Komentari na vest

Partizan planira da proda Meniga, čak ne mora da bude jaka ponuda

D

Darko Brašanac

pre preko 1 godinu

Sad je pravi trenutak, ugovor mu ističe na leto!
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Jedino da ga poklone nekome. Ko ce da ga kupi? Partizan nema vise koga da proda. I neki sto malo nesto znaju su vec matori,Rikardo usao u 32-gu godinu,Natko 35-u...Oni nemaju mladog igraca koji im igra osim ako to nije bonus u pitanju.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Dao Bog pa da se Rikardo penzionise u Partizanu isto kao i Natho. Pa nema teoretske sanse da Partizan nadje na trzistu igraca ni priblizno Rikardovih kvaliteta, a da ne plati za njega par miliona. A sto se tice mladih igraca i prodaje, istina, u ovom trenutku ih nema u Partizanu. To je samo jos jedan pokazatelj koliko se u ovom momentu lose radi u Partizanu.
J

Jelenko P

pre preko 1 godinu

Covjek djeluje totalno nezainteresovano na utakmicama.
1

1155

pre preko 1 godinu

Dobra odluka, ,,holanđanin pokazao NIŠTA,,,razočarenje,,,ko li ga dovede, taj neće odgovarati uz objašnjenje nije se snašao....a šta ćemo sa veznim,,tu smo užas,,,samo matori izraelac...
L

Lokki

pre preko 1 godinu

Možda ako plate da ga neko uzme. Za dzabe ga niko neće.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Javor na Tviteru objavio da nisu zainteresovani, kažu ne bi imao mesta kod njih.
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

700k transfer, plata verovatno slicna, milion i po ode. A sad ga poklanjaju...
G

Gost1978

pre preko 1 godinu

poklonite ga
G

Gostiba

pre preko 1 godinu

kad krene da dobija redovno pare,bolje će i igrati
p

prti

pre preko 1 godinu

Ne mora jaka ponuda, ne mora ponuda, poklanjamo, nece niko? Nista sa strane tamo na mesto Lole da prima platu dok ne istekne ugovor...
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Zaboravili ste i onog Andradea i Fejsu, spakujte ih zajedno sa ovim…..
L

Ljumovic Zvecka Obrenovac

pre preko 1 godinu

a taj Haziza gori da dodje u Partizan!? Kao da lik nema i neke druge ponude pa makar bile iz Poljske, Austrije, Grcke...!? Nego posto poto hoce u Partizana, kod druga Vucele i Mikija Vazure. Meninga se treba resiti jer realno nista nije pokazao, popularno receno nije "pravio razliku" ili takozvani "iskorak". Neka putuje iguman a 700000 ako izvuku da slave.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Pa, mozda i ne gori, ali ako je istina da se razmislja o njemu, sigurno da je tu svoje prste imao i Natho. Ipak igraju zajedno u reprezentaciji, nije uopste neobicno da u takvoj situaciji igrac pristane da dodje u klub u koji u nekoj drugoj situaciji mozda nebi nikad dosao.
P

Pravi Walter

pre preko 1 godinu

*ne može da bude jaka ponuda
G

Gost1989

pre preko 1 godinu

A posle opet dovesti stranca. Pitanje je zašto? Nema ni jedan mladi levokrilni napadač da ga razvijaju. Na proleće bi trebalo u prvoj postavi standardno imati Baždara i Belića i još ponekog mladog igrača. I Zvezda i Partizan se pretvaraju u legije stranaca kao i u košarci od toga mi je baš muka.
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Zato što ne postoji čarobni štapić pomoću kojeg mogu napraviti igrača za prvi tim preko noći. Ako nemaš levo krilo spremno da igra u prvih 11 i da oravi razliku, ti ga onda “uvezeš”. Ne vidim u čemu je problem sa time.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

@Igor Da, ali problem sa tim je sto ce onda nasi "strucnjaci" za svaku situaciju/problem gledati da nadju to isto rjesenje umjesto da rade planski i pripreme tog igraca za kog ti kazes da mozda trenutno nije spreman, pa kao zbog tog se uvozi. Ne uvozi se u Srbiji zbog toga, prijatelju, nego zato sto ne znaju sta rade i sto ocigledno vec odavno nemaju nikakv plan za buducnost. Nije problem "uvesti" dobrog, kvalitetnog stranca – problem je sto su ti stranci vecinski na istom nivou kao i neki klinac kome se zbog tog nikad nece dati sansa u prvom timu. Belic po meni nije igrac u koga se treba dugorocno ulagati, ali zato je Bazdar do sad trebao vec uveliko da bude standardn u prvih 11. Da mu je data veca sansa, bio bi do sad garantovano jedan od nasih najboljih igraca, a ovako i dalje izgleda nedoreceno i ko zna hoce li ikad i dostici svoj puni potencijal upravo zbog tog amaterskog rada sa njim u prvom timu.
g

gost 12345

pre preko 1 godinu

Zadnjh godina nema ni jednog mladog fudbalera u FKP koji bi mogao odmah da uskoci u prvu momcad , zato sto je ovo rukovodstvo na celu sa vucelom i vazuricom unistili omladinsku skolu FKP . Oni nemaju pojma o fudbalu i jednostavno ih treba otpisati i oterati , sve sto je valjalo oni su prodali ili oterali , tako da su najveci krivci za sve sto se danas desava u FKP . Prodavali su mlade talente za tepsiju ribe i tako unistili sve sto je nekada bilo super , od cega je FKP godinama ziveo .
M

Mile Tosic

pre preko 1 godinu

Pametno