(©MN Press)
(©MN Press)

Partizan našao pojačanje na Banovom brdu: Kristijan Belić stiže u Humsku

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.07.22. | 09:45

I to kao slobodan igrač

Tražio je Partizan pojačanje iz domaće lige, još jednog igrača koji bi bio opcija za „bonusa“ i – našao ga je. Samo, ne na Voždovcu, gde je jurio Miloša Pantovića, nego na Banovom brdu.

Novi igrač Partizana postaće Kristijan Belić (21), defanzivni vezista Čukaričkog, saznaje Telegraf. Momak rođen u Belgiji, koji je jedno vreme proveo u akademiji Vest Hema, preći će u crno-beli tabor kao slobodan igrač.

Izabrane vesti

Tako će Belić uskočiti na mesto u veznom redu koje je ostalo upražnjeno odlaskom Marka Jevtovića, a biće i opcija ukoliko do kraja prelaznog roka Saša Zdjelar ode u inostranstvo.

Belić je prošao školu OFK Beograda, potom je otišao u Vest Hem, nakon toga je bio u Olimpijakosu, odakle je stigao u Čukarički. U prethodnoj sezoni mladi reprezentativac Srbije je odigrao 13 mečeva za Brđane.

Partizan u centrali ima manjak kadrova, jer za tri mesta, u formaciji koju forsira Ilija Stolica, konkurišu Zdjelar, Andrade, Natho i Fejsa, naravno, svaki sa različitim kvalitetima i različitim zadacima na terenu.


tagovi

FK PartizanČukaričkiKristijan BelićMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara