Pariz zove Dubravku, Slovak na pragu transfera karijere

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.07.19. | 18:57

PSŽ našao zamenu za Điđija Bufona

Od odlaska Đanluiđija Bufona Pari Sen Žermen je u intenzivnoj potrazi za golmanom koji bi mogao da bude konkurentan Alfonsu Areoli u novoj sezoni

U jednom trenutku činilo se da će PSŽ slomiti kasu za Davida de Heu, ali se na kraju ništa nije dogodilo. Tomas Tuhel ne računa na Kevina Trapa, mada i dalje ne želi da ga proda, što samo uvećava šanse Ajntrahtu iz Frankfurta da Nemca zadrži na još jednoj pozajmici, a kao mogućnost da popuni rupu u rotaciji čuvara mreže je - Martin Dubravka!
“Ne planiramo da prodamo Trapa trenutno, on nam nije tražio da ide“, kratko je poručio sportski direktor PSŽ Leonardo.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - sreda, 24. jul

Pomalo iznenađujuća vest, ali ne i ako se pogledaju igre iskusnog slovačkog golmana u protekloj sezoni u Njukaslu. Iako su Svrake imale košmarnu godinu, verovatno bi bez Dubravke bile eliminisane u niži rang takmičenja. Slovak je, prema saznanjima nemačkog Kikera, zato na radaru PSŽ i mogao bi da ostvari transfer karijere ako bi se kockice poklopile. 

Dubravka ima aktivan ugovor do juna 2022. godine, a Njukasl neće prihvatiti ponudu manju od 10.000.000 evra, a zvanični razgovori tek treba da se dogode.

PSŽ je nedavno doveo 19-godišnjeg Marćina Bulku iz mladog tima Čelsija, ali bi mladi čuvar mreže trebalo samo da popuni broj i poveća rotaciju i verovatno će se kaliti u drugom timu Svetaca.

Slovak je prošle sezone odigrao 38 utakmica i primio 48 golova. Utisak je da bi bilans bio još slabiji po Njukasl da nije bilo Dubravke...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara