Duljaj i Stanojević (©MN Press)
Duljaj i Stanojević (©MN Press)

Partizan bez treninga u Belgiji, Duljaj menja Stanojevića protiv Genta

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.11.21. | 11:17

Iz "Zemunela" direktno na megdan Gentu

Sve obaveze u Superligi između dva susreta sa Gentom Partizan je završio kako je priželjkivao. Iz mečeva sa TSC-om, Metalcem i Čukaričkim skupio je maksimalan broj bodova, iskoristio kiks Crvene zvezde u Surdulici i stekao komotnih osam bodova više (uz utakmicu više) od večitog rivala, ali početkom ove sedmice fokus sa domaćeg prebacuje na inostrano takmičenje.

ČETVRTAK, 18.45: (2.05) GENT (3.50) PARTIZAN (3.90)

Izabrane vesti

Crno-beli će gostovati Gentu (četvrtak, 18.45) u pokušaju da se revanširaju Belgijancima za poraz u Humskoj i ostanu u igri za prvo mesto na tabeli Grupe B Lige konferencije. Značajno zbog toga što vodi direktno u narednu fazu. Za tako našto potrebno je da naprave podvig i urade isto što i Gent u Beogradu. A posao im otežava činjenica da će biti lišeni direktne pomoći trenera Aleksandra Stanojevića.

Imajući u vidu da je isključen po okončanju susreta trećeg kola Lige konferencije, zbog prigovora sudiji Bobiju Madenu, Stanojević je sprečen da vodi ekipu na Gelamko areni. Kako se suspenzija odnosi na sve zvanične aktivnosti u pripremi utakmice, to znači da šef struke Partizana ne bi mogao ni da postavi trening na stadionu Genta, 24 sata pre početka meča. Zbog toga su u Humskoj odlučili da taj segment u pripremi utakmice preskoče.

Umesto na belgijskom tlu, crno-beli će vežbati u sredu jutro u Sportskom centru "Zemunelo", istog dana od 13 časova Stanojević će u Beogradu biti pred predstavnicima medija kako bi predočio impresije pred nastavak evropskih izazova, a u popodnevnim satima istog dana ekipa kreće za Belgiju. Sve to znači da zvaničnog treninga na Gelamko areni neće ni biti, i da će vreme do utakmice biti iskorišćeno za pojedinačne i(li) grupne analize, razgovore sa igračima, odmor...

Ako se zna da Aleksandar Stanojević nije u situaciji da vodi tim, dužnost će preći na jednog od njegovih saradnika. Kako sad stvari stoje, najverovatnije Igora Duljaja, bivšeg Stanojevićevog saigrača, od zime 2020. u stručnom štabu Parnog valjka, ranije desne ruke Paula Fonseke u ukrajinskom Šahtjoru. Lako je pretpostaviti, u doba modernih tehnologija, na vezi sa Stanojevićem tokom svih 90 minuta...


tagovi

Liga konferencijeAleksandar StanojevićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara