu fazu Lige Šampiona!!!
B

Betula

pre preko 1 godinu

Za Stankovica napisano samo da potpises. Kanga je kardinalno pogrešio kad je izgubio loptu nakon penala. Katai se definitivno precenjuje.
R

Realno bio ofsajd...

pre preko 1 godinu

Mislim da je Pavkov bio u ofsajdu🤔
N

Nesmajnik

pre preko 1 godinu

Kanga 5,5. Moze li ocena za novinara koji daje ocene 0-10 -> 0. I to za sve tekstove sa ocenama ikad.
N

Naravoučenije

pre preko 1 godinu

Posle bitke svi generali.
T

Tuznooo

pre preko 1 godinu

Darjan u naslovu stavio Kangu. Koje uvlacenje u bulju dejanu,mora da je ovaj i na njega nasrtao kao na borjana,kangu,ohija...
H

Hahahaha-bre

pre preko 1 godinu

A htela je ona u ligu šampiona
M

MBabic

pre preko 1 godinu

... Ne ide ne ide eeeee...sunce moje malo, nije nam se dalo...
C

Chery10

pre preko 1 godinu

Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali ni bez velike patnje.. Ljudi tesko je i svi znamo ko je glavni krivac, ali ajde da malo ohladimo glave, Zvezda je u prvom sesiru zreba za LE, setite se gde smo bili pre par godina.. isto tako treba priznati koliko smo jaki, drugo poluvreme je bilo mucenje a zamislite da je protivnik neki ozbiljan Tim iz lige sampiona. Maccabi je zasluzeno prosao dalje a mi da napravimo iskorak 1/4 finale lige evrope Pa ce sledece godine doci Barsa ili Real na Maru. Ne budimo stoka, jedan je Milan Pavkov.
O

Opaaa

pre preko 1 godinu

Skupo nas košta Stankelino učenje trenerskog posla (50-60 mil. minimum Omonija, Šerif, Makabi)! A i uprava koja hoće u LŠ bez desnog beka. Tuga, čemer, jad, od trenera do uprave!
j

juzni

pre preko 1 godinu

Borjan nikada nije ovako gresio, ali ona spodoba kuci se mnogoooo meša u fudbal.....
G

Gost 123

pre preko 1 godinu

Borjan, Srnic, Kanga, Pavkov i Stankela nas izbacili iz LS moramo priznati to.
Z

Zvezda padalica

pre preko 1 godinu

Čitajući ovu analizu, čovek bi pomislio da je Zvezda kad je Kanga izašao dala dva gola. A istina je da je nakon Kanginog izlaska nestao vezni red, koji nije u drugom poluvremenu mogao da se sastavi
d

darkok

pre preko 1 godinu

haha uvek realni mozzart u ocenjivanju,prošlu utakmicu Partizana protiv Hamruna svi dobili 5,5 ocene iz Partizana a ljudi dobili meč 4:1 a ovi igrali nerešeno i ispali iz Lš i svi dobili 6? bolest
n

neshha

pre preko 1 godinu

Ako ti je Pesic danas bio najbolji pored Milunovica i Dragovica onda covece idi u Aleksinac i pitaj ima li radnog mesta u rudniku!!!
B

Baba Vanga

pre preko 1 godinu

Jel ovo stigla karma za Savu Milosevica?
S

Slepić

pre preko 1 godinu

Srnic napravio penal protiv Rendzersa i danas. Najceca prevara ikada i ti mu das vecu ocenu nego Kangi, od kojeg sve krece u nasoj igri? Batali ovo molim te Darjane.
G

Gost samo gost

pre preko 1 godinu

A pucali ste minuse kada sam pisao treba nama pod hitno bekovi koji su danas bili potrebni.
F

Fabri

pre preko 1 godinu

Dragovic istu ocenu kao Senic? Srnic orao, sta radi on kod prvog gola, zasto ne izlazi u blok? Penal je zaboravljen jer je promasen, dalje nas kolju igraci koji se trude. Magiko? Najbolji igrac od Deja? Svaka cast Pesicu, covek trazio izmenu u 60om a izasao u 80om, asistencija, gol sta ces vise. Ivanic dobra utakmica generalno. Mozemo li konacno znati sto cpvek koji je dao 10 golova za polusezonu ne ulazi u igru uopste?
С

СанСиро

pre preko 1 godinu

Можда је Канга имао прецизне пасеве, али стално је каснио са додавањем, често себичан и гледа да л' може сам када види да не може шаље лопту даље. Једини кривац што смо примили први гол. Какав се криминал дешава на Маракани говори чињеница да Павков опција пре. Охија. Станковић нула од тренера, мистер ниси ти за овај посао, без харизме.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Dobro sledece sezone idete direktno u LS.
V

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Neverovatna je činjenica da Borjan, onaj Milan Borjan koji skida onaj zicer protiv Krasnodara za ulaz u prvo evropsko takmičenje nakon deset godina, danas prima ovakve golove... Od 5 koje smo primili, barem 2 su bila njegova, možda i 3. Ostarilo se očigledno.
J

Jesse Custer

pre preko 1 godinu

Da li vi ljudi gledate kretanje Srnića kad god kreće napad iz poslednje linije? Čovek se konstantno krije iza njihovih igrača da mu slučajno neko ne bi dodao loptu. To po vama treba da radi zadnji vezni? I sad zbog toga što je presekao jednu loptu pre gola, on je bio potencijalni igrač utakmice? Sramotno i degutantno je postalo to njegovo hvaljenje.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Skoro pa realno ocenjeno, bravo Darjane, popravljas se. Manje vise su svi bili ok ili dobri, ali dve stvari su evidentne - mi fizicki nismo dobra ekipa, nadtrcali su nas, i ono sto ide Stankovicu na dusu - previse ziheraski pristup u drugom poluvremenu. Izgleda da je onaj gol vise poremetio njega nego igrace, i posto se uplasio primljenog gola, resio da im da loptu i ceka kontre. A to ne biva, u ovom takmicenju su zelja, hrabrost i odlucnost nagradjene, a mi smo takvi bili do 49' minuta prvog poluvremena. U drugom su oni bili ti koji su zeleli vise, i za to bili nagradjeni. I to je to.
G

Gost2233

pre preko 1 godinu

Kanga ocena 6, čovek je ubedljivo od 22 igraca na terenu bio najbolji, njegov svaki kontakt ima smisla, on zna fudbal u prste, njegove lopte znače nešto. Ali avaj istom javnom mnjenju je Van Dajk kriv za gol sinoć, istom javnom mnjenju je Real najbolji tim na svetu...
P

Perikle

pre preko 1 godinu

Borjan u TV izjavi kaže da ko kritikuje igrače Zvezde nije pravi Zvezdaš. Kako te nije sramota, čoveče, ti ćeš nekom da određuješ ko je pravi Zvezdaš? Imaš platu milion evra godišnje u Srbiji, primaš gol sa 30m. Hajde što ne znaš da igraš nogom, nego si i rukom dao takvu loptu Ivaniću da si mu uvalio vruć krompir i zbog toga primamo treći gol. Prvi gol u Haifi je isto tvoja greška. Ja radim za jedva 50 hiljada dinara mesečno, imam sezonsku, dođem na stadion i nemam pravo da te kritikujem? Moreee ...
G

Gost GM

pre preko 1 godinu

Stankela ostani!
P

Paracinko

pre preko 1 godinu

A šta kaže Terza...Pavkov ostaje ili milionski transfer
B

Bobinho

pre preko 1 godinu

Zašto se ubacuje Pavkov u trenutku kad ne možemo ni da pridjemo njihovom golu, bez kornera i prekida? Očigledno igramo na kontre, čemu Pavkov? Pa i da napadamo, da imamo igru, opet, čovek operisan od kretnje, njega mora da ukenja da mu dodje lopta i da da gol.... Srnić katastrofalan odabir... nismo imali sredinu zbog njega... vadiš Bukarija koji nije puni bio aktivan ali kad jeste bio je opasnost, problem je bio što mu fale lopte, silujemo samo levu stranu... Kanga, bukvalno najbolji igrač na terenu, i ne nije njegov gol, kako njegov gol može da bude šut sa 35m po zemlji po sredini gola? Katai jeste lucidan i može jednim potezom da reši, ali daj onda da dovedemo Sinišu Mihajlovića za slobodnjake, a da ne postoji na terenu... Stanković kao da mora da stavlja neke igrače, mislim Srnić, Pavkov, Gobeljić su tri cepanice, to svako ko je ikad gledao fudbal može da vidi... Nemamo bekove uopšte, zašto se ne promeni formacija u 3-4-3 kad već nemaš bekove?
I

IndyBre

pre preko 1 godinu

Kako vas nije sramota da lupate za Kangu. Onog momenta kada je Kanga izasao mi smo prestali da igramo. Momak da sjebe 3 gola nema veze. Bez njega nemamo igre. Stankovic ako ostane trener to je sramota. Jebe mi se za LS sledece sezone. Hocu da gledam Zvezdu u LS ove sezone. Moze da ostane do kraja sezone Stankovic. Ali nije zaluzio da bude trener sledece sezone direktno u LS.
K

Kari

pre preko 1 godinu

Oni vam ga dadu, a vama padaju gaće.
d

dr.Nebojsa vam...

pre preko 1 godinu

...ugasio fuzionisanu igokeu i stavio tacku!
G

Gledalac

pre preko 1 godinu

Srpski murinjo pravi greske redom Omonia,Serif i sad Makabi..Mister ocemo na italijanskom adio ili kako..Salu na stranu idemo jako u LE i sledece godine u LS
R

Realan5556

pre preko 1 godinu

Deki,sledece godine si u LS,na nasu zalost. Ako imas obraza odlazi
G

Gost1978

pre preko 1 godinu

tebi je zivot dao sve, a meni milan pavkov je
G

Gost014

pre preko 1 godinu

Срнић исту оцену као већина екипе? Канга најлошији? Тотално неозбиљна анализа
G

Gost014

pre preko 1 godinu

Срнић исту оцену као већина екипе? Канга најлошији? Тотално неозбиљна анализа
R

RASIM LJAJIC

pre preko 1 godinu

Dobro bre, Darjane, koju si ti utakmicu gledao?! Kanga bre jedini igrao.
Д

Дарјане

pre preko 1 godinu

Ајде сад, до јуче у небеса, сада пљујеш. Ко је теби дао да пишеш ишта... Није ни Курир за тебе
D

Dusseldorf024

pre preko 1 godinu

Drago mi je zbog Terze! Dosta je bilo lopovluka!
T

Terza ti...

pre preko 1 godinu

ugasio bunker i stavio🔒 5.god ste bez ijedne titule i 25 bez LS,za pametne dovoljno!
R

Rad na odredjeno

pre preko 1 godinu

Udje Pavkov i dade gol glavom, tj. nogom ali u sopstvenu mrezu. Kanga kao krava koja da punu kofu mleka, a onda sve prospe ali i pored toga nas najbolji igrac. Jedini koji je u stanju da trci svih 90 minuta. Sad da se spustimo na zemlju i lepo okrenemo prvenstvu i da ne odlazemo utakmice, pa mozda igraci i budu spremni da trce vise od jednog poluvremena.
d

darkok

pre preko 1 godinu

odlažete vi i sledeću jer ste u k..cu,a igrate protiv Javora a svi znamo kako zna Javor da ljulja onda što je sigurno kao i protiv voše i čuke što ste odložili
R

Rad na odredjeno

pre preko 1 godinu

U pravu si i bila bi sramota da se opet odlozi. Javor je znao da nas zaljulja, ali protiv vas se redovno sklanjaju.
O

Oba gola Borjanova!

pre preko 1 godinu

Da li jedini ja vidim da je kod drugog gola Borjan trebao samo da kaže Pavkovu da pusti loptu i da je lagano pokupi, on je imao bolji pregled igre i morao je da mu javi da ne dira loptu... Ovako je dobio frljoku iza leđa...
N

No.1

pre preko 1 godinu

NEZAVISNA ANALIZA Borjan i Dragović su klasa iznad ostalih. Eraković limitiran kao bek tj. neupotrebljiv, teška 0, Rodić duplo golo napred ništa a pozadi se igrali sa njim, od 70. min da ispusti dušu samo slučajno nije opet dobio drugi žuti. Milunović iznenadio i bio korektan ovu utakmicu. Katai isključivo može da odigra jedno poluvreme. Ivanić od sjaja do očaja, kao i većina a naročito Katai fizikalije veliki problem. Srnić = Jojić. Napadači dometa naše lige i to je to. Kanga srljao, krivac za prvi gol, ono malo u drugom poluvremenu kao dete na vrteški. Stanković nezreo za ovaj nivo. Uprava identična kao u Pfk, vraća olupine od nekadašnjih igrača i dovodi jeftine neafirmisane strance sa namerom da na njima zaradi a ne da postignu rezultat, razigrava menadžerke igrače, prodaje šta god može bez obzira da li imaju zamenu za te pozicije, plaća navijače za mir u kući... A šta će klubu grujićkin mali za tolike novce? Ali to smo mi!
T

Teodul

pre preko 1 godinu

Zaboravio si samo da kazes koja je onda tajna vaseg uspeha? Ima tu jedan igrac koji vas cini nedodirljivima u Srbiji...
F

FKP ili PFC se piše

pre preko 1 godinu

Ovo su šokovi...
U

Undead

pre preko 1 godinu

Makabi - ukupna vrednost 18 miliona Evra. Zvezda - ukupna vrednost 55 miliona Evra. Stankela - neprocenjivo.
C

Chery10

pre preko 1 godinu

Ako mislis da stvarno Ivanic vredi vise od Hazize, ne znas nista o fudbalu.. Transfermarkt je jedna smesna stranica.
к

канга

pre preko 1 godinu

Канга најбољи играч на мечу, оцена смешна.
I

Ivan191010

pre preko 1 godinu

Da,najbolji igrač Makabija.
i

iliev

pre preko 1 godinu

ja sam slobodan!!

nikola@upgrade.rs

pre preko 1 godinu

Otkaz
N

Novinarski spinovi

pre preko 1 godinu

Jel' to taj efekat Mardže? Tresu se gaće, cvokuću zubi, tunel podrhtava, a na kraju pobedu nije odneo samo ko nije hteo...
P

Proslo je tvoje

pre preko 1 godinu

Kukavice jedna. Mozes da se siliš u svlačionici gde si kao neki k a da te vidim dal bi smeo Ohiju, Kangi ili Borjanu na ulici da priđeš da se kao biješ. Kukavice!
к

ко

pre preko 1 godinu

Се са ким потукао?
c

crvenobelii

pre preko 1 godinu

Realno gledano dalje je prošao bolje pripremljen tim. Mislim da je presudilo nekoliko stvari: prvo je veoma loša priprema ovog meča (o prvom neću da pričam, ipak je gostujući teren, specifični vremenski uslovi itd). Mislim da je ključna reč u ovom dvomeču kontrola, naime čim bi zvezda uzela loptu i gradila pozicioni napad ona je bila mnogo bolja od Makabija, ali umesto toga Zvezda je stalno ulazila u jurnjavu sa njima,a očigledno je da su oni jednostavno bolje fizički pripremljeni. Umesto toga igrači zvezde su očigledno dobili instrukcije da jure, pa je Borjan jurio da što pre ubaci loptu u igru bilo posle gol auta,bilo nakon što je uhvati, a takođe kod auta se jurilo sa njegovim izvođenjem,umesto da se zastane,odmori i pregrupiše, i to je sve išlo na ruku makabija. Zvezda realno nije ni u prvom poluvremenu kontrolisala najbolje meč o čemu govori jedno 5-6 kornera za Makabi i desetak prekršaja oko našeg šesnaesterca. Međutim Zvezdini igrači su imali još uvek svežinu za tu jurnjavu,a bilo je i perioda kada je Zvezda dominirala u posedu, pa je na kraju posed na poluvremenu posed bio 52-48 za Zvezdu. U drugom poluvremenu posed je bio 62-38 za makabi,a na to Stanković apsolutno nije reagovao. Drugi razlog ispadanja je- Sanogo, zvezdi je evidentno falio čovek koji bi učvrstio vezni red i doneo stabilnost, jer su oni jednim duplim pasom odmah izlazili na štopere zvezde licem okrenuti ka golu. U oba meča ga je Stanković prekasno ubacivao,a u ovom meču je kriminal kada je odlučio da izbaci Kangu,a da umesto njega ne ubaci Sanoga, jer je zvezda ostala bez igrača koji na ovom nivou može da zadrži loptu i da uspori igru, što je Zvezdi očajnički bilo potrebno u drugom poluvremenu, a što Kangva očigledno još uvek nije u stanju na ovom nivou. Treći razlog ispadanja su katastrofalne izmene Stankovića, u prvom meču on je izbacio ceo ofanzivni deo tima kad se Makabi povukao,a u drugom meču mi je potpuno nejasno šta je želeo da postigne sa Pavkovim koji je igrač manje u odbrani i do koga mora da se donese lopta u napadu,a on ulazi u momentima kada makabi ima posed od 70%.Takođe kasnio je sa osvežavanjem krilnih pozicija koji bi pomogli bekovima u odbrani, jer su i Rodić i Eraković u oba meča bili u nokdaunu posle 60 minuta. Mada ja sam ubeđen da ovo osvežavanje krila ne bi ni bilo potrebno da je zvezda igrala strpljivo i da nije jurila, te da je preuzela kontrolu igre., jer ona je u ova dva meča trčala mnogo,ali problem je bio što nije pametno trčala, već su jurili kao muve bez glave. U svakom slučaju šteta je jer je ovaj tim mogao mnogo,ali su loše odluke trenera i donekle loša selekcija tima prevagu odnele na stranu Makabija..
T

Trebinje

pre preko 1 godinu

Potpisujem

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Bravo, ovo sam pisao pre utakmice da mora da igra Sanogo, da se spusti ritam utakmice, da se uzme posed lopte i da je važno ne primiti gol a iz ovakve igre bi ga dali kad tad. Napisao sam da ne ulazimo u nikakvu jurnjavu sa njima. Desilo se sve suprotno. Stanković je pomislio da smo mi neki nivo i da možemo da igramo brzo i otvoreno bez garda kao Liverpul a igrači nemaju snage za sat vremena takvog fudbala.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Batice moj, nije ovo 1991a pa da ti staneš u 16 i pustiš Olimpik da se šetaju. Nema pozicionog napada ili kontrole igre kad je protivnik JAČI, BRŽI, i HRABRIJI! Ovo poslednje presudno. Stalno nešto kao naša publika ovo ono. Nema tog dranja koje može ojačati pluća. Ovo nam je i Šerif napravio, samo su oni bili defanzivniji. Nema više fudbala bez ozbiljne kondicije. Kraj priče.