Crveni karton Rodiću (© Reuters)
Crveni karton Rodiću (© Reuters)

Peh: Isključen Milan Rodić (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.02.21. | 20:39

Zvezda na San Siru sa alternativnim levim bekom

U jednom trenutku delovalo je da Crvena zvezda može da se nosi sa velikim Milanom. A onda se plan crveno-belih urušio kao kula od karata. Uglavnom zbog sopstvenih grešaka, pre svih Radovana Pankova koji je Italijanima poklonio dva vođstva (autogol i skrivljen penal), ali i kadrovskih problema pred revanš.

Najpre je iz stroja ispao Nemanja Milunović, nakupivši nedozvoljen broj žutih kartona, da bi se Dejanu Stankoviću smrklo pred očima posle isključenja Milana Rodića. Levi bek crveno-belih je dobio dva žuta kartona u razmaku od 20-ak minuta tokom drugog poluvremena, sudija Sidropulos mu je pokazao crveni, što automatski znači da neće igrati narednog četvrtka na San Siru.

Izabrane vesti

Stanković će tako 25. februara morati da se opredeli za alternativnu opciju na poziciji levog beka. Možda je najrealnije da Rodića odmeni Miloš Degenek, što je već bio slučaj ove sezone, eventualno Marko Gobeljić, ali bi onda Milan Gajić morao desno, s tim da ne bi trebalo potceniti ni šanse Zlatnog Orlića sa Novog Zelanda.



tagovi

Milan RodićLiga Evrope

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara