Komentari na vest

Patrik Vijera nije oduševljen: Italijanima nedostaje snage i intenziteta

G

Gost2

pre gotovo 3 godine

aj ti gledaj tvoje francuze. pre pocetka prvenstva svi su mislili da ce francuzi lagano da osvoje. a sad vide svi da se ti pita jos po neko italija holandija meni trenutno igraju najbolje francuzi kakav sastav imaju namucili se posteno sa nemackom koja igra sa djecom uz 2-3 stara igraca. francuzi su razocarali, protiv nemaca ih spasilo sto sto su se ovi posteno ispromasivali u sesnestercu i sto su pravili pas vise kad su trebali sutaju na gol.
F

Forza

pre gotovo 3 godine

Ja Sam rekao pre pocetka prvenstva da CE Italija osvojiti prvensto. Igraju dominantan fudball. Treba ti idrzati pritisak Italijana. A kad budu igrali da jacim ekipama igrace na Kontra napad. Mnogo su Jaki. Belgija Franzuska I Italija po meni najjaci. Sve 3 su favoriti
B

Babaroga

pre gotovo 3 godine

Covek se razume u fudbal lepo je objasnio
N

No can do

pre gotovo 3 godine

Italija ispada od prvog ozbiljnog protivnika. Četvrtfinale.
Y

Yala

pre gotovo 3 godine

Pa bas to su i pokazali. Snagu i intenzitet. Presing samo takav svaka čast za trojac u sredini top igrači i balans.
P

Patymaker

pre gotovo 3 godine

Videćemo, kaže nemaju snage hahahah
M

Mylo358

pre gotovo 3 godine

Kad ti lape tvoje francuze u finalu ima da se pojedes od muke.Kakav manjak intenziteta i snage,jel si ti pogledao Italijane ove dve utakmice ili si zverao okolo da te sujeta radi zbog tvojih Francuza,pa ovo da izjavis.Nazad su beton,napred igraju odlicno i smisljeno,ceo tim igra i sto ja najace- prepaljeni su.Bolje su igrali nego tvoji petlici sa super zvezdama protiv Nemaca,poveli autogolom i parkirali autobus,cekajuci Bolta Mbapea da im zatvori mec.
i

iskreno

pre gotovo 3 godine

I na kraju Italijani ispadaju u orvom mecu u nokaut fazi.