Komentari na vest

Petrić: Osećam da smo mašina za pravljenje novca, a zapravo bi trebalo rasteretiti fudbalere

G

Guenon

pre oko 1 godinu

Pantic i Sanicanin?! Hajde Andrade sto je povredjen, ionako nije nista specijalno pokazao, ni Traore, ali bez dede Natha, koji je u sustini i ovako mator, jedini ozbiljan fudbaler u timu, i donekle Dijabate kad mu dodje, i Rikardo koji je samo solidan napadac, o katastrofalnoj odbrani da ne pricamo, pa ovo lici na mazohisticku predaju pred pocetak meca.
T

Tu si u pravu

pre oko 1 godinu

I mene ljute akcije pozivanja zvezdasa na stadion, a pogotovo besplatan ulaz. Ko je navijac, ko voli sport i svoj klub taj dolazi sa drustvom i/ili porodicom. To je zivotni stil. Vikendom se gleda svoj klub, ma u kom rangu da se takmici. Ko je navijac iz fotelje taj ce da piskara po internetu kako mu smetaju: ruzne stolice, zasto ne igra ovaj ili onaj, direktor kluba, Vucic, huligani, baklje, petarde, bezalkoholno pivo, preslani kikiriki, skupe karte, skupe sezonske... Imamo ligu za prolaz u LS, Partizan vec drugu sezonu zaredom ulazi u 1/8 finala LK, Zvezda je apsolutno razocarala neprolaskom grupe LE sa madjarskim, turskim sampionom i Monakom. Pa sta hocete vise od toga? Sudije nam sude LS. A vi ovde samo ke..te o laziranjima, sve neki Pantici, crni i crveno beli, kao iz Tesne koze pricaju o stanju u fudbalu, jedan pijandura, drugi sektas. Pozdrav svim vernim navijacima.
S

Sascha 74

pre oko 1 godinu

Gledao sam u Gracu Partizan Fener Andrade, je igrao fenomenalno, sve posle toga amaterski,nzm zasto
Z

Zeksvz

pre oko 1 godinu

Da si neki trener ubacio bi malog Ilica da se uigrava protiv Spartaka a ne Vujacica kojeg nemas u cetvrtak.Njega sibstavio na zadnjeg veznog,oticice dete prvom prilikom
s

svaki dan sve cudnije

pre oko 1 godinu

Petriceve izjave ne treba vise prenositi uopste, toliko covek nebuloza prica. Mozda je vazurina masina? Posto ja koliko pratim, klub je sve bedniji i siromasniji iz sezone u sezonu
G

Gost2222

pre oko 1 godinu

Ma kakva mašina pa niste igrači Real Madrida svi zajedno vrijedite 10 miliona
L

Legolass

pre oko 1 godinu

Sve je to lepo, i apsolutno poštovanje prema Gordanu i Partizanu, uz ostavljanje navijačke obojenosti po strani. Meni se čini samo da ta mašina dugo nije napravila novac od svoje sirovine, dok opcija pranja radi besprekorno...
T

Tubeki

pre oko 1 godinu

Protiv svih se brani
G

Gost123454321

pre oko 1 godinu

Sta ovaj covek vise prica, pa da li je ovo normalno!!!??? A ovo sto se Andrade povredio (mnogo sam vise ocekivao od njega, ovih par zadnjih utakmica tragikomicno) i sto Fejsa ima temperaturu (voleo sam ga u prvom mandatu i mnogo mi je zao sto ovo pisem) i pogotovo Natko (zvani igrac manje) su pojacanja za nas... Traoreu jos malo neka priceka sa povratkom i mozda nesto i uradimo... Dacu Pantica i Bazdara sa malim Patkovicem upariti i da konacno nesto igramo... zaboravio sam jos da kazem da Svetu Markovica preseli na klupu a malog Ilica i Sanicanina na stoperskim pozicijama... jer ovo do sada ni na sta nije licilo, ogadili ste nam fudbal... Svi i na stadion i u halu!!! VOLIM PARTIZAN
u

uprava napolje

pre oko 1 godinu

Vidim pantic je ono bas "pojacanje", godinu i po dana povredjen, kao i jojic,markec,miljkon,obradovic,fejsa,vise su za sobu u Seltersu,nego za Partizan

rising999phoenix@gmail.com

pre oko 1 godinu

Petriću...direktna posledica tvojeg preterivanja na pripremama su povrede i pad imuniteta igrača.
b

batabane

pre oko 1 godinu

Ma da bre.Evo uporno pokusavas da razigras Fejsu.Tu ima da kapne ,samo tako.E moj Petricu,em je mator ,em je mnogo los.Kod svih gresaka ili je gl akter,ili je saucesnik.Pogledaj po neki put snimak utakmice,pa zapusuj dobre i lose piteze Fejse ,samo ce ti se reci.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Ne branim Petrica, ali za ovu utakmicu sutra… Traore nespreman, Andrade van protokola narednih mjesec dana, Natho bolestan, Kolorado nije jos poceo pravo ni da trenira sa timom… koga bi ti stavio da igra umjesto Fejse sutra kad je to to – to su nam svi (zadnji) vezni igraci koje imamo u timu.
D

Dragan Z.

pre oko 1 godinu

Navijači ako dođu ili ne dođu - sve je jedno, što bi ih zvali. Fudbal se igra da bi generalni direktor i članovi uprave bili zadovoljni i imućni, pa ne igra se valjda zbog navijača????
A

Australopitekus

pre oko 1 godinu

Vi ste mašina za trošenje novca. Svi srpski sportski klubovi. Doduše, neki manje, neki više.
s

sb

pre oko 1 godinu

Petrić se nada da će se oporaviti Fejsa i Natho od povišene temperature. Siguran sam da će sa njima u timu biti kartona, izgubićemo posed lopte i daj bože da se plasiramo dalje.
5

56789

pre oko 1 godinu

Osvojite LIGU KONFERENCIJA i eto Para. Da ste DOVELI dva POJACANjA....
1

1973

pre oko 1 godinu

Za šerif i ima neka nada,da ga pobedite.A fener će vas pobediti sto odsto.evo zapamtite komentar i posle budite fer i čestitajte mi..
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Sreća za navijace Partizana da se Andrade povrijedio. Covjek nema pojma. Ima daleko više nepreciznih pasova nego uspjesnih. Koliko puta mu protivnici presijeku loptu i onda se stvori šansa za protivnika.. Koliko puta je promašio zicere.. dobar je igrač za prvu ligu Republike Srpske.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Partizan ce proci Serif ali posle ce neko da mu da 4,5 golova da ce da zuji u usima.
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Nadajmo se da neće neki teskas da naleti. Ako bude bilo sreće pa da iskoči neko ko je možda za nijansu boji pa da se može čemu nadati. Ali kolo posle bi onda bilo horor. Sve dok je Popovic ma golu teško ce se napredovati. Neka ga prodaju dok mogu. Nikada od njega neće biti neki dobar golman, bar tako izgleda gledajući ga do sada. Nesiguran je, u nekim trenucima ne zna da procijeni kada da izadje na loptu, nekako mi izgleda smotano. Klubu kao sto jePartizan treba golman koji ima 30 godina i koji je provjerena roba. Isto kao sto je došao Borjan u Zvezdu. Koliko je puta on spasio klub od nekog poraza u Evropi. Partizanu isto treba neki sličan.
K

Kazablanka

pre oko 1 godinu

@Dejani Pa Popara nas je u Moldaviji spasao sigurnog poraza. Ne znam jesi li gledao utakmicu.
V

Von

pre oko 1 godinu

E jesi stručnjak nema govora.I Murinjo bi ti pozavideo.
S

Suma

pre oko 1 godinu

Podrška Petriću i igračima
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Znaci na tvojim objektima je cilj da se radi a ne da se zgrada sagradi?!Naravno da mora da se prodje da bi se zaradile neke pare jer iz ovog tvog tima gde je najbolji strelac 30-o godisnjak tesko da cemo da vidimo neki dinar.
3

30030

pre oko 1 godinu

Place simo ne prestaje 😂😂😂
G

Gostic

pre oko 1 godinu

Zasto ne stavite kao prvu vest da je derbi u petak??!!
G

Gvantanamo

pre oko 1 godinu

Mocart prvi objavio to jos pre 12 nisi pratio na casu
G

Gost0

pre oko 1 godinu

navijam da Partizan prođe i izvuče Vest Hem
G

Gost5

pre oko 1 godinu

Gordan Četrić
G

Gost09

pre oko 1 godinu

Partizan 04
G

Gostiopp

pre oko 1 godinu

Svi u četvrtak na protest da oćeramo upravu fk. I ostoja je podržao protest preko svoje instagram stranice pbgnews
Z

Za koga

pre oko 1 godinu

Je Ostoja, kad je savez u pitanju. Da mi je samo to čuti.
i

inžinjer Milenko Janjić

pre oko 1 godinu

Prolazimo Šerif u pobeđujemo Fenerbahče, a Fmp nek slavi limeni ćup koji ne vredi ničemu
D

Dzo Black

pre oko 1 godinu

Gordane potrudite se da odigrate kao protiv Slovackog u Beogradu...
G

Gosten

pre oko 1 godinu

Brate mili kvota 1.95 na Partizan protiv ovih indijanaca.