Komentari na vest

Petrić o šampionskoj trci: Zavisi od nas, ali delimično i od Zvezde

l

lezilebovic

pre preko 1 godinu

Mene samo zanima zasto Partizan nije sampion?Ja vidim po vesti 50 komentara kako nam se svi sklanjaju,kako nam sudije namicu,savez je nas,a mi na kraju godine imali od 10 do 30 bodova manje od vas,i titule nismo videli od 2017.Interesuje me jel to zbog vanserijske nadmoci Zvezde ili sta je u pitanju?
i

izointer32

pre preko 1 godinu

Zavisi od vas a pet bodova u minusu, ok.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Pa, naravno da zavisi. Ako nastavimo da pobjedjujemo, onda smo i dalje u igri za titulu jer ipak je prvenstvo tek pocelo i 5 bodova u toj situaciji nije nedostizno. A ako opet pocnemo da prosipamo bodove kao na pocetku sa Stolicom, onda je to to i od titule naravno da nema nista. Znaci, jos jednom, naravno da je i do nas. Glup ti je komentar. Jedino ako ne mislis da Zvezda nece do kraja prvenstva izgubiti jedan jedini bod, onda ok. U tom slucaju naravno da ne zavisi od nas nego samo od vas, ali reci mi, jel to stvarno realno? Da jedan tim – nije vazno da li je u pitanju moj Partizan ili tvoja Zvezda – ne izgubi do kraja prvenstva ni jedan jedini bod? Pa, ako si i malo normalna osoba, a ne ostrasceni navijac koji nema nikakvog kontakta sa realnoscu (i postenjem), znas i sam da to nije ni realno ni normalno. Elem, covjek prica najnormalnije. O tome kakav je trener mozemo da polemisemo kao i o tome ko ce na kraju biti prvi, ali izjave su mu krajnje korektne.
@

@grga

pre preko 1 godinu

Druze, smorio si! Kako te ne mrzi toliko gluposti da pises..
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Gluposti. Sve iskljucivo zavisi od VAR-a. Hoceli nastaviti da im izmislja penale kao u derbiju, protiv Radnika, Radnickog, Mladosti... ili ne.
N

Nenad91

pre preko 1 godinu

Ne razumem čemu takvi komentari. Čovek lepo rekao 5 boda zaostaje Partizan za Zvezdom igraju se dva derbija, tehnički 6 boda su u igri i postoje šanse da budu ispred Zvezde dobiju li obe. Ne razumem šta očekujete da kaže, ako izgubimo ne osvajamo titulu. Mora da se motiviše ekipa
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Nije boda,bodova.......
S

Smehotres

pre preko 1 godinu

Čuj delimično!
G

Gost RS

pre preko 1 godinu

Meni ovaj lik djeluje normalno i odmjereno i logično je da se nada i bodri svoj tim. Ali kad vidiš recimo samo 2 sramna penala koja su Partizanu svirana onda se zapitaš o čemu dalje pričati.
A

Alo decko

pre preko 1 godinu

Zna on ko ce biti prvi, zato i kaze da je Mijatovic nerealan. Nije bitno koja je razlika, samo jedan tim moze da bude prvi u ovoj drzavi, a narocito ove sezone ne sme da im se desi greska.
S

Skakadak

pre preko 1 godinu

Sta kazes petricu? 10 kola i 7 penala,lepo a?
h

hahahahahhaha

pre preko 1 godinu

Kako se primaju Panteri na Petriceve izjave hahaha, tacno zna da podbode njihov Terzicevski mozak.
h

hmmmm....

pre preko 1 godinu

vi ste ga primili odavno..da nemas usi smejo bi se oko glave..
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Šta je podbo,realan sto posto.Stanojević i Savo bi se ponašali kao da su već šampioni.Jesam zvezdaš,ali Petrić me je stvarno iznenadio odmerenošću i mirnoćom,pa i kulturom u odnosu na mnoge u Partizanu,ranijih godina,pa i u Zvezdi.
N

No tole no party

pre preko 1 godinu

Dosta toga zavisi i od sudija i var sobe. Da nema nepostojecih penala bila bi borba za opstanak
i

indianacx

pre preko 1 godinu

Zna se kome smeta VAR i posteno sudjenje vidim u u Evropi vas "kradu" redovno. Svi drugi krivi samo FK Terzic posteni.
H

Hepek

pre preko 1 godinu

Da se zahvali fss-u sto mu odrzava klub za borbu za trece mesto
d

djuratii

pre preko 1 godinu

Petricu care daj nam paree
S

Suma

pre preko 1 godinu

Podrška Petriću svakako. Vratio tim iz totalne apatije i nemoći. Polako sklapa, još koji igrač na zimu. Biće to ekipa koja može da se gleda, i navijači to cijene.
H

Hepek

pre preko 1 godinu

Vratile vas sudije iz totalne apatije
M

Mikac678

pre preko 1 godinu

Ma važi da Partizan ima ikakve šanse da bude prvak, živimo u Srbiji a ne u EU. U sezoni kad se ide direktno u LŠ uprava odradi "kriminalan" prelazni rok i nema nikave šanse da se državna mezimica pretekne. Zamisli Partizan šampion i ide direktno u LŠ a ovi sa druge strane brda komotno u stečaj jer kako popuniti prazan budžet, to se naravno neće desiti i zna se ko ide u LŠ. Ovo trenutno služi da se skine pogled sa uprave, eto vidite igraju pobeđujemo
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Da ne igras sklanjalice nista ne bi ni zavisilo od vas niti bi bilo dileme ko ce biti sampion.A ovako,kakve vam penale dosudjuju,kada i na koji nacin dajete nije iskljuceno da stignete Zvezdzu. Na silu se glumi neizvenso prvenstvo kao prosle sezone
s

sad mi objasni

pre preko 1 godinu

kakve sklanjalice kada je zvezda vec u 4-om kolu imala 7 bodova vise, ? eto objasni ?

Gst

pre preko 1 godinu

Idemo opet Partizan i ovako oslabljen sa trenerom koji u karijeri nista nije uradio opet nije pokazao neku vecu inferiornost u odnosu na ovako napucanu Zvezdu niti u derbiju kada se sagleda kompletna utakmica ,niti u Evropi. Ovakav Partizan je za druge timove tata mata kad Cuka koja je po meni dobra treca po snazi onako pukne od Tventea sta ocekivati za ostale ,videli smo i Real sa Nisave kako je prosao sa Maltezanima jel realno da Partizan mora biti ispod njih a Zvezda prva daleji ispred.
P

Pfc

pre preko 1 godinu

Podrška za Vazuru i Vučelu, a vi svi koji ih napadate, vi niste Grobari.
G

Gost454

pre preko 1 godinu

Ovaj U INAT DUSMANIMA neumoran, malo za tvorzu malo za vazuru, ahahahaaaa, dijabolo pa svi su te vec provalili, ni tvoji te ne mirisu...
L

Luja

pre preko 1 godinu

Al je ovaj pojma nemač poleteo. Prizemljenje će biti na praznu glavu i ponovo, veoma bolno.
z

zvele

pre preko 1 godinu

Delimično zavisi od Zvezde koja ima 5 bodova više?Majstore meni deluje da potpuni zavisi od Zvezde.Dosta sa tim bacanjem prašine u očininspinovanjem
D

Dzo Black

pre preko 1 godinu

Imas.ocajan tim, mi sa Cukom.pa.cemo tesko pa.sa.Vosom, sa nasim bankomatom.cemo najteze...zato.su potrebna kvalitetna pojacanja..
3

321132

pre preko 1 godinu

Jos uvek se nadaju da ce drugi timovi da osvoje titulu za njih, a oni kada moraju da nas dobiju u svojoj rupi brane se celu utakmicu....Toliko o tome koliko zavisi od njih :D
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

Ili nemas oci ili si isuvise nerealan i bezobrazan,trece nema.
б

бартендер

pre preko 1 godinu

Делимично кроз местимично…

Katalonija

pre preko 1 godinu

Kakav lingvista...
h

hahahahaha

pre preko 1 godinu

Nije loš :)
G

Grobari Cokot

pre preko 1 godinu

Delimicno i od nas.
Л

Лукаку 98

pre preko 1 godinu

Ако већ спомиње два дербија на Маракани, нека рачуна да је већ на -11
Z

Zna se

pre preko 1 godinu

Imas sudijsku pomoc na svakom mecu, medijsku podrsku i placene novinare da to sve ispeglaju posto su i oni ostrasceni navijaci tako da nema frke, samo nastavite da kradete....
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Zavisi od partizana i delimicno od zvezde? Duhovito. Do kraja se igraju 2 derbija, vrlo verovatno oba na marakani. Partizan je poslednji derbi na marakani dobio ore skoro 6 godina. Tako da…
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Pa sta je tu pogresno? To je skorije nego sto je Zvezda dobila derbi na JNA. Uostalom, ako mozes u medjusobnim duelima stici rivala, logicno da ces ovako formulisati recenicu, protiv koga god da igras.
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Iskljuci subjektivizam i sagledaj realno. Ako neku ekipu nisi dobio 6 godina u gostima, kolika je verovatnoca da ih sad dobijes 2 puta za redom? Pritom, ovo je subjektivno receno, smatram da je zvezda kvalitetniji tim. Sanse postoje, al su bas bas male.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Na stranu imena klubova i ko koga simpatise.. Ako imas 5 bodova manje i igras dva medjusobna duela protiv Reala na SB, formulises recenicu da zavisi od tebe, jer se ne oslanjas na trecu stranu. Konkretno ovo, da imaju 5 bodova manje, i samo jedan mec, onda ne zavisis samo od sebe, jer ti je potrebno da neka treca strana jos otkine bodove, a od tvoje igre ne zavisi. Nadam se da je jasnije sta sam zelio reci:)
O

Ostojic

pre preko 1 godinu

Vam dao gol u finale kupa pre 3 godine na Rajku ;a vi ste , i u '' Hramu fudbala '' pobedili pre 7-8 godine, kad je Partizan vec ....bio sampion i taj derbi nista nije odlucio, mislim da je Zvezda pobedila u nadoknadi vremena i gol je dao ...Evandro !!! Mnogo vise se zvezdasa plase Partizana, nego li se partizanovca plase .....Zvezde !!! Bog voli hrabre, verne i postene, pa nek bolji ....pobede !!!
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

@Ostojic Ja sam napisao za derbi. Druze, jel ti uopste znas sta je veciti derbi? To su ligaski mecevi zvezde i partizana… Kup nema veze sa tim… I da, evo svi drhtimo od partizaia, ipak je to mnogo veci klub…
A

Acaap

pre preko 1 godinu

Smesan si Petricu, sve zavisi od Zvezde i ti to dobro znas
s

stilo brim

pre preko 1 godinu

Bilo bi glupo da ne zavisi. Milioni sprcani u ekipu, mora sl sez da se trese musema ili ide katanac...jer ove sezone izbise jehudi iz dzepa planirane milione. Zna se ko ih ceka. Zna se i ko je ljut...i na koga. Da mu ne dodje slika iz kanca glave.
z

zvele

pre preko 1 godinu

Stilo brim...Milioni su zarađeni i od igranja grupnih faza u LŠ i LE.Nije baš sve palo sa neba

@zvele |

pre preko 1 godinu

Jeste ali to sto je zaradjeno je vec potroseno i dosta preko toga.
G

Gost iz inostranstva

pre preko 1 godinu

Zvezdasi, pozdravio vas Gordan Petric, kao sto je pozdravio Mitka Stojkovskog iz zvezde !!! Otkucajte na youtube -- '' Finale kupa Jugoslavije u fudbalu 1992 godine Partizan- Crvena zvezda 2;2 ! Stavite snimak koji je malo skracen 1 sat i 37 minuta !! Izmedu 7 i 8 minuta snimka gledate kako je Petric pozdravio Stojkovskog iz zvezde, a na snimak pise 23 minut , jer nije cela utakmica snimana !! Za Crvenu zvezdu su igrali Pancev, Mihajlovic, Belodedic, Jugovic itd !!!
j

jbt!

pre preko 1 godinu

Čovek dao do sad nekih 30ak intervjua, dosta priče radi nešto pusti intervjue, pogledaj tim na šta nam liči i pusti druge sebe gledaj i partizan!
P

Pa nemoj tako

pre preko 1 godinu

Čovek malo priča ali zato ništa ne kaže
p

plredovann

pre preko 1 godinu

To su pomesao nesto Petrica i Milojevica ? Petric retko kad daje izjave i kad mora posle utaknmice pobegne od novinara, a igra mu je od Stolicine i Milojeviceve zvezde 10 puta bolja.