Ono kad si doktor! Ibrahimovićev projektil teško ranio Vučicu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.10.21. | 21:22

Sjajan pogodak Šveđanina iz slobodnog udarca u 25. minutu

Mnogi su skloni tome da kritikuju Stefana Piolija zbog toga što Zlatana Ibrahimovića stavlja u tim pre Olivijea Žirua, čak i onda kada deluje da je Francuz u boljoj formi. Ipak, večeras je fenomenačni Šveđanin na delu demonstrirao zbog čega je to tako. Preuzeo je odgovornost u 25. minutu, kod slobodnog udarca sa 18-19 metara udaljenosti, i onda poslao prizemni projektil u surptotan ugao gola na kojem je stajao nemoćni Rui Patrisio.

Akcija je bila uigrana, dvojica igrača Rosonera su zaklonila portugalskog čuvara mreže, ali je pre svega bilo neophodno da Ibrahimović izvede slobodan udarac na pravi način. Ne samo da je bilo na pravi način, već je bilo perfektno. Patrisio je primio gol u svoj ugao, pa i na njegovu dušu idu zasluge, mada je pitanje da li je mogao bolje u ovoj situaciji.

Izabrane vesti

Inače, Ibrahimoviću posebno prijaju mečevi sa Romom. Ovo mu je bio 22 meč protiv Vučice i ukupno 13. pogodak, uz četiri asistencije.

Milan je slavio na Olimpiku i krenuo u poteru za Napolijem, koji je danas slavio u Salernu i samo na kratko se osamostalio se na čelu Serije A.



tagovi

Zlatan Ibrahimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara