Komentari na vest

Osinjak na Alijanc areni: Flik i Braco se opet svađaju, sad zbog Boatenga

w

ww

pre oko 3 godine

Salihamidzicu otkaz odma. Ovakav trener se ne nalazi dok arogantnih klosara kao sto je on ima na svakom cosku
D

Dobar Loš Zao

pre oko 3 godine

Hansi, Hasan, Henes, hehehe. Flick je tražio ostanak Perišića ili dovođenje još jednog krila po njegovoj želji. Hasan je procijenio da im ne treba dodatno top krilo, jer će onda svi željeti igrati, a to bi moglo narušiti mir. I ovako, Sane je na klupi najčešće kada je Gnabry zdrav, pa je bilo dosta nezadovoljstva. Stoga je doveden Daglas Costa koji se neće žaliti što je zamjena. Međutim, on je 80% sezone povrijeđen i samim time promašaj. Profitirao je Musiala koji je dobio više minuta nego što je mogao i zamisliti. Sad je jasno da je najbolje bilo da su ostavili Perišića. Ali...vidjet ćemo ko će doći za sljedeću sezonu uz Upamecana. Definitivno Bayernu treba duža klupa.
K

Kukaa

pre oko 3 godine

Eeeeee toliko para imaju a nece da dovedu adekvatne izmene....
P

Podgoricanin89

pre oko 3 godine

Bajern igra najbolji fudbal koji sam gledao u zivotu, siguran sam da Fliku nece zamjerit i da ispane jer bez Lewandowskog i Gnabrija se znalo da ce bit pretesko. Jedino sto mogu da zamislim je da Flik sam ode i postane trener Njemacke.
M

Madridistaaaaa

pre oko 3 godine

Igra Bajern bomba fudbal, ali sa onom Barsom nijedna tim na svijetu ne moze da se poredi. Moje misljenje...
P

Podgoricanin89

pre oko 3 godine

Ime madridistaa je bijedan pokusaj da se prikrijes, znamo svi da balis na Messija. Iako je Barsa igrala fenomenalan fudbal tad, utakmice su znale da budu dosadne sa onolikim posjedom. Ovaj Bajern osim sto ima uvijek veliki posjed igra bas brzo i konstantno prave sanse, za razliku od tadasnje Barse koja je znala da kruzi oko kaznenog po pola sata pa onda go da da. Ovaj Bajern bi osvojio Ligu Sampiona opet vrlo lagano da im se Lewa nije povrijedio.
F

Fabri

pre oko 3 godine

Sa obzirom kakav fudbal Bajern igra, tesko da je tu Braco zaštićen mnogo, posebno sto nije nemac.. A kikseva poput Koste,Motinga,Nibela ima ove sezone
Q

Qyq

pre oko 3 godine

Kosta je dosao samo da popuni poziciju, imaju vec komana gnabrija sanea milera, a nibel je doveden da brani kad ode nojer, i to je za dzabe dosao, tako da nisu neki kiksevi
I

Istina je

pre oko 3 godine

Brazzo je zasticen kao beli medved jer Uli stoji iza njega inace bi najverovatnije leteo kao kufer!