Komentari na vest

Olimpijakos traži otkup za Čumića 1.000.000 evra, Rišairo seče u Groningenu

P

Pedja108

pre gotovo 3 godine

Ne treba uopste razmisljati o Cumicu, to je losa opcija. I on i Randjelovic su se polakomili i brze bolje otisli u Olimpijakos gde nisu igrali nista, vise nisu ni talenti, posto ne igraju i ne razvijaju se. Obojici je nudjeno da dodju u Zvezdu, ne oni su hteli odmah inostranstvo. Za koju godinu obojica ce se vratiti iz inostranstva nista ne uradivsi tamo, kao mnogi drugi pre njih i igrati za recimo niski Radnicki ili neke losije klubove, posto niko vise nece biti zainteresovan za njih. Ali, tako biva kad se polakomis i pomislis da si ne znam kakav igrac.
A

Agent Zagreb

pre gotovo 3 godine

Dogovorena je odsteta od 300000 eura plus 20% od slijedece prodaje. Objavljeno u Srpskim i Austrijskim portalima. Mozete pronaci. Po nasem dolasku u Beograd nalazimo se sa Terzicem u restoranu Franš. On kaze da dogovor ne vrijedi . Mi smo u čudu. Kako sad to? On nam govori da je Maši obecao novi Mercedes ako Zveza ude u ligu prvaka ,a kako se kvalificirala trazio je od nas 60000 eura u kešu . Nakon naseg pristanka zove tajnicu koja nas ceka u klubu i dobivamo ispisnicu ,a u novinama izjavljuje da zbog zalaganja pusta Stojkovica bez odstete. E sad zvezdasi koliko je toga bilo samo zamislite . U ovome sam sudjelovao i znam sve iz prve ruke . Mogu i na poligraf (to je sad kod vas popularno)
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Kod nas poligraf, kod partizana prkno i lizaljka.
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Objavi muljaze doktora da vidima sta je studirao na Singidunumu, da vidimo te kombine, pa posaljite duhu mozda covek nije upucen.
A

Agent Zagreb

pre gotovo 3 godine

Objavio sam dolje ispod svog teksta
A

Agent Zagreb

pre gotovo 3 godine

Igrom slučaja sudjelovao sam u transferu Filipa Stojkovica u Rapid sa njihove strane. Kad bi i jedan novinar imao muda to objaviti Terzic bi zavrsio u zatvoru ,a ne bio najuren iz Zvezde. Ali ne znam jel to koga zanima
S

Saklman

pre gotovo 3 godine

Izvoli objavi ti, i ti si napisao jedno veliko nista.
S

Sale@

pre gotovo 3 godine

Evo, čekamo da nam kažeš o čemu se radi! Manje više pretpostavljamo, verovatno to radi u svim transferima igrača, ali da čujemo detalje!
A

Agent Zagreb

pre gotovo 3 godine

Stijkovic je 6 mjeseci ranije produzio ugovor. Dogovorena je odsteta od 300000 eura plus 20% od slijedece prodaje. Objavljeno u Srpskim i Austrijskim portalima. Mozete pronaci. Po nasem dolasku u Beograd nalazimo se sa Terzicem u restoranu Franš. On kaze da dogovor ne vrijedi . Mi smo u čudu. Kako sad to? On nam govori da je Maši obecao novi Mercedes ako Zveza ude u ligu prvaka ,a kako se kvalificirala trazio je od nas 60000 eura u kešu . Nakon naseg pristanka zove tajnicu koja nas ceka u klubu i dobivamo ispisnicu ,a u novinama izjavljuje da zbog zalaganja pusta Stojkovica bez odstete. E sad zvezdasi koliko je toga bilo samo zamislite . U ovome sam sudjelovao i znam sve iz prve ruke . Mogu i na poligraf (to je sad kod vas popularno)
v

vfgg

pre gotovo 3 godine

Ma gde ce biti najuren, ako se ikada nesto promeni i skinemo ove okove ne samo on, nego mnogi iznad njega ce ici na sud. A cim se nalazite u Fransu a znamo da mu je to baza i cije se ime vezuje za taj restoran. Tako da on ima podrsku da sve to radi sa vrha. A nije samo jasno kako ovde neki neshvataju sta radi i zasto tako samo pusti igrace "kao" za zasluge da idu za dzabe, pazi za zasluge i odes bez obestecenja, pa to bi u svakoj zemlji odmah otkaz i na sudu zavrsio, normalnoj zemlji. Ili zasto uvek prodaje, a ne samo on nego cela nasa liga, igracima puste ugovor da udju u zadnju godinu, i zasto svi isu ispod cene, a pre toga odjenom igrac ne dobija sansu ni na klupi da bi pala cena. Evo slucaj Gavric na transfermarktu vrednost 5 miliona a oni ga prodaju za 1, 2 miliona evra. Ili zasto kod nas godinama pravilo da 4 stranca mogu da igraju, zasto nedaju strancima? Ovde serviraju pricu da bi igrala nasa deca, a razlog je opet mutljavina jer teze se dogovaras sa stranim menadzerom i stranac hoce da ode pa da isprica sta se desava u fudbalu kod nas, hoce da tuzi za pare ako ne prima platu, a domaci igrac to ne sme uglavnom jer ce imati takav pritisak, nece igrati a ako uspe da ode u inostranstvo ima i rodbinu ovde i mora kad tad da se vrati, i opet ce trpeti pritisak, od reprezentacije je se oprostio i jos milion stvari ce mu napraviti. A najgore je sto vecina misli da je rukovodstvo naivno Zvezde, Mrkela da dovdi igrace promasaje zbog neznanja, a ne shvataju i on i doktor i ostali da su toliko prefrigani, namazani da je to strasno. Mediji, novinari ne smeju da kritikuju, ne smeju da ih pitaju nego pisu tekstove narucene, ili kad izgubimo uvek se po strancu udara, valjda ne razume i najlakse je tako po njemu nece imati nikakvu opasnost ili neprijatnost. Pet kometara nece Mozart ili ne sme da objavi, cudi me da je objavio ovaj kometar, mada je Mozart opet a vecinu super portal bez cenzure i verujme u njih uprkos svemu
G

Gostcuma

pre gotovo 3 godine

Obavezno otkupiti cumicaaaaa
S

Saša_PFC

pre gotovo 3 godine

Sve igrače će rasprodati i tako smanjiti iovako razbijenu kasu vec odavno...danas smo imali prilike da čitamo kako se jedan klub po imenu Kievo Verona gasi zbog dugovanja.Siguran sam da im je dug manji od 60.mil.evra koliko trenutno iznosi dug u C.Zvezdi koja je usput šampion države,pravi luksuz da dovodi igrace kao sto su Bakajoko,Dioni,Falko,Falćineli,Žander,La Para,Bozaći i još sigurno 10-15 igrača koji su apsolutni promasaj a da pri tome su morali da budu isplaceni do poslednjeg evra.
G

Gostxuma

pre gotovo 3 godine

123
P

Pijem gorku KAFU

pre gotovo 3 godine

Italijanski drugoligaski "Mesi",poznatiji kao Falko, je na prodaju,samo je pitanje ko je lud da ga kupi i da mu da platu 600.000 evra koliko ima u zvezdi,pa je sva prilika da ce sa Dionijem koji ima 500.000 evra platu da igra tablic na tribinama i primaju platicu i uzivaju u carima Beograda. Dioni je na pozajmici,a nije zadovoljio,na drugu pozajmicu ne moze,pa mogu samo da ga vrate u Anzi,ako ovi pristanu,a nece jer su jedva cekali da ga se rese. Cirkus Kolorado ponovo u nasem gradu.

Aleksandar Trajkovic

pre gotovo 3 godine

A zasto nebi pristali igracu pada cena?...A Falko ima 2 zvanicne ponude vec ali ja sam prvi protivnik tog transfera.Doduse oba su iz turske i kako bi se on uklopio tamo pitanje je...Al turci daju i sakom i kapom plate to je ocigledno.
v

vgfg

pre gotovo 3 godine

A jel ti mislis da oni toliko imaju stvarno platu, narocito Dioni koji ima 10 kg viska? Pa to su sve naduvane plate ti jadni igraci ni 20% od te cifre nece videti. Ne radi samo to Zvezda nego svi timovi a veciti najvise posto oni mogu da nasviraju platu do ludila. A sve te parice idu na isto mesto, kod onih koji ih drze i koji su ih postavili. Jel ima koji klub da nije u upravi stranacki funkcioner? samo pogadjate koje stranke su, nagradno pitanje?

Aleksandar Trajkovic

pre gotovo 3 godine

Zivkovic "nije proteran iz klubova" covek je jedino ispao promasaj u Engleskoj a u Kini je igrao zbog novca...Sad hoce u Evropu da ga zapaze i mozda zaigra u top petici...Nije mesi ali moze biti bolji od bilo kog u zvezdi trenutno.Al cak ni ona nema neki Dribling.Dao je 20 golova zadnju sezonu voli napadacki fudbal.Ponavljam on bi bio pojacanje al najbitnije da ima nase Drzavljanstvo.A sad Cumic igrao je kolko 10/tak meceva neka skromna statistika nisam pametan...Al opet igrao je makar u Spaniji ima nekog iskustva ako smanje na 700/800 k sto da ne izvucicemo to za njega sigurno.

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Kakvo orkestrirano pljuvanje po Zvezdi i po upravi. Slepci gde su vam članske i sezonske ??? Prvo ta dva pa tek onda nedeljno popodnevna kamenovanja.
g

gfh

pre gotovo 3 godine

I to sto pokusavas da kazes je jasno, ali to vazi kada Zvezda bude kao Real ili Bajern pa kada budu clanovi davali novac i izdrzavali klub od svojih para, onda mogu i da rade i govore samo oni sta treba. Ovako i oni koji ne prate fudbal mogu i imaju pravo na sve, jer se od njihovih novaca klubovi finansiraju. Tako sendvicar kako pametan covek rece nema sira bepslatnog sem u misolovci, a taj sendvic ce mozrarti skupo da platis kad se podvuce crta jer si ucestovao u unistenju svog kluba
D

Dejan Pizon

pre gotovo 3 godine

Da li je realno Kataia da prodaju,nemogu da verujem sta rade.
G

Gost No.1

pre gotovo 3 godine

Sav grobarski trud, celodnevno botovanje, demantuje se veoma lako, "četiri titule, dve Lige šampiona, tri Lige Evrope, dva proleća u Evropi"! Hehehe pozdravljaju vas i mašu vam Terza i Mita sa lepo popunjenog stadiona hehehe A, vi razmislite do derbija, kako sa dve zamlate na mestu stopera i pogubljenim bekom još niste primili gol, zašto vas u ligi protivnici ne napadaju...itd
V

Vaćaroš

pre gotovo 3 godine

Vazi brt. Hehehehehe

Nikola Jokicic

pre gotovo 3 godine

Uprava napolje!!!

Delija

pre gotovo 3 godine

Ako sam dobro razumeo RIŠAIRO ce orvo da razmisli dali ce u ZVEZDU ili ne..... ovaj polovnjak iz kineske druge razmislja, TO NI SLUCAJNO NE SOVODITI U KLUB. Terzicu znas i sam da si na staklenim nogama. DELIJE SEVER
0

0211

pre gotovo 3 godine

Čuj ti njih, milion mnogo. Samo pare da se ne daju. Ej, teško zlo.
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

Jok nije mnogo,pa mi ne možemo da prodamo nikog ni za pola,Partizan Sumu i Zdjelar u paketu daje za toliko para.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Bez paljbe na gurku. Opet se Don Terzoni igra sa parama koje tek treba da stignu. Ništa protiv Čumića i Rišaira ali ima znatno boljih (i što je bitnije U FORMI) igrača na tržištu. Ova dvojica su samo zreli za ugradu. UPRAVA NAPOLJE!!!
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

2 dobra igrača. Vidim po komentarima da ih se neki već boje pa pljuju li pljuju.
Г

Гералт

pre gotovo 3 godine

Ма све продајте само немојте Гобељића!!!! Терајте се бре више у мајчину!!!!!
I

Ili,ili

pre gotovo 3 godine

Danilo mu menadzer,jedino logicno objasnjenje
S

SI0ba

pre gotovo 3 godine

Pa ko bi tog mučenika kupio? Ni za džabe ga niko ne bi uzeo....ma ni da mu u džepove staviš 1.000.000€ i ponudiš ga nekom, ni tada ga ne bi uzeli!!!
s

soren

pre gotovo 3 godine

A zato "majstori" iz uprave Kamenovica i Cumica pa i Randjelovica, nisu doveli dok su igrali u nasim klubovima, nego sada placaju razne pozajmice i razigravaju igrace drugim klubovima. Tu se jos jednom pokazuje sva nesposobnost trenutnog rukovodstva.
N

Nikola021

pre gotovo 3 godine

Puno milion za Cumica koji je razbijao jos dok je u Radnickom igrao,a nije puno 1.200.000 za Falka ili za debelog Dionija.Prodali ste Gavrica kupite Cumica.Decko je top igrac.Ne ciganite se.
L

Luja

pre gotovo 3 godine

Toliko je Čupić top igrač da nigde ništa nije uradio. Mnogi ga se ne sećaju ni dok je bio u Radničkom.
N

Nikola021

pre gotovo 3 godine

Ti da gledas fudbal secao bi se.I nije Cupic,nego Cumic.Decko je mlad,brz,igrao je odlicno u Radnickom.
b

bfgfg

pre gotovo 3 godine

da jeste brz i sve to sto si nabrojao, ali samo u Radnickom koji je pod sumnjom i Uefe a svi znamo sta rade. Cumic nije nista pokazao u klubu koji je jedan od najgorih bio u La ligi 2. Voleo bih naravno da dodje i pre ovoga sam pisao i on i Randjelovic posto nemaju mesta u Oli da makar na pozajmicu se vrate u SL. Ali problem je milion evra za igraca koji ne igra, a za to mozes kupiti igraca koji je proveren. Samo ovo pitanje dal je realno da Cumica platimo isto koliko smo Gavrica prodali? Cumic trenutno vredi oko 800K a Gavric je 4,5 miliona evra vredeo u momentu prodaje uz to i mladji i vise pokazao u SL ako to gledas. Ovde je jasno sta se desava i samo kod nas, u nasoj ligi, se kupuje iznad cene a prodaje ispod. Janso je ko dan. Sto ne dovedemo i Adzica, veci je talenat od Cumica i usao u zadnju godinu ugovora?
G

Gost 4321

pre gotovo 3 godine

Cumic je klasican menadzerski igrac, u Metalcu ga je svim silama gurao tadasnji menadzer, sa 17 godina su ga izgurali u prvi tim, posle u Radnickom tadasnji sportski direktor, davao je golove uglavnom na namestenim utakmicama, nema kvalitet i karakter za Zvezdu
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Фале ти бек, први десни, и резервни леви, фали ти штопер(први ако иде Дегенек, резервни ако остаје), фали ти један централни бокс ту бокс вежњак, радилица да има ко да погура уз Кангу и Санога, и на крају индијанско-напредно-лоповски руководећи кадар доводи петог шпица и једанаесто крило! Пре сам се бојао сценарија ОФК Београда, сада га прижељкујем јер реално ово што банда сада ради је много много горе. Нек нам је Бог у помоћи

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Dečko promeni klub za koji navijaš a OFK priželjkuj tom novom klubu.
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

A sta bi ste vi? Da dovodite igrače za džabe i da valjaju?
M

Muharika

pre gotovo 3 godine

Terzic ima optuznicu. To je fakat. Nije doveden da napravi zdrav sportski i poslovni ambijent. Vec da ispumpava pare iz kluba. Pise saopstenja, zamazuje, krije se iza tudjeg uspeha. Cak ima i armiju placenika na tribini i internetu. Kao i sve danas u Srbiji, radi se od danas do sutra iskljucivo za sopstveni interes.
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Gde je ta optužnica, brt ?
M

Muharika

pre gotovo 3 godine

U fioci brt. Ceka se da zastari. Hehehehehe
M

Muharika

pre gotovo 3 godine

Terzic ima optuznicu. To je fakat. Nije doveden da napravi zdrav sportski i poslovni ambijent. Vec da ispumpava pare iz kluba. Pise saopstenja, zamazuje, krije se iza tudjeg uspeha. Cak ima i armiju placenika na tribini i internetu. Kao i sve danas u Srbiji, radi se od danas do sutra iskljucivo za sopstveni interes.
G

Goster

pre gotovo 3 godine

jedino ako odu Ben,Falko,Ivanic,ne vidim poentu gomilanja 15 krila a ako im je falila brzina što su onda prodali Gavrića i Radulovića poslali na kaljenje više su pokazali nego Falko a i ovaj Čumić je isti tip igrača kao Gavrić,Risairo je ok ako ode makar 2 igrača sa krilnih pozicija a čak i 3 da odu mislim da zvezda ima 10 igrača sad trenutno viška a bekova nema ni za lijek,prodao bih falka,Bena(ima dosta godina veliku platu moze neko mladih da se razigra)dionija,gobeljica,bakajokoa,Nikolića(ocaj teški ko je rekao da je on talentovan treba diplomu da pocijepa)Njegoš,Babić ili pankov,Eraković je teška rupa eto ako neko hoće da ih uzme i džabe na njihovim platama može zvezda da uštedi da kupi 3,4 igrača možda da se sete da plate skauta za južnu Ameriku nekad eto da ne uzima dinamo i ludogorec
0

0211

pre gotovo 3 godine

Uskoro odlazi Ivanić pa da nas zamažu malo.
O

Ognjen Drinski

pre gotovo 3 godine

Mi nemamo ni jedno krilo osim Srnića koji kod tzv. mistera igra zadnjeg veznog. Neupotrebljivog Bakajoka ne računam. Ben, Falko i Katai nisu krila niti to mogu biti jer nemaju brzinu. Gavrić je bio krilo i bolji je i od Čupića i ovog drugog.
G

Gost za drinskog

pre gotovo 3 godine

Katai je za Srnica Ben Džonson.
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

mi umesto da dovedemo bekove, rasprodamo sredinu terena i recimo prodamo krstovica za milion zbog godina, ne mi necemo dovesti krila opet, ali cemo zato da dovedemo u vezi 3 igraca jer ide ivanic...pa ovo nema nigde...prodajte petrovica i nikolica kad vec necete da im dajete sansu i zalivadite krstovica, ostavite dionija da bude rezerva pavkovu i dovedite dva krstena krila, pa makar to bio i dusko tosic koji je svaki put ginuo na terenu i ima krsten centarsut. ne znam gde gori sa prodajom ivanica, pa vise para mozes da uzmes na pobede u Le i kasnije recimo u nokaut fazi Lk ako ostavis tim, nego da krenes sad da ih krckas...
g

gagynbgd

pre gotovo 3 godine

Pa niko nije lud sa dadne 300 000 evra za Krstovica, a ne jedan milion evra
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Ispravka na dva mesta sam napisao krila umesto bekove. Ima baka jos klubova koji su u kanalu kao mi i kupuju truba. Sto ne ponude krstovica nekom u superligi i jos par igraca sa pravom preceg otkupa ako prorade. Ima resenja da se skinu ljudi sa platnog spiska, ali to nekima nije u interesu, u interesu im je da dobiju deo. Mogli su na mnogo suptilniji nacin da ispumpaju lovu iz Zvezde a ne ovako ocigledno.

Norwegianviking

pre gotovo 3 godine

Cumic je ogroman grobar i to svi znaju tako da od toga nema nista
A

Ada

pre gotovo 3 godine

Ha,ha znam mu celu porodicu, svi navijaju za Zvezdu!
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

I Nebojša doktor Čovke je grobar, brt, šta to ima veze? Hehehe
D

Deca smo ovog grada

pre gotovo 3 godine

Vidim i ti si glodar....a znaš da mi volimo da glodarima k..e usta stavljamo!
P

Pametnom dosta

pre gotovo 3 godine

Evo dugo čitam sportske vesti ali nikada ne ostavljam komentar. Jedna stvar, svako ko se malo razume u finansije klubova, shvatiće da ovde nešto ne štima. Naravno, svi znaju ko sa kim, koliko i kada. Ali ljudi ostavite se više ovog fudbala, ovo je sve izgubilo smisla još pre par godina. Umesto da se sredi liga, da sa minimum 4 jaka tima budemo konkurentni na tržištu i u Evropi, sve se sada svelo na Zvezdu i Partizan! Ogromni su novci u igri koji završavaju u zatvorenom krugu ljudi koji vode fudbal već 20 godina!! Kakve rezulate očekivati? Dete preko igrice napravi tim konkurentan za Ligu Šampiona kroz par sezona, dok ovi nazovi naši ne mogu to za zadnjih 10 god! Postali su kao penzionersko društvo. Mladima se ne daje prilika. Nepotizam na svakom ćošku, ako imaš dobrog menadžera kažu da si talentovan, dok od lepote fudbala ništa, kvalitet igrača jedva za prosek. U nižim ligama sam gledao na stotine kvalitetnijih utakmica. Žalosno je što se i dalje gaji nada da će ovde fudbal biti kao u Evropi, zaboravite na to. Ovakvo će nam stanje fudbala biti još narednih 10 godina! Okrenite se Vašim životima ili nekom drugom sportu! Sportski pozdrav!
O

Omorika

pre gotovo 3 godine

Sta bi Terzic radio da nema 6 miliona od telekoma i gasproma? Pa jos 6 miliona za ucesce u ligi evrope, tu je i par miliona za tv prava u domacoj ligi i evropi, pa milion do dva na ulaznice, pa bonusi za pobede u ligi evrope, dakle covek barata sa 15 miliona svake godine i to ne racunajuci transfere jer se ponesto zaradi i na tome, mrvice al se zaradi, i sad zamislite kad on izadje onako izbecen pa kaze kako Zvezdi treba 30 do 50 miliona svake godine samo za zivot, i onda shvatis da je poenta tog spinovanja to da se prikrije gde ispari ovih 15 miliona koji su neka realna zarada a uopste nije mala cifra, kazu velike su plate u Zvezdi, ok kolike su to plate? Nemojte da mi kazete da 30 ljudi sa sve strucnim stabom ima pola miliona godisnje? Evo ja se ubih desetoricu da nabrojim a kamoli 30, onda koja je to prica od 30 miliona? Za koga? Kome bre? Odakle dugovi na 30 miliona stojimo po poslednjoj prici? Kupuju se igraci koje niko nece, uzimaju se na pozajmicu, vracaju se karijere, evo ovaj ni u Kini vise lopte ne igra, i sta ce on kod nas? Kakav Cumic? Sta je to? trange frange opet sa Olimpijakosom a da se malo ocese i Toncev, kakvi bre brzi napadaci? Pa tako su i onog Spiridonovica izbrzali pa mu dadose 100 hiljada na ruke samo za potpis, za Dionija i Falka nesmem ni da pomislim koliko je tu para izbijeno, ok mi igramo tu evropu i imamo te titule sve stoji ali ljudi moji sve ostalo je tako deprimirajuce i amaterski uz gadjanje ciframa koje nas sve ovde kolektivno u mozak ubijaju, molim nekog da zaustavi ove ljude.
M

Milijaš gospodin

pre gotovo 3 godine

Pod ugovorom ima preko 110 igrača, to je sa spisak od prošle godine sa ovog sajta gde su bili navedeni svi igrači.. Gde su svi ostali treneri, čistačice, domari, kuvari, konabari, vozači, baštovani.. Bez lš je činjenica da se posluje u minusu od 10 tak miliona evra godišnje, još kada ne ide prodaja igrača...

cfdf

pre gotovo 3 godine

#Milijaš gospodin@ Jeste sigurno da dajes na kuvarice i bastovane tolike pare i toliki minus. Igraci koji su pod ugovorom vise od pola ide na pozajmice i taj klub im placa platu. Ma sve kada se sabere to sto si nabrojao ima izdatke kao sto Gobeljic ili neko bolji Kati ima platu mescnu. Branis neke stvari koje su neodbranjive kakve kuvarice i bastovani prave minus u kasi? Jel DInamo Zagreb isto ima to ili igraci rade bastovanluk, i kuvaju? Imaju vece plate svi zaposleni a narocito igraci, imaju tri puta vise igraca na spisku i kako onda imaju toliko para? Mamic je to i govorio kad je bio koliko su u plusu.A taj Dinamo nek se ljuti ko hoce, on je smeh za Zvezdu koliko ona ima mogucnosti za zaradu i kakav je ona svetski brend u odnosu na taj Dinamo koji nije dalje iz okvira Balkana izasao. Ajde ovde da pricamo bajke najbolje je tako
M

Mrsoja

pre gotovo 3 godine

Pa ljudi moji imamo gobeljica,on je fudbalska gromada,treba iskoristiti njegov potencijal,on moze igrati na svakoj poziciji,samo se plasim da nece otici u nekog evropskog velikana jer mu je istekao ugovor,terzo brate reaguj dok nije kasno
S

Sipaj usno

pre gotovo 3 godine

Sta ovi iz uprave rade,mili boze al se.krade,nasuti nevces moci,brzo cemo na ofk-ine grane doci.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Inace, mislim da je mnogo bitnije da imamo pokretljive a ne brze igrace. Jer ekipe u nasoj ligi stanu u bunker, i tu brzina ne pomaze jer nema prostora. Ali brza kretnja igraca pomaze dosta. Tako da pokretljivost je bitnija od brzine. Dok u Evropi i brzina znaci dosta, kao i vec pomenuta pokretljivost.
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 3 godine

Svi su na prodaju osim Gobeljića...
G

Gost No.1

pre gotovo 3 godine

Koliko botovskih komentara na dve, tri vesti o Zvezdi, isto kada botivi hvale predsednika kad obiđe neko selo "naš predsednik je vredan", "nas predsednik je msrljiv i radi 20h dnevno", "naš predsednik miski o narodu i zemlji"...Užas koliko ste jadni i bedni.
3

32 titula

pre gotovo 3 godine

Tako je,samo sto ja to na banalniji nacin objasnjavam da bi svima bilo jasnije. Samo bacis varalicu za soma i odmah krenu kapitalci da grizu. Evo iz zajebancije samo da puste vest u Zvezdu dovode recimo Kavanija botine bi mu pronasle hiljadu mana a tek strucnjaci za finabsijsko poslovanje da ne pricam.
L

Lazaros

pre gotovo 3 godine

Imali ste Cumica ispred nosa ,pre godinu ipo Dana .Al ajde nema veze ,kupite momka ,dobar igrac ,za Risharia Zivkovica stvarno ne znam iskreno,ako nema izlazne klauzule Prema Kinezima I da je sloboda. igrac onda sto da ne .Nek probaju ,mozemo samo da dobijemo zato sto je on ipak skolovan igrac I ima veoma dobru brzinu ,jo's da poradi na zavrsnici I bilo bi to Ok .Kupite vise bekove ,Roda 4 tu godinu gura Sam ,nadjite nekog desnog beka koji je makar malo bolji od ove dvojice .Generalno juce Gajic 2 asistencije ,Ali u defanzivi skripi ,Gobeljic je limitiran totalno ,Ali on kad igra znas da ce dusu da ostavi na terenu I da je Veliki Zvezdas I za to mu skidam kapu ,borben je .Nama treba prototip modernog beka ,ima li su Darka Lazovica pre isto godinu ipo Dana ,istekao mu ugovor .Mogli su da mu daju cifru I bonuse Dobre ,pa mi mozda I vratio se .
g

gosy

pre gotovo 3 godine

Lazovic je javno rekao da ga ne zanima povratak u nas fudbal.
A

Ako do sad

pre gotovo 3 godine

nisi shvatio niko sem menadzera nije imao Cumica ispred nosa.
G

Gost cccc

pre gotovo 3 godine

Muka mi je vise od ovog olimpijakosa,uvek su nam ga zavukli kad su mogli ...
F

Fon

pre gotovo 3 godine

Cumic je odlican igrac, mislim da bi odlicno dosao Zvezdi!
G

Gost 4321

pre gotovo 3 godine

vidi se da se razumes u fudbal ;)
c

crvena zvezda 45

pre gotovo 3 godine

Znači prodamo Gavrića za 1.2 mil da bi doveli Čumića na otkup od 1 mil? Čumić ne ispunjava ni uslov bonusa, iskustvo prejadno, one season wonder u Radničkom i onda katastrofalna sezona u drugoj ligi Španije, vrlo zanimljivo razmišljanje kluba, o Živkoviću bolje i ne počinjati, sa 25 god isteran iz kineske lige...
G

Gostiona

pre gotovo 3 godine

Da li je moguce da Zvezda ne dovede bar Petkovica za desnog beka, samo da ne gledamo Gobelju i onog izgubljenog... da ne kazem da skaut sluzba mozda pronadje neko jos bolje resenje...
D

DP

pre gotovo 3 godine

Sta reče, ode kući pa ce razmisliti??? Hehe, ma tjeraj se nazad u drugu ligu... Slobodno mogu reći, da se nas dvadesetak sa ovog portala angazujemo, garantujem da bi za pet god, koliko se Markela i Tarzo "bore" našli krštenog beka, krilo i napadača a da se ne ogradimo dinara!!! Poz
d

darkokk

pre gotovo 3 godine

obojca su navijači Partizana to su u prošlosti izjavljivali,ciganima sada to nesmeta
G

Gost❤️❤️❤️❤️❤️

pre gotovo 3 godine

Moze Cumic, moze Zivkovic! Zato sto mi nemamo klasicno krilo, nemamo igraca koji bi zamenio Kataia ukoliko ne igra, Falko nije igrac za krilo on je igrac koji bi trebao da se rotira sa Ivanicem, zato sto bi nam trebao u timu i igrac koji bi mogao da odigra i u spicu ali totalno drugaciji tip od Pavkova. Uz dolazak Ohija to bi bilo to sto se tice ofanzivnog dela tima. Samo sta je sa levim bekom jos uvek se pitam?!
r

reflektor

pre gotovo 3 godine

A neznalice jedne dovedite 2 krstena beka i jednog stopera! Kakve su ovo kombinacije?
G

Gorionik

pre gotovo 3 godine

Zvezda ima vec 12 igraca u veznom redu i + ova 2..samo tovari.
M

Majestro

pre gotovo 3 godine

Cist amaterizam!
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Cumic ?! Dao lik na 30 tekmi u La ligi 2 jedan gol i namjestio 2. Ok tek mu je 22 godine mozda eksplodira, ali da se da prava sansa Falku da igra iza spica ne bi bilo potrebe ni za Zivkovicem, niti Cumicem. Dioniju treba isto utakmica pa da vidimo valja li ili ne.
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Molim vas gospodo iz mocart sporta, nemojte vasim tekstovima od jutros da srozavate i spustate klub kakav je CZ na najnize grane. Ako ga vode dr i Mita to je dovoljno, nemojte i vi ovakvim tekstovima da pravite dno od kluba. Hvala vam unapred.!!!
h

hmm

pre gotovo 3 godine

ne moze milion. a sta bese sa la parom i falkom. ovaj ne moze da bude gori od falka
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

Terza kombinacija i kriminal politika.. Prodas Gavrica posto zasto, a dovodi 'brze' igrace da razigravas i vracas u zivot.. Naravno uz kombinaciju Terzinog malog i samog tate.. Koji lopovi sunce ti je..
R

Republika Srpska 2

pre gotovo 3 godine

Pa ovo je već toliko besramno od čelnika Zvezde, da su za tjeranje motkama iz kluba.Samo da se troš pare i kupuju-prodaju igrači da se uzmu provizije na poslovima.Pa šta će im više krila kraj Kataija, Bena, Falka?!Koga će na klupu da bi igrali ovi novi igrači?Samo da se pare izvuku iz kluba, ostalo njih ne interesuje.
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Ово је последњи пут да коментаришем небулозе ове управе. Ово је дно дна, доводимо играче нивоа Спиридоновиќа и Вукановиќа, какав Чумиќ, какав Ришаиро они да нешто вреде играли би негде. Доводиш Дионија, па га за месец дана тераш, последица по клуб је пола милиона евра. Алоо, ко кога овде ј--е, терате Фалка, доводите Чумиќа, цццц! Дуг је сигурно 60-70 милиона!
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Na kraju 2020 g po APR u dug bio veci od 7 milijardi dinara.
G

Gandalf od Sherifa

pre gotovo 3 godine

Pa da, da nešto vrede igrali bi negde i ne bi bili potencijalna pojačanja za zvezdu
G

Gost zoom

pre gotovo 3 godine

Ok,fali brzine po krilima ali ne treba sada dovesti 10 igraca bukvalno na tim pozicijama.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Sve je to lepo, samo sto opet a) ne dovodimo beka b) opet dovodimo krila c) teramo napadaca a nemamo zamenu. Lud, ludji, najludji, Zvezdina uprava.
L

Lud,ludji,broj

pre gotovo 3 godine

Sve je to za ku..c.moj.
M

Maestro

pre gotovo 3 godine

Da imamo neke dobre skaute odavno bi oni snimili tog Cumica,Randjelovica,Tedica,Stuparevica,Birmancevica,Kamenovica i doveli ih i posle uzeli pristojan novac za njih a ne da dovodimo Ruiza,Edsona,Fibela,Moucea,Zandera,Kanjasa,Van La Paru,Rikardinja,Dionija...
Z

Zoro

pre gotovo 3 godine

Svaka čast kako se seti svih ovih bolida.
M

Maestro

pre gotovo 3 godine

Da imamo neke dobre skaute odavno bi oni snimili tog Cumica,Randjelovica,Tedica,Stuparevica,Birmancevica,Kamenovica i doveli ih i posle uzeli pristojan novac za njih a ne da dovodimo Ruiza,Edsona,Fibela,Moucea,Zandera,Kanjasa,Van La Paru,Rikardinja,Dionija...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

