Opet Srbin posle ponoći - Marković u Fulamu!

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.02.19. | 01:24

Doskorašnji fudbaler Liverpula do kraja sezone na Krejven Kotidžu

Sve je isto samo Slaviše Jokanovića nema. Prošle godine u ovo doba Fulam je poslednjeg dana prelaznog roka duboko iza ponoći uspeo da realizuje dolazak Aleksandra Mitrovića iz Njukasla, koji mu se višestruko isplatio, a noćas je isto uradio i sa još jednim nekadašnjim partizanovcem Lazarom Markovićem.

Naravno, s nadom da će im se opet posrećiti. Više nema dileme, zaboravljeni krilni napadač Liverpula na proleće će nastupati u belom dresu Fulama, koji ga je doveo kasno večeras i to šest meseci pre isteka ugovora na Enfildu.

Izabrane vesti

Marković (24) je stigao na Krejven Kotidž kao slobodan igrač i potpisao ugovor do juna 2019. godine.

Transferi Markovića u Fulam i Mišija Batšuaija u Kristal Palas bili su poslednji koji su čekali na overu u sedištu FA Engleske, pošto je dokumentacija poslata nešto kasnije, a konačna potvrda stigla je u 01.25 iza ponoći.

Marković je tako stavio tačku na neslavnih gotovo pet godina u taboru Crvenih u kojima se nije dokazao posle rekordnog transfera od čak 25.000.000 evra iz Benfike u leto 2014. godine. Ove sezone Markec nema nijedan nastup u prvom timu Jirgena Klopa, a tokom jeseni formu je održavao igrajući za razvojni tim Liverpula u čijem je dresu zabeležio dva nastupa i postigao gol.

Nekadašnjeg reprezentativca Srbije očekuje teška konkurencija u novoj sredini, pošto Fulam vrvi od krilnih fudbalera pa ga čeka broba za mesto u timu sa Širleom, Vijetom, Kebanom, Babelom i talentovanim Rajanom Sesenjonom.

Ono što je dobra stvar po Markovića je podatak da je tu i njegov nekadašnji saigrač iz Partizana i kapiten Fulama Aleksandar Mitrović koji će se sigurno potruditi da mu pomogne u brzoj adaptaciji na novu sredinu. Zanimljivo, prema navodima na sajtu Fulama upravo ga je srpski golgeter preporučio klupskim čelnicima kao zimsko pojačanje.

Dolazak Lazara Markovića oduševio je i jednog od čelnika londonskog kluba Tonija Kana.
"Lazar je nadareni mladi fudbaler. Zadovoljni smo što smo ga doveli iz Liverpula kao pojačanje za nastavak sezone. Poznat je kao dobar timski igrač, ima veliku podršku našeg menadžera Ranijerija i ima talenat da pojača naš napad. Napred Fulam", poručio je Toni Kan.

Foto: Fulam


tagovi

Lazar MarkovićZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara