Komentari na vest

Petrić bi da ide Nikolićevim stopama: Šaren učinak Partizanovih trenera na derbi debijima

D

Djuradj

pre gotovo 2 godine

Uz duzno postovanje, ali Nikolic je imao rezultate sa Radom i Vojvodinom pre Partizana. Rad je dva puta vodio do 4 i 5 mesta. Izmedju njegovih mandata, i posle njega, velika 0. Bukvalno, Nikolic dovede Rad da igra kvalifikacije za Evropu, pokoska sa Rankom Stojicem, i isti taj tim, jos pojacan, Petrovic, Bosanac i Vignjevic, i ostali kvazi treneri, doteraju da se bori za opstanak. Posle se vrati i opet podigne Rad sa 12 na 5 mesto. Sa Vojvodinom je uzimao 2 boda po mecu i prosao 3 kruga kvalifikacija (izbacio tad jaku Bursu sa 3:0 koja je bila treca u prvenstvu, i ispao u plejofu na gol razliku). Imao bolji ukupni skor i od Zvezde (3:1, 1:2) i od Partizana (2:1). Tu je potvrdio da je dobar trener, a kasnije u Partizanu, je samo pojacao utisak. Vodio uspesno Olimpiju (zbog gluposti nije uzeo titulu), Videoton (uzeo titulu, trecu u istoriji, uzeo kup, uveo ih u LE), Lokomotivu (uzeo Kup, uveo ih u LS, iako su mu prodali dva najbolja igraca Mirancuka i Krihovjaka). Nikolic uzimao 1.69 bodova po utakmici i to je zasrao Ragnik, bilo mu malo, pa doveo zemljaka Gizdola koji je uzimao 1 bod po utakmici. Bukvalno su presli sa konja na magarca. I to zakrzljalog. Ne moze Nikolic u isti kos sa Petricem. I taj Petric je bio posle Nikolica u Radu, zajedno sa Zoranom Mirkovicem. Ocajne rezultate pravili. Petric moze da se poredi sa Stevom Mojsilovicem, Vignjevicem i slicnima. Ne moze sa Nikolicem.
B

Baba Vanga

pre gotovo 2 godine

Marko bi ovaj tim dotego za tri utakmice da kida,njegova ekipa svaka igra iza lopte,cvrsto na sredini a nama se sad lopta seta od sesnest do sesnest,njegov kondicioni trener Basara najbolje sprema ekipu fizicki,jednostavno profesionalizam za ovo sto je danas u Partizanu!
n

njeeeemu

pre gotovo 2 godine

je svaki poraz sutra premija da je manji od 3 gola
U

UPRAVA

pre gotovo 2 godine

NAPOLJE
V

VALJAK I istina

pre gotovo 2 godine

PETRIC NIJE ZA PARTIZAN ,NEMA TE KVALITETE DA VODI KLUB ! NADJ JOS MANJE. LOS TANDEM ,DOKAZACE SE ! DAJ BOG DA GRESIM ALI JA NIKADA !?

Marko Milivojevic

pre gotovo 2 godine

Lele lele, kakve teorije zavera 😂😂😂
T

Trol

pre gotovo 2 godine

Derbi je derbi. Nema tu favorita. Pobednik ide na Kamerun u finalu afričkog kupa nacija!
o

obican

pre gotovo 2 godine

Vala, jad, i moja zena da pojaca partizan,pa bilo bi dzaba, i na go da stane, .ehh..
5

5.000.000,00€

pre gotovo 2 godine

Znači, dobra je za "na go" 😁
o

obican

pre gotovo 2 godine

Da,dobra je za go, zasto?
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

I tako.Prodje jucerasnja utakmica Partizana bez ikakvih naglasavanja. Ukradose dva boda i nikom nista. Dakle,u Nisu umesto da su izgubili dobise bod na prevaru,u Novom Sadu protiv Mladosta umesto da uzese samo bod uzese jos dva ( faul pre gola) i juce umesto da uzmu bod ili ne uzmu nista,uzese sva tri (zuti Vujacicu na pocetku utakmice oprosten,morao bi da igra obazrivo celu utakmicu,crveni karton Jovicu oprosten,produzetak utakmice nije ni bio) , I to su vam vec minimum pet bodova koja su oteli.Niko ne spominje,niko e izbaca snimke da vidimo da li je Jovic zasluzio crvebi,da li ovo,da li ono...Tera se dalje do greske sudije na zvezdinom mecu pa da se oplete po Zvezdi. I sve sam ubedjeniji da ce Zvezda izgubiti od ovako raspalog Partizana jer ocigledno nikome nije u interesu da prvenstvo bude gotovo a da ono nije ni pocelo.I kao da gledam,Zvezda nece nista uraditi dok Partizan ne da gol pa ce onda krenuti da igra i zbog kvaliteta ce biti bolja pa ako izjednaci,opet ce ukociti da Partizan da drugi itd. To je neko moje misljenje.Smehoteka
Y

Yui

pre gotovo 2 godine

I malo ti +7 ?
S

Strucnjak si bas

pre gotovo 2 godine

Protiv Mladosta? Ej gramatiko ostala si u prvom razredu osnovne. Kaze se protiv Mladosti.
a

abrakadabra

pre gotovo 2 godine

Igrace im preporucuju igraci koji dolaze. Cimerot cista koska da se upecaju kao i za neke igrace pre. Partizani u paukovoj mrezi menadžera koji zamajavaju ne bi li Partizan izgubio sve sanse za bilo kakakav smisleni prelazni rok. Uprava nema promil kredibiliteta da ostane, kao i trenersko znanje je u rangu ekipa iz donjeg dela tabele.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Баш умесно поређење. Од квалитета тима до тренерског знања.
M

Marcoman

pre gotovo 2 godine

Gresite, nije bilo u sred februara, nego bas 1. marta! Proverite!
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Нека нападне, он је у минусу. Таман да разиграмо Букарија и Катаија, касније и Митровића, можда чак и Мустафу.
G

Gost82

pre gotovo 2 godine

ja sam zvezdas , ali marko nikolic za ovog je MURINJO
D

Dragan Z.

pre gotovo 2 godine

Marko Nikolic je trener. Gordan Petric je bivsi igrac Partizana koji je iskoristio sadasnje stanje da postane trener Partizana. Nije dobio neku veliku platu, ne trazi mu se bilo kakav uspeh - i covek opusteno uci trenerski zanat....
D

Domaćin

pre gotovo 2 godine

Stiglo naredjenje sa vrha da Partizan mora da izgubi, Petric se ne slaze sa tim, ali ima kukolja medju svojim igracima. Partizan mora da izgubi kako bi se napravilo plodno tlo za Ostoju pred skupstinu JSD u septembru.
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Bas suprotno,morace Zvezda da izgubi da se prvenstvo ne bi zavrsilo a da je tek pocelo.
V

Vito i ja

pre gotovo 2 godine

Za svaki slučaj da pitam imamo li 11 startnih..da se ne brukamo bar na taj način...a kad prodje derbi može i Šćekić da se "opravl" za Soči..
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

Ja ne vidim kako Partizan sa ovim trenerom i ovako razmagnetisanim timom može i da do remija a kamoli pobede. Golman Popović nesiguran i paničan, juče mu nabačene lopte prolaze kroz peterac a on zakovan za gol liniju, o igri nogom da i ne pričam. Živković krater u odbrani. Ona dva balvana juče izgubila 90% vazdušnih duela a kada imaju loptu u nogama, kuku majko. Veznjaci svi katastrofa a ovaj novi lošija verzija Zdjelara. Natho zna ali ne može da trči. Bonusa nemamo a Baždar ne dobija šansu. Ova trojica napred od sjaja do očaja a mogu igrati samo dvojica zbog pravila o broju stranaca. Na klupi zamene nemamo. Sve manje od 3 razlike za Zvezdu za mene će biti iznenađenje. UPRAVA NAPOLJEEEEE....
G

Grogi

pre gotovo 2 godine

Dovedite još nekog bruke jedne
M

Mu Idžicu

pre gotovo 2 godine

A Cimirot na zimu, ala ste se potrudili.
A

Ajmon

pre gotovo 2 godine

Ako kojim slucajem dobije Partizan , sigurno je namesteno zbog tzv. "mira u kuci". Zvezda ima mnogo, mnogo bolje igrace na svim pozicijama, veci roster, ako nije namesteno dobice Zvezda mininum 0:2. Govorim kao neutralac , ne navijam ni za Zvezdu ni za Partizan, ali ne vidim kako bi Partizan mogao da ugrozi Zvezdu osim ako nije tako naredjeno da Zvezda spusti gard, u suprotnom ako Milojevic jrene jako, razbice ih.
z

zosim

pre gotovo 2 godine

Ti ko da si juče počeo da pratiš sport. Valjda se toliko utakmica odigralo kroz istoriju da bi trebalo da budeš dovoljno pametan da shvatiš da (ako izuzmemo sudije) u sportu, a pogotovo u fudbalu, ne pobeđuje uvek onaj koji je bolji, kvalitetniji ili u boljoj formi. Apsolutno sve ima uticaja na igru, i da se zna pobednik unapred, utakmice se ne bi ni igrale. Istina je da je Zvezda u ovom trenutku miljama ispred Partizana, ali šta ako baš u sredu Zvezda odigra svoju najgoru, a Partizan najbolju utakmicu u sezoni? Ne pripisujte svaki malo čudniji rezultat nameštanju, fudbal je prosto takva igra da ništa ne može da se predvidi.
A

Alo bre

pre gotovo 2 godine

Dovedite više tog Rogića
U

UvekIstaTaktika

pre gotovo 2 godine

partizani uvek igraju istu taktiku u derbiju kao i za vreme gologlavog prepotenka, a to je bunker i što više faulova koje sudije treba da glume da nisu videli. Taktika je uvek ista, a rezultati zavise od toga da li će sudije suditi pošteno ili će žmuriti na batinaše u crnim dresovima.

Marko Nikolic

pre gotovo 2 godine

Nije do sada niko igrao bunker kao Vladan Milojevic on se toliko zabio u jednom derbiju da nije mogao da zapreti Savinom timu ali je to bila Zvezda iz lige sampiona,a Marko Nikolic presao igricu u derbijima 6 od 7 pobede smesno je pomisliti da se ikada branio niti bi cuvao remi i da mu to ide u korsit.
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Опет гробарски митови о Владану Милојевићу... Човек је узео Партизану куп водећи Чукарички, а о Звезди да не говоримо. Сваки дерби који му је требало је победио. Тај један је изгубио, пар дана после Бајерна, уз поништен регуларан гол Милуновића. Имате све на гуглу, нема потребе да се спинује.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Taj Marko Nikolić je doktor derbija. Čovek koji vam je najviše bola naneo, pa je samim tim i razumljivo što ga omalovažavate. Oteo vam je čak i onu nameštenu titulu. Samo Voždovac niste "zatvorili" i odmah mašina zatrokirala. A Partizan je već u derbiju odradio svoje i rutinski vas odvalio.

Marko Nikolic

pre gotovo 2 godine

Zanimljivo da je uzeo kup sa Cukarickim a nije mogao sa Evropskom Zvezdom ako je njemu ponisten regularan gol u tom derbiju, onda je onaj Rikardov zbog faula Urosevica pre godinu dana duplo regularniji i time bi Partizan prakticno uzeo titulu, a Milojevic nije dobio nijedan derbi koji je odlucivao kad je trebao u finalu kupa da dobije razbio ga Savo na sred Rajka.
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Занимљиво, Милоје освајао титуле са 30 бодова разлике, али није добио дерби који је одлучивао, то може само гробар да напише. Колико знам, Војводина је освојила куп. А и куп није дерби. Иди ти најбоље да спаваш, уморан си изгледа.

Marko Nikolic

pre gotovo 2 godine

Zato je i imao 30 bodova vise kad je prvenstvo bilo ,,najregularnije" moguce samo nije mu se dalo kao protiv filijala da u derbiju pokaze tu nadmoc ili medjusobnom susretu sa Partizanom nazovi kako hoces vec bila upisana dupla kruna za Zvezdu samo je Savo pomrsio racune.
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Од 3 сезоне у Звезди, само једне није победио Партизан. Ако то није надмоћ, онда не знам шта је. Партизан има 8 титула без победе у дербију.

Marko Nikolic

pre gotovo 2 godine

Od te 2 ipo sezone 4 derbija ako se nevaram igrano na Rajku i ono finale kupa on je dobio samo 2 na JNA je mogao samo da sanja i te 2 pobede bile su u plej offu zato sam napisao da nisu odlucivale nista kad je vec imao ogromnu bodovnu prednost,sa druge strane Savo sa mnogo jeftinijim timom nije u 4 utakmice zaredom primio gol od mnogo skuplje i na papiru jace Zvezde sto protiv Milojevica sto protiv Stankovica.
B

Blade123

pre gotovo 2 godine

Sve zavisi kakvo naređenje stiže sa vrha...Da li se hoće mir u državi i smirivanje strasti sa menjanjem uprave (što znači da CZ ne sme da pobedi) ili će se pustiti igra i da pobedi prosto ko je bolji, što znači neki realni rez 0:5...Ali videćemo, tipujem na teško navlačenje ovima što se bore da uđu u play off...
K

Kolfild

pre gotovo 2 godine

Ako se to dogodi, sta cete kao navijaci velikog kluba da ucinite povodom toga? To znaci da komplet uprava, trener i igracki kadar treba da leti iz kluba, da cistacica vise ne ostane. Zvezda Srbija nikad Jugoslavija. Zamisli da navijaci Boke saznaju da je pusten mec protiv Rivera, Korintijansovi protiv Palmeirasa, Penjarolovi protiv Nacionala, Olijevi protiv Panate ili Seltikovi protiv Rendzersa. Lepo je to, Partizanu jedan derbi, Vucela i Vazura do groba, a Zvezdi titule i sve je divno. Onda je sve zarad mira u kuci.
B

Blade123

pre gotovo 2 godine

@Kolfild: Ne radi se o tome da će CZ da pusti meč, mnogo je drugih stvari koje će da utiču na meč, kao npr onaj od pre par sez kada se poništio potpuno regularan gol Milunovića na 0:0 pa partizan da dva do kraja i pobedi...Hvala Vučiću, hvala sudijskoj organizaciji...
K

Kolfild

pre gotovo 2 godine

@Blade123 problem je sto je Terzic ubedio sve da je Jovanovic Partizanov sudija, kako bi lepo mogli da mu sude Simovici, Lukici i ostali. Ako mene pitas to je bio faul nad golmanom, a mogao je i da ne bude. kao sto je juce Jovic trebalo da dobije crveni. I bolje da je dobio nego sto ce u sredu da pocne derbi. Bilo je mnogo gresaka i na stetu Partizana u derbijima, da ih ne nabrajam, a bilo je i na stetu Zvezde, imam dovoljno godina da ih se setim. Zvezda jeste veliki klub i ima bolji tim. Ali, nije veliki klub zbog sadasnjeg rukovodstva, koje bi i namestilo mec ako mu se tako kaze. To je sustina i poenta. Partizan je u rasulu, rastavljen na milion delova, ali derbi je derbi.
S

Skakadak

pre gotovo 2 godine

Ko zivi u ananasu na dnu mora?