UPRAVA NAPOLJE!
A

AcaPN

pre gotovo 3 godine

Čekajući Godoa, u ovom slučaju Živkovića. A ne znam da l' dvojac Terzić&Mrkela obavešteni da Birmančević "slučajno" ponovo dao gol za Malme? A da, dečko nema kvalitet da igra za Zvezdu, uz to veliki je "grobar". E, blago nama sa vama.
G

Gost Pele

pre gotovo 3 godine

Nisu htele vođe navijača Birmančevića, pošto je igrao za petliće Partizana.
S

Sale3006

pre gotovo 3 godine

odigrao je Birmančević 3 utakmice i za prvi tim Partizana. Njega i Bogosavca poklone Čukaričkom i ovi lepo uzmu pare na njima a Partizan do sada nije našao boljeg levog beka i krilo od ove dvojice. To su naši najveći klubovi, samo kombinacije skautin nista. Pa ima navijača koji bi skautirali igrače za džabe i bolje od ovih vajnih stručnjaka.
K

Koherentan

pre gotovo 3 godine

Okej sve, nista protiv ovih momaka nemam, ako dodju uopste mozda se i pokazu, vreme ce pokazati. Ali sta cemo sa bekovskim pozicijama? Desnog beka NEMAMO, Gobelja i Gajic mogu eventualno rezervni bekovi u LLSL da budu, mi za Evropu nemamo desnog beka. Na levom beku imamo solidnog Rodica al covek je sklon povredama, i tu moramo imati rezervu.. Znaci nama hitno trebaju DVA beka a oni gomilaju krila...
Х

Хафнарфјордур

pre gotovo 3 godine

Милион евра пуно?? Па то ни пре 10 година није била озбиљна цифра у свету фудбала блиском Звезди као клубу, камоли данас... И какав квалитет можеш наћи у 2021. за те паре да прави разлику у Звезди? Добро ми још и играмо и правимо резултате с обзиром за које паре доводимо.. Милион евра је одавно прескочена цифра у којекаквим Олимпијакосима, Ференцварошима, Лудогорецима, итд.. који су нашег ранга и са којим се такмичимо...
G

Gost75

pre gotovo 3 godine

Fali još tekst za Kamenovića od jutros. "Magla svuda, magla oko nas iz daljine jedva čujno dopire tvoj glas magla svuda, magla oko nas prekasno je, uzaludno, sve je dublji jaz..." E baš je ovakvo stanje.
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

A zasto prodati Falka koji je em mladji od vecine igraca em sto je za neke dr fudbala jel problem jezim pa Mr zna Italy 🇮🇹 a I ovaj iz France 🇫🇷 zna Engleski a Srpski veze bolje nego Mrkela e o tome stalno pisem kako da odu Randjelovic I Cumic pored celikog znalca za upola manje kesa sad bi da ih dovedu al za duplo vise pa jer smo mi glupi ili imamo mnogo para pa dajemo I sakom I kapom pa ova dvojica kostali ji manje nego La para
S

Snoopy

pre gotovo 3 godine

Koliko mi imamo igrače na platnom spisku??? Ne zna im se broj otprilike ko psz i siti
Ž

Željko ®

pre gotovo 3 godine

Problem 1 milion € za igraca od 22 godine??? Resenje je jasno.Ako igrac vredi lako ce se zaraditi na njemu i da se plati taj milion,ako ne vredi,ne treba nam ni dzaba da dodje.
S

Spgha

pre gotovo 3 godine

Lud zbunjenog
e

esex

pre gotovo 3 godine

doveli nespremnog dionija a sada bi da ga se otarase i dovedu nespremnog zivkovica koji u 2 ligi kine nije imao mesta..doveli falka,gurali ga na krilo a on desetka i sad bi da ga oteraju.odbili ponudu za babica a sad i pankov igra pre njega.maltretirali degeneka a sada kukaju sto je povredjen i sto nema kvalitetnog resenja da igra sa dragovicem..u startu sklonili pavkova a on nam doneo ligu evrope.pustili milunovica i unazadili nam prekid..projektovali prodaju gavrica za 5miliona a pustili ga za 1milion..gurali njegosa i nikolica godinu dana kao bonuse a njima opala i forma i cena..guraju krstovica da bi se utalili sa rajom bozovicem..potkupili sever da se ne bi pevalo uprava napolje..dekiju svaka cast kako nije poludeo i pobegao u italiju.
D

Djole...

pre gotovo 3 godine

Kupi mi tata nove igracke ove od pre mesec dana mi se ne svidjaju... -Pa odakle pare sine??? -Pa uzmi...drzavne su sta te briga...nek poskupi struja...smanji penzije...povecaj porez...ajde tata...
F

Fiume

pre gotovo 3 godine

To ce da poskupljuje zbog janicara koji se vratio iz ljubavi.
I

Insajder znanja

pre gotovo 3 godine

Opet da pojasnimo NEZNALICAMA!!! Zivkovic nije nikakav propali igrač kojim ste nazivali i Radonjića splavara on prodat za 12miliona evra + Zvezdio doneo Evropu Titulu i još mnogo toga.. kao i u praksi NEZNALICE su ustvari oni koji ne znaju kako izgleda renovirani stadion Rajkk Mitić . Salu na stranu Zivkovic bio bio top pojačanje. Mnoge su sličnosti između njaga i Radonjića stim da za Živkovića nema mrlja u svom CV-u.
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Озбиљно? Топ појачање!! Еее, па нисмо знали! Онда је ок! Има нешто у презименима играч, реко својевремено легендарни Дејан Анѓус, мислио на Полетановиќа! А замисли тек Живковиќа!
l

lisabon

pre gotovo 3 godine

bešiktaš poslao ponudu za kataija
G

Gost sa marakane

pre gotovo 3 godine

Delije,budite spokojne. Sale zavrsava karijeru u Zvezdi!
3

367

pre gotovo 3 godine

Otkud znas?
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

Kurir- kupuje se na trafici, ali nisu novine…
l

lisabon

pre gotovo 3 godine

ne znaci da ce otici, al sa ovom upravom nikad se ne zna
G

Galaktikosi

pre gotovo 3 godine

Nema veze što imamo jednog normalnog beka a koliko hoćeš ofanzivaca.
M

Mika iz Trstenika

pre gotovo 3 godine

Pa nije bas da imamo krila posebno ne brza kakva se danas traze, posebno posle odlaska gavrica, ben je sve samo nije brzo krilo, isto tako i falko koji po meni treba da igra iza napadaca,
G

Gost992

pre gotovo 3 godine

Upravo to , vec sezonama unazad samo Rodic je donekle krsten bek a oni dovede po 5 , 6 ofanzivaca po prelaznom roku
B

Bokili54

pre gotovo 3 godine

Sa kime Terzic ima dobar odnos osim sa AV???
G

Gost za ovim stolom

pre gotovo 3 godine

Čumić, Bože me sačuvaj, jedna od većih, ako ne i najveća prevara one sezone Radničkog koju je Lalat kleo sa "ovoga mi krsta", neverovatno stvarno, još milion obeštećenje, a za Falka i Dionija nema mesta, superiška...
9

951357

pre gotovo 3 godine

Cumic je harao ligom te sezone, decko razbija. Bolji od svih vasih isforsiranih "talenata".
A

Ada

pre gotovo 3 godine

Vidi se koliko pratis fudbal, cumic nije ni igrao kod Lalatovica, nego sledece sezone kada je bii ubedljivo najbolji igrac Radnickog a mozda i cele lige
G

Gost za ovim stolom

pre gotovo 3 godine

Najbolji igrač lige ahahahagaha urnebesno, i onda ode najbolji igrač u Španiju u ligu gde je Sadik superstar i da 1 gol na 30 nastupa, sezona vredna milion evra ispisano svugde.
A

Au

pre gotovo 3 godine

Pa mi propalog talenta koji je popio otkaz u drugoj kineskoj ligi čekamo da donese odluku da li smo dovoljno dobri za njega?? Sa druge strane mnogo nam je da damo milion za jednog perspektivnog igrača koji bi u budućnosti mogao višestruko da se preproda, i pored ovolikih igranja Evrope i svog dobijenog novca. Ali zato nije problem da se da 500 hiljada za pozajmicu jednog igrača od 30 godina koji će posle mesec i po dana biti proglašen od istih onih 'stručnjaka' što su ga dovodili sa 'promašaj'.
M

Mršav

pre gotovo 3 godine

Taj ne dolazi, čime razmišlja.Sigurno ima još ponuda .
c

crvena zvezda 45

pre gotovo 3 godine

Najmanji su nama problem Mrkela, Terzić i ostali ako navijači sami misle je Čumić perspektivan igrač i neko vredan miliona evra - _ -
G

Gost1987

pre gotovo 3 godine

Dobri odnosi dva kluba hahahahah. Smrdljivi Olimpijakos je uvek imao bolji odnos sto se tice transfera sa komsijama nego sa nama.
V

Visente Del Boske

pre gotovo 3 godine

Ma koji Cumic,ovaj drugi iz olija Randjelovic je 3 puta bolji
b

brxysd

pre gotovo 3 godine

I kosta 5x vise...
9

951357

pre gotovo 3 godine

Samo sto njega Olimpijakos nece da da
A

Au

pre gotovo 3 godine

A i šta će nam bekovi, Gobelja i Rodić u životnoj formi, Robertson i Trent se stide, ne treba nama to, NAMA TREBA MALO BRZINE U NAPADU procenio čuveni duo Glup i Gluplji.
z

zum zum

pre gotovo 3 godine

ubiše se svi da dodju u Zvezdu, a I velika je potražnja za trenutnim viškovima u Zvezdi. Koliko neozbiljni likovi vode naš klub...
L

Leonardo22

pre gotovo 3 godine

Sramota i bruka, Ben ostaje a Falko da se proda, Ben 33 godine, padavičar daje golove sa gol linije ali stručnjak Terzić i master Mrkela vode klub u stanje OFK. Čuj Čumić kanta od igrača ne može da prođe u Oli pa ajde u Zvezdu, blam.
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

Ti se razumes kao Marica ...Tebi bi Inzagi bio na klupi,posto nista drugo nije znao osim da da gol sa linije,ali covek jedini znao gde ce da dodje lopta.
G

Ga svajl

pre gotovo 3 godine

Zadnjih 5 godina doveli smo 100 krila,a beka ne znam jesmo li dvojicu.

Lanmi23

pre gotovo 3 godine

Jesmo, Hajdina... 🤦🏻‍♂️
Č

Činjenica malo

pre gotovo 3 godine

Pa bekove imamo godinama. Desno krilo nemamo.

Boooming

pre gotovo 3 godine

pa juce pisete kako dolazi i Tosic, a danas da je resenje na levom beku u magli.
F

FKCZ991

pre gotovo 3 godine

Tosic ne igra beka jos OI u Pekingu 2008.
m

madmix

pre gotovo 3 godine

tošić je doveo rišaira pošto ga je on primio u bg,igrali u kini zajedno,nikakve veze oko transfera nema
h

hmm

pre gotovo 3 godine

tosic nije bek vec 10 godina