Komentari na vest

Pamet u glavu i tri boda u džep: Orlovi krenuli put Bakua (FOTO)

S

Sedorf10

pre oko 3 godine

Odbranu treba da igramo sa 4 igraca u liniji. Sa 5 igraca je haos, ne zna se ko je za sta zaduzen. Al' nemos ti to objasniti ljudima.
I

Ivan FCRS

pre oko 3 godine

To ja pricam odavno. Prvu utakmicu kada smo igrali sa 3 pozadi primili smo 5 golova od Ukrajine. Promaja bije na sve strane. 4 pozadi ne treba da dira, to je temelj svega. Ostale linije mogu da se kombinuju.
G

Gost 5

pre oko 3 godine

Obavezno menjati golmana... Prima golove u peter u glavom gde treba da bude zver i njegova svaka lopta
M

Mioz

pre oko 3 godine

Šta je sa Nastasicem i Nikolom Maksimovicem?
S

SilverSurfer

pre oko 3 godine

Može Gudelja da pomeri na štopera a da Račića stavi na zadnjeg veznog i umesto Vlahovića da stavi Jovića. Ostalo sve isto. Mada, uzimajući u obzir da će ovi da se brane sa deset igrača u petnaest merara i da će svaku loptu da nabijaju na palac možda bi Jović bio suvišan i umesto njega staviti nekog u vezu ko ima dobar šut.
З

Злоћа

pre oko 3 godine

Баш Јовић у том случају треба да игра јер је јак на лопти. Њему тешко узимају лопту без фаула. А онда слободњаци директно или набацивање. По мени најбољи лек против бункера. Рајковић - Спајић, Митровић, Павловић - Гудељ, Костић,СМС, Тадић, Живковић - Митровић А, Јовић
V

Var

pre oko 3 godine

Bagro lopovska vratit ce vas Azeri na tvornicke postavke

Nula_Golova__x4

pre oko 3 godine

A, onda ti nece ti biti lako u utorak posle utakmice, vratices se u svoju mizernu stvarnost iz koje si god vukojebine ispilio...
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

Ma navikli smo mi na ta resetovanja. Kako stoje stvari kod tebe sa resetovanjem?
d

drustvo iz djenove

pre oko 3 godine

Bogdanov ti li si ??
L

Lupanja bez

pre oko 3 godine

Na gol bi trebalo da stane Rajkovic jer Dmitrovic je ispucao sve kredite, ne znam sta se desava sa covekom kada brani za Srbiju. U odbrani nemamo mnogo opcija s ozbirom da je Veljkovic otpao, a da Milenkovic ima suspenziju, znaci Spajic-Mitrovic-Pavlovic. Desno se nadam da ce krenuti Radonjic, zasluzio je definitivno, levo mozda Piksi sacuva Kostica za drugo poluvreme ako mu zatreba. Ocekujem neko iznenadjenje na zadnjem veznom, mozda Ilic ili Krsticic, a sto se napada tice Mitrovic i Tadic su sigurni cini mi se, za ostale videcemo.
I

Iz sljivika

pre oko 3 godine

Da li se moze naknadno pozvati igrac i ako moze zasto nije pozvao Milunovica s'obzirom da ni Veljkovic ni Milenkovic nece igrati, i fali nam treci centalni half.
R

Rajkovic na gol

pre oko 3 godine

Pa ne moze to tako druze ,bilo bi dobro da moze,da igrace spajic,pavlovic,ristic kao 3stoper ili gudelj
N

Ne moze to

pre oko 3 godine

Trebali su milunovica da pozovu i svetu markovica bolje nego veljkovica i spajica
C

Coa 90

pre oko 3 godine

Buraz, mislim da ne može, jer se zvanični spisak predaje uoči okupljanja repke.
C

Coa 90

pre oko 3 godine

A mislim da imamo trećeg, čini mi se da je Spajić dobio poziv.
P

Pa

pre oko 3 godine

Spajic je tu.
D

DELIJA SEVER 1989

pre oko 3 godine

@Rajković na gol Šta Ristić na štopera?? Ristić je levi bek ne može ni igrati levo krilo ni štopera, a i onom intervencijom(koja je bila gol ali nema veze) S. Mitrović zapečatio svoje mesto u sastavu.
G

G

pre oko 3 godine

A sta je sa Mitrovicevom intervencijom protiv Irske. Nimo nije zapecatio mjesto u timu trenutno osim A. Mitrovica i Tadica.