Natho i Kralj (© FK Partizan)
Natho i Kralj (© FK Partizan)

Partizanov prvi zimski posao: Bibars Natho do juna 2024.

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.11.22. | 13:57

„Nastavljamo sa idejom da izgradimo veoma snažan tim, koji može da se bori u Ligi šampiona“, kaže izraelski vezista

Kazao je Ivica Kralj da navijači Partizana mogu da budu spokojni ove zime što se tiče statusa Bibarsa Natha i Fusenija Dijabatea, a s reči je prešao na dela i tokom pauze u prvenstvu, usled Mundijala u Kataru, dogovorio produžetak ugovora sa izraelskim vezistom.

Jedan od najiskusnijih, ujedno i najznačajnijih fudbalera crno-belih, sklopio je u sredu sporazum sa klubom da ostane do juna 2024. Prethodni ugovor je isticao narednog leta i ovim činom je Nathova budućnost u Beoradu zapečaćena.

Izabrane vesti

Pogotovo što mu se i porodica navikla na život u Srbiji.

Srećan sam što ću potpisati ugovor na još jednu. Biće to moja peta u Partizanu. Veoma sam srećan zbog toga, ali ne samo ja, već i moja porodica, volimo Beograd i Srbiju i ja se ovde osećam kao kod svoje druge kuće. Srećan sam što nastavljam dalje sa Partizanom i nadam se da neće to biti poslednja godina. Nadam se da ću svoju karijeru završiti ovde i da ću ostati u ovom klubu još dugo i posla okončanja igračke karijere, jer se ovde osećam dobro. Svi me poštuju i cene i volim to“, oduševljen je Natho koji je tako najavio da ga zanimaju i druge aktivnosti, možda funkcionertske ili trenerske, onog trenutka kad okači kopačke o klin.

A to se neće jopš desiti, jer je ove sezone pokazao koliko uticajan može da bude. Na 27 utakmica u svim takimičenjima dao je 11 i namestio devet golova.

Želim da budemo još bolji. Sviđa mi se plan i program koji moj klub ima za sledeću godinu. Želimo da budemo spremniji kako bismo sezonu završili što bolje, a samim tim se kvalifikovali za Ligu šampiona sledeće godine. Nastavljamo sa idejom da izgradimo veoma snažan tim, koji može da se bori u Ligi šampiona i, naravno, da se bori za trofeje sledeće godine u domaćem prvenstvu i kupu. Na kraju, veoma sam srećan i želim da se zahvalim klubu, ljudima koji ovde rade i navijačima. Daću sve od sebe da im na poverenju uzvratim“, obećao je Natho.

Otkako je došao leta 2019, Bibars je za Parni valjak odigrao 146 utakmica, na njima postigao 48 i asistirao za 42 gola, ali i dalje čeka prvi trofej.


tagovi

FK PartizanBibars NathoIvica KraljZimski prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara