Đorđević i Veselinović glavni kandidati za novog trenera Radničkog

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.05.22. | 18:28

Uskoro odluka čelnika niškog kluba

Iza Radničkog iz Niša je uspešna sezona. Posle dve godine klub sa Čaira se vratio u Evropu, ali odlični rezultati nisu ostavili Radoslava Bataka na Čairu. Bilo je jasno već početkom ove sedmice da iskusni stručnjak neće nastaviti posao u Radničkom, iako je, na iznenađenje mnogih, stigao do četvrtog mesta.

Klupa niškog kluba je trenutno upraženja, ali čelnici Radničkog nemaju mnogo vremena. Sezona počinje 9. jula, samo 12 dana kasnije Real sa Nišave kreće u kvalifikacije za Ligu Konferencija...

Izabrane vesti

Prema saznanjima Mozzart Sporta kao nasledinici Radoslava Bataka figuriraju Slavoljub Đorđević i Aleksandar Veselinović.

Posle odličnih rezultata sa omladincima Crvene zvezde Slavoljub Đorđević je prvo iskustvo u seniorskom fudbalu imao u Radniku iz Surdulice. Imao je više nego pristojne rezultate, stigao i do polufinala Kupa gde je, posle odličnog meča, poražen od Crvene zvezde u Beogradu – 2:1. Dovoljno da dobije poziv Vojvodine, i pokuša da napravi iskorak sa Starom Damom.

Nije uspeo. Pamtiće se da je odoleo Crvenoj zvezdi na početku prošle sezone, imao pristojnu jesen, ali usled brojnih organizacionih problema Vojvodina je posustala tokom proleća.

Sa druge strane Aleksandar Veselinović je poslednje dve sezone radio na bliskom istoku. Dobri rezultati u Spartaku iz Subotice, kasnije Čukaričkom, preporučili su ga Al Dafri iz Emirata. Posle šest meseci u Dubaiju Aleksandar Veselinović je preuzeo Al Batin iz Saudijske Arabije.

 


tagovi

Slavoljub ĐorđevićAleksandar Veselinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara