Foto: Star sport
Foto: Star sport

Partizan se presvukao, Puma isporučila i bordo-plavi dres, javili se Mitar, Bleki i Kalaba

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.07.23. | 19:34

Crno-beli predstavili novu garnituru dresova za sezonu 2023/24

Novi igrači, novi i dresovi. Probaće Partizan da popravi utisak iz bledunjave sezone, zbog čega je u osvit naredne rešio da se presvuče. Umesto u Najkijevoj opremi, na početku novog ciklusa pojaviće se obučen u Pumu, u nadi da će se ta promena odraziti i na rezulatske.

Iako je igrao kontrolne utakmice u Sloveniji i Austriji u dizajnu novog tehničkog partnera, po povratku u Beograd promovisana je kolekcija dresova za sezonu 2023/24. Ukupno tri garniture, koje se na prvi pogled dopadaju navijačima.

Izabrane vesti

Osnovna podrazumeva široke crne pruge na beloj površini, rezervna je komplet crna, a treća garnitura naročito budi emocije Grobara, jer je napokon klub dobio i bordo-plavu kombinaciju, koju je poslednji put nosio u sezoni 2007/08.

"U saradnji sa kolegama iz Pume smo izabrali ono što je najbolje za Partizan. U Sloveniji smo igrali u dresovima "pokrivalicama", ali sad sledi ono pravo" pojasnio je Dragan Velanac, direktor marketinga Partizana.

Video porukama su se javili bivši asovi kluba Aleksandar Mitrović, Nikola Milenković i Strahinja Pavlović, istakavši da veruju u uspeh crno-belih u novoj sezoni.

"Zašto Partizan? To je lako pitanje! Brend, tradicionalan klub i ako imaš mogućnost saradnje moraš se potruditi da ih ostvariš", istakao je Armin Sulejmanović, predstavnik kompanije Puma za ovaj region.

Ceremoniji promocije novog dresa u hotelu Hilton, u centru Beograda, prisustvovali su igrači, rukovodioci, treneri, ali i veliki broj bivših asova.

Foto: Star sportFoto: Star sport
Foto: Star sportFoto: Star sport
Foto: Star sportFoto: Star sport



tagovi

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara