Aleksandar Pavlović i Hari Kejn (©AFP)
Aleksandar Pavlović i Hari Kejn (©AFP)

Pavlović oduševio Milera i Gorecku: Ima srca u tim kostima

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.11.23. | 13:45

“Volim da igram sa njim“, kaže iskusni prvotimac Bajerna

Prvo 13 minuta protiv Darmštata, tek da oseti barut. Pa onda i 30 u derbiju protiv Borusije Dortmund. I prva asistencija. Ni manje ni više nego za Harija Kejna. Aleksandar Pavlović ovih nedelja živi dečački san. Ali nije samo on oduševljen. Na sva usta hvale i mnogo iskusniji prvotimci Bajerna. Tomas Miler pre svih.

Izabrane vesti

Dopada mi se kako igra, dobro se slažemo... Uvek mnogo vremena provodim sa mladim igračima... Dok se zagrevamo“, šaljivo je poče 34-godišnji fudbaler koji je u Dortmundu na teren kročio tek u 89. minutu.

Šalu na stranu, zaista ima visoko mišljenje o 15 godina mlađem Pavloviću.

Hvala Bogu igrao je onako kako ga ja znam“, nastavio je Miler u ozbiljnijem tonu dodajući da na treninzima voli da igra sa Aleksandrom u timu.

Zato što je napred uvek nešto moguće kada je on tu. Može nešto da napravi, uvek drži glavu gore. Ima osećaj, ne dozvoljava da ga niko obori, a ima i ono što ste videli protiv Borusije: ima srca u tim kostima“.

Sad, dokle će ovaj serija trajati niko ne može da zna, jer Pavlović je šansu protiv Dortmunda dobio zbog toga što je Jozua Kimih bio suspendovan. Ali ju je oberučke ugrabio i ostavio odličan utisak. Igrao je kao centralni vezni uz Leona Gorecku.

Zabavno je gledati ga kako upija sve. Nisam osetio da je nervozan ili nešto slično. Ušao je u utakmicu mirno i čak namestio gol, tome smo se i nadali“, hvali i Gorecka.

Kimih se vraća u tim za utakmicu sa Galatasarajem u Ligi šampiona, ponovo neće moći da igra u prvenstvu narednog vikenda. Gorecka ne planira da odmara, Štefan Lajner se dobro pokazao u odsustvu Kimiha i Tomas Tuhel razmišlja da li je pametno sada rasparivati ih? Pa opet, ne bi bilo preveliko iznenađenje ako bi Pavlović opet dobio šansu. Bar koji minut. Zaslužio je.



tagovi

Aleksandar PavlovićTomas MilerLeon GoreckaBajern Minhen

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara