Ismaila Soro (©AFP)
Ismaila Soro (©AFP)

Mere štednje u Londonu: Soro među prvima na listi Totenhema

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.04.21. | 10:05

Mladi defanzivni vezista iz Obale Slonovače zanimljiv Pevcima

Prošlog leta Totenhem je za centralne veziste izdvojio 48.000.000 evra. Iz Betisa je za 32.000.000 doveden Đovani lo Selso, a iz Sautemptona za 16.000.000 Pjer-Emil Hojbjerg, U predstojećem prelaznom roku, međutim, ne očekuje se da londonski Pevci potroše veliki novac.

Korona je značajno uticala na finansije kluba, pa naslednik Žozea Murinja neće moći baš da se razbacuje sa zahtevima. Prvo treba da vidimo ko će to biti - pominju se Brendan Rodžers, Erik ten Hag, Ralf Rangnik... - mada engleski mediji već pišu o igraču koji se nalazi na meti Pevaca. Navodno, to je defanzivni vezista Seltika, 22-godišnji Ismaila Soro iz Obale Slonovače.

Izabrane vesti

21.00: (3.10) PSŽ (3.40) MANČESTER SITI (2.30)

Škotski klub platio ga je Bnei Jehudi oko 3.000.000 evra, ali se za godinu i po dana u Glazgovu nije naigrao. Upisao je tek 22 nastupa, a poslednji put u startnoj postavi bio je sredinom februara. I pored toga, navodi Dejli Mejl, u Totenhemu mladog fudbalera vide kao idealno rešenje za alternativu centralnim vezistima s većom minutažom - Hojbjergu, Ndombeleu, Sisoku i Lo Selsu.

Pored Sora, Totenhem se dovodi u vezu i sa štoperom Liona na pozajmici u Fulamu, Joakimom Andersonom. jer je Kolumbijac Dejvinson Sančez navodno na izlaznim vratima. Danski mediji, međutim, tvrde da se pored Pevaca za 24-godišnjeg defanzivca interesuju i Mančester junajted i Čelsi, ali tu se najviše pita Lion koji ima ugovor sa Andersonom još tri godine.


tagovi

TotenhemSeltikletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara