(© FK Železničar)
(© FK Železničar)

Paket pojačanja u Pančevu: Gajić, krilo iz Nigerije i štoper koji je bio u Romi

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.09.23. | 17:53

Železničar sve jači

Niko ne zna kako će se završiti debitansko učešće Železničara u Mozzart Bet Superligi, ali uprava pančevačkog kluba se baš potrdila da ojača tim. Zato je dovela 15 igrača tokom leta, od čega su trojica potpisala poslednjeg dana prelaznog roka na teritoriji Srbije.

Želja je dovela trojicu novajlija nekoliko sati pre okončanja letnje pijace, od kojih je jedno dobro poznato našim ljubiteljima fudbala. U pitanju je štoper Marko Gajić, koji je posle boravka u Čukaričkom rešio da promeni sredinu, a ra nije igrao za Radnički iz Nove Pazove, OFK Beograd, Javor, Voždovac, ljubljansku Olimpiju, Krajovu, Radnički iz Kragujevca i Borac iz Banjaluke.

Izabrane vesti

Osim momka koji je 2021. igrao za selekciju Superlige u prijateljskom susretu sa Panamom, Železničar se pohvalio i potpisima dvojice Afrikanaca.

U pitanju su Entoni Abidemi Lokosa, krilo iz Nigerije, koji je karijeru gradio u Izraelu i Egiptu, u prethodno je bio angažovan u B timu Almerije, kao i štoper Maisa Kodu Endiaje, Senegalac iz „klase 2002“, koj ije prošao mlađe kategorije Rome, igrao za Vićencu, a bio je pozajmljen Kremonezeu


tagovi

Železničar PančevoMarko Gajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara