©MN Press
©MN Press

Partizanov golman pojačao Zvezdinu filijalu

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.02.24. | 18:55

Viktor Erić zadužio dres Grafičara

Prekomanda Ivana Guteše u prvi tim Crvene zvezde predstavljala je povod za reakciju Grafičara koji je angažmanom dvojice golmana zaoštrio konkurenciju među stativama.

Opremu Zvezdine filijale zadužili su Viktor Erić i Anton Poručikov, perspektivni golmani pridošli iz Partizana i ruskog Peresveta.

Izabrane vesti

Erić, koji je u omladinskom timu crno-belih ove sezone u senci Vanje Radulaškog, odluučio se da minute potraži u prvoligašu koji će mu ujedno predstavljati i prvo seniorsko iskustvo.

Užičanin rođen 2006. godine u kadetskom uzrastu je bio deo reprezentativne selekcije tokom mandata aleksandra Lukovića, a 2022. godine je potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom, međutim ranije nego što je bilo projektovano je došlo do rastanka.

Istovremeno je u Grafičar stigao i doskorašnji član ruskog niželigaša Peresveta. Poručikov, je prethodno bio deo Torpeda iz Moskve, a tokom jeseni je za doskorašnji klub upisao minute na 13 susreta uz 36 primljenih golova i dve utakmice na kojima je ostao nesavladan.

Perspektivni golmanski dvojac će se za minute boriti sa Vukašinom Vranešom koji je takođe stigao u aktuelnom prelaznom roku u Grafičar.

Grafičar posle 20 kola zauzima 11. poziciju u Mozzart Bet Prvoj ligi uz učinak od po šest pobeda i remija i osam poraza, a prolećna premijera ga očekuje na domaćem terenu protiv Inđije poslednjeg februarskog vikenda.


tagovi

GrafičarFK PartizanMozzart Bet Prva liga SrbijePrva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara