Dušan Vlahović (@Reuters)
Dušan Vlahović (@Reuters)

Oštre reči Fabricija Ravanelija: Juve ima četiri boda manje zbog Milika i Vlahovića

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.02.24. | 16:20

Bivši golgeter tvrdi da su Poljak i Srbin glavni krivci za samo jedan bod Juventusa iz prethodne dve utakmice

Nevolja nikada ne ide sama. Tako je i ovaj put u Juventusu, pošto se Torinezi nakon poraza u Derbiju Italije od Intera (0:1) susreću sa potencijalnim odsustvom napadačkog tandema Dušan Vlahović - Federiko Kjeza.

Obojica su sinoćnji meč završili sa nelagodama, pa su danas morali u ambulantu. Vlahović zbog bola u butnom mišiću desne noge, a Kjeza zbog otečenog desnog stopala. Lekarskim pregledima utvrđeno je da povrede nisu ozbiljne prirode, ali će stanje dvojice igrača biti redovno praćeno narednih dana i još se ne zna da li će moći da igraju protiv Udinezea sledećeg ponedeljka, piše Tutosport.

Izabrane vesti

Porazom od Intera Juventus je ostao na drugom mestu Serije A, s tim da sada za rivalom iz Milana zaostaje četiri boda.

S obzirom na to da Juventusu predstoje tri utakmice sa rivalima iz donjeg dela tabele (Udineze, Verona. Frozinone), moguće je da će Masimilijano Alegri redukovati minutažu Vlahoviću i Kjezi kako bi bili maksimalno spremni za teže okršaje sa Napolijem i Atalantom početkom marta.

Među onima koji su očekivali više od Juventusa u okršaju sa Interom je nekadašnji napadač Fabricio Ravaneli. Bivši golgeter kritikovao je ekipu zbog lošeg pristupa utakmici i nedovoljnog zalaganja, a poseban osvrt dao je na igru srpskog reprezentativca.

"On ima sav potencijal da uradi važne stvari za Juventus, ali mora da napreduje sa stanovišta ličnosti. Juče je posle promašene šanse nestao sa terena, to ne bi trebalo da se dešava igraču Juventusa. Nadam se da će ostati u Torinu, ali Juve ima četiri boda manje od Intera zbog loših partija u poslednja dva meča: Milikove protiv Empolija (dobio crveni karton u 18. minutu remija 1:1) i jučerašnje Vlahovićeve", smatra Ravaneli.


tagovi

JuventusDušan VlahovićFederiko Kjeza

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara