Paunović hoće Zvezdin veliki promašaj

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.10.20. | 10:44

Ima i ponude iz Holandije i Meksika

Veljko Paunović je od Redinga napravio senzaciju na početku Čempionšipa i napravio rezultate iznad svih očekivanja osvojivši 16 od mogućih 18 bodova. Ekipa kojoj je predviđana borba za opstanak je trenutno lider na tabeli i više niko sa sigurnoću ne može da tvrdi da se neće boriti za ulazak u Premijer ligu.

Fascinantno je što Paunović beleži dobre rezultate sa gomilom imena koja ne znače baš mnogo. Tu je nekolicina preiskusnih igrača poput nekadašnjeg Napolijevog golmana Rafaela plus gomila mladih igrača koji su prošli Redingovu školu poput Holmsa (20 godina), Oliza (18), Rinomote (23), Ričardsa (23) i maldih igrača iz većih klubova poput Edžarije (22, Liverpul), Semeda (23, Benfika) ili Esteveza (23, Porto).

Izabrane vesti

Reding nije imao novca za skupocena pojačanja letos. Kupljen je samo pomenuti Edžerija iz Liverpula za skoro 4.000.000 evra i to je bilo to od troškova. Rojalsi su se nadali još nekim pozajmicama poput Rikelmea iz Atletika, ali nisu uspeli. Sada im ostaje da u sastav dodaju eventualno nekog besplatnog igrača koji nema ugovor, a jedno ime je već isplivalo u javnost.

Prema pisanju holandskih i ostrvskih medija, Reding želi da dovede Radživa van la Paru, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde koji na Marakani nije ostavio dobar utisak. Otkako je zimus sklonjen iz prvog tima crveno-belih, a potom i raksinuo ugovor, Van la Para je slobodan u izboru nove sredine.

Trenirao je celo leto u Holandiji, čekao ponude, imao pozive Panatinaikosa, PAOK-a, nekih engleskih drugoligaša, ali nije ni sa kim potpisao. Sada kada je i produženi prelazni rok u Engleskoj konačno završen, slobodni igrači su jedine opcije za klubove koji jure pojačanja.

Zato je Van la Parina vrednost skočila. I zato Reding želi da ga priroda Paunovićevoj ekipi. Međutim, nije jedini. Van la Para ima ponude Ipsviča, holandskog Zvolea i meksičke Pačuke, mada lokalni mediji ističu da je najbliži Redingu. 


tagovi

Radživ van la ParaVeljko Paunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara