Duljaj u društvu Vukića i Babovića
Duljaj u društvu Vukića i Babovića

Partizan sve jači: Ipak se vraća Igor Duljaj

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.12.19. | 13:55

Novo lice u stručnom štabu crno-belih

Kao u navijačkoj pesmi, Partizanove snage jačaju svakim novim danom. U Humsku 1 vraća se Igor Duljaj. Nekadašnji motorino Parnog valjka dogovorio se sa upravom kluba da od zime bude deo stručnog štaba Sava Miloševića, potvrđeno je MOZZART Sportu.

Još sredinom jeseni pominjalo se da je povratak Duljaja praktično završen, međutim, izgleda da je morao da se čeka kraj prvog dela sezone, da bi bivši reprezentativac opet postao član crno-belih. Kao jedan od mogućih razloga pominje se da je Šahtjor sve do kraja kalendarske 2019. u obavezi da ga plaća, pošto je izgubio mesto u stručnom ukrajinskog velikana onog trenutka kad je trener Paolo Fonskea potpisao za Romu, a Rudari angažovali Luisa Kastra.

Izabrane vesti

Inače, Igor Duljaj se po okončanju igračke karijere ozbiljno posvetio trenerskom zanatu. Radio je najpre sezonu kao pomoćnik u drugogm timu Šahtjora, da bi naredne tri asistirao Portugalcu Fonseki. Paralelno se edukovao, očigledno želi da stiče još znanja i ono što je naučio u Ukrajini da pokuša da primeni u klubu u kome se afirmisao.

Jer, za crno-bele je igrao sedam sezona, osvojivši tri titule i dva kupa.

(FOTO: Star sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara