Hari Kejn (©Reuters)
Hari Kejn (©Reuters)

Ostrvom odjeknulo jako: Kejn propustio trening, pokušava da izgura transfer u Siti!

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.08.21. | 13:09

Engleski napadač radi sve kako bi ga Totenhem pustio da ide

Velika Britanija je na nogama posle vesti da je Hari Kejn propustio jutarnji trening u Totenhemu kako bi pokušao da izgura transfer u Mančester Siti!

Kejn je danas trebalo da odradi prvi trening posle odmora koji je dobio pošto je završio s obavezama na Euru, ali se on nije pojavio. Kapiten Engleske imao je zakazane lekarske preglede i kovid testiranje, ali nije došao. To su svi relevantni mediji na Ostrvu okarakterisali kao pokušaj najboljeg engleskog centarfora da konačno dobije dozvolu da ode u Mančester Siti.

Izabrane vesti

7. avgust, 18.00: (2,00) Mančester Siti (3,45) Lester (3,80)

Podseća se da je Kejn još na kraju prošle sezone, tačnije još u maju dobio obećanje od prvog čoveka Totenhema Danijela Levija da može da ide ako ekipa ne bude izborila plasman u Ligu šampiona. To se nije dogodilo, a Levi sada pokušava da eskivira džentlmenski sporazum.

Dok Ostrvo čeka realizaciju najvećeg transfera tamošnjeg fudbala, odnosno prelazak Džeka Griliša iz Aston Vile u Mančester Siti za 120.000.000 evra, kapiten Vile se vratio treninzima u svom klubu. Svi na Etihadu nadaju se da će najveći posao ostrvskog fudbala biti realizovan najkasnije do kraja sedmice. Nedugo zatim prvo se pojavila informacija da je sledeći upravo Hari Kejn, potom su neki tu vest pokušali da ospore, ali dileme praktično nema – Siti odmah za Grilišom kreću po Kejna!

Totenhem ceni svog najboljeg igrača na sumu između 150.000.000 i 180.000.000 evra, dok je Siti navodno spreman da izdvoji najviše koliko i za Griliša. Čak se šuška da je Kejn načelno već postigao dogovor oko ličnih uslova saradnje sa Sitijem. Ali, uzećemo ovu infromaciju s rezervom...

Na dolasku Harija Kejna u Mančester Siti insistira lično prvi čovek kluba, šeik Kaldun Al Mubarak, dok Englez želi da dođe na Etihad zajedno sa svojim prijateljem Grilišom. Sitiju je apsolutno neophodan kvalitetan centarfor posle odlaska Serhija Aguera, pošto je u rotaciji Pepu Gvardioli ostao jedino Gabrijel Žezus.



tagovi

Hari Kejnletnji prelazni rok 2021TotenhemMančester Siti

Obaveštavaj me

Totenhem
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara