Komentari na vest

Partizan u Nici bez Patrika Andradea

F

Fudbalista

pre preko 1 godinu

Ovaj momak je promašaj i gotovo sam uveren da je njegova izjava da je pogrešio što je došao u Partizan tačna a da je "demantovao" po nalogu uprave. Odmah u pauzi pustiti ga da ide jer se i po igri i po zalaganju vidi da nije zadovoljan što je tu.
D

Djeka

pre preko 1 godinu

Solidno pojačanje pred put
J

Jagnjilo

pre preko 1 godinu

Zamislite jacinu lige konferencije i tu grupu u kojoj je ovakav Partizan prvi. I to ce naravno da ujednace ili da bude veci uspeh od prvog mesta Zvezde u grupnoj fazi LE
G

GostRadan

pre preko 1 godinu

Andrade, Menig, Fejsa, Filipovic, Sehovic pa i Zivkovic nisu na nivou da od njih zavisi kvalitet igre Partizana. Zapravo, nemamo mozda ni kompletnih 11, koji lice na jaku ekipu. Petric je zatekao takvo stanje i tesko da tu nesto moze uciniti. Svaka, pa i najlosija ekipa, poput Javora, Novog Pazara itd kada nas napada preko bokova, nemamo nacin da se odbranimo. Ova jucerasnja utakmica mi je preslikana kao mec na Malti. A nismo izvukli pouke. Treba biti iskren i reci da nemamo tim za titulu. Zvezda ima tri igraca koji svaku utakmicu mogu da prelome; Borjan, Kanga i Pesic. Mi takve nemamo i u tome je nasa slabost.
H

Hoćeš-menjaš?

pre preko 1 godinu

Pešić u Partizan, Rikardo G.u CZ?
М

Маре

pre preko 1 godinu

Ово нам је појачање.
B

Bingole

pre preko 1 godinu

Vala kada ih je u sred Nice pobedila ona ceska selendra Slovacko onda mozete i vi. Nica se bori za opstanak u Francuskoj kao i Keln sto ce u Nemackoj,zato i pucaju petarde od Majnca i Gladbaha.
D

Dzo Black

pre preko 1 godinu

I nije neki ruku na srce! Petric je do sada ostvario dobtre rezultate, ali vidim da sa mladjima ne radi nikako, Malu Minutazu dobijaju mladji igraci!