(©kvmechelen)
(©kvmechelen)

Partizanu se želja nije ostvarila, Ngoj potpisao za Mehelen

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.07.22. | 13:36

Crno-beli i dalje traže još jednog ofanzivca

Dva puta ništa je – ništa. Tako ukratko izgleda Partizanov lov na prethodno neostvarene želje ovog leta.

Probali su crno-beli sa novim pokušajem na Tokmaka Nguena, ali je on odlučio da ostane u Ferencvarošu. Bacili su ponovo udicu i ka Žilijenu Ngoju, međutim i tu – ćorak.

Izabrane vesti

Dugo je belgijski fudbaler prelamao koju ponudu da prihvati, a imao je dosta ispred sebe na stolu. Jedna od njih je bila i od beogradskih crno-belih. Na kraju, odlučio je da ostane u domovini. Od danas Ngoj je zvanično novi igrač Mehelena.

Ugovor je potpisan na tri godine, a napadač je došao iz Kortrajka kao slobodan igrač, jer mu je istekao ugovor na kraju prošle sezone, a odbio je da potpiše novi.

„Želeo sam da odem negde gde sam osećao da me žele. A, to je ovde odmah bio slučaj. U ovom klubu mogu da nastavim da se razvijam“, rekao je Ngoj za klupski sajt.

Iako igra na više pozicija u napadu, a najviše po boku, Aleksandar Stanojević, prethodni trener Partizana, video je Ngoja kao polušpica, iza Rikarda. Ipak, iako je transfer bio u jednom momentu dogovoren sa igračem, priča je propala zbog ambicija njegovog menadžera.

I drugi pokušaj crno-belih nije bio uspešan, pa će morati da potraže neko drugo rešenje za nedovoljno popunjene pozicije u ofanzivnoj liniji tima.


tagovi

FK PartizanŽilijen NgojMehelen

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